evel Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Madziu, napisz mi proszę jeszcze czy maluch był odrobaczany/szczepiony, w jakim regionie Polski jest, a może w regionie ogólnie 'Polska' z możliwością transportu? Jak rozumiem ma być wizyta przed- i po-, mogę dodać taką klauzulkę ogłoszeniową, jeśli chcesz: Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Zastrzegam sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna oraz zakończenia aukcji przed czasem. Oferty złożone bez uprzedniego kontaktu będą usuwane. to wieczorem siądę i w miarę możliwości spróbuję ogłosić maluszka... a ATOS to ze starego domku? może nowe imię na nowe życie, np. Antoś? :cool3: [SIZE=1]a tak w ogóle to się muszę przyznać, że mam słabość do RR :oops: chociaż sama nigdy nie będę mieć... u nas w Lublinie jedna pani na Czechowie chyba ma RR, jak z nim wychodzi to dech zapiera :loveu: Quote
MagdaRR Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Atos (Antoś) znajduje się w Toruniu w schronisku. Ma komplet szczepień i jest doglądany przez naszego człowieka, Pana Marka o złotym sercu do psiaków. Pan ten zajmuj się też psim behawiorem i to co napisał o Atosie: "W kontaktach społecznych z innymi psami nie ma żadnych problemów, a do ludzi na początku jest ostrożny. Trzeba troszkę nad nim popracować, ale wykazuje chęc do pracy i szybko sie uczy." Atos ma 7 miesięcy i został oddany z powodów materialnych właściciela. Nie ma żadnej traumy ani nic w tym guście. Był dobrze traktowany. Jest mniejszy niż przeciętny Rodezjan. Przebywa w schronisku od 1,5 miesiąca. Wiem, ze w porównianiu do innych psiaków to tyle co nic ale On jest jeszcze bardzo młody. Boje się, że szybko przywyknie do schroniskowych manier :-( Quote
MagdaRR Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Kontakt podany jest na pierwszej stronie ewentualnie do mnie na pw. Quote
evel Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :bluepaw: Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia :bluepaw: www.przygarnijzwierzaka.pl czekamy na akceptację :bluepaw: Adopcja pod patronatem Klubu Rasy RR (ww / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa :bluepaw: www.adopcje.org czekamy :bluepaw: Ogłoszenia Sprzedam - Antoś mix RR 7m-cy szuka swojego Człowieka! :bluepaw: Antoś mix RR 7m-cy szuka swojego Człowieka!, Toruń, Społeczność, zwierzaki, Kujawsko-Pomorskie :bluepaw: http://petsy.pl czekamy niestety tylko tyle przez problemy techniczne, ale wieczorem będzie więcej, no i allegro... Quote
MagdaRR Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 :loveu::loveu:"tylko tyle ????" to więcej niż moglibyśmy sobie wymarzyć:loveu::loveu::loveu: dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super. Aż mi się buźka uśmechnęła ;) Quote
evel Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :bluepaw: Antoś mix RR 7m-cy szuka swojego Człowieka! / Psy > Pozostałe - Toruń :bluepaw: Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! :bluepaw: Antoś mix RR 7m-cy szuka swojego Człowieka! Psy Szczeniaki Kundelki Bydgoszcz Kujawsko-pomorskie - Petsy :bluepaw: Antoś mix RR 7m-cy szuka swojego Człowieka! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl :bluepaw: Anto� mix RR 7m-cy szuka swojego Cz�owieka! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t :bluepaw: Psy do adopcji, koty do adopcji - oddam psa, oddam kota - adopcje.org.pl :bluepaw: Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się :bluepaw: www.ojej.pl czekamy :bluepaw: Antoś mix RR 7m-cy szuka swojego Człowieka! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl nie ma za co :oops: mi jest głupio, że tylko tak mogę pomóc... Quote
evel Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 i allegro... Antoś mix RR 7m-cy szuka swojego Człowieka! (572714279) - Aukcje internetowe Allegro ;) Quote
MagdaRR Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 evl napisał(a): mi jest głupio, że tylko tak mogę pomóc... Chyba oszalałaś Kobito!!!!!!!! Ja nawet nie wiedziałam, ze tyle portali istnieje. TO BARDZO DUŻO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że już własnie dziś Nowy Właściciel Antosia czyta o nim i łamie sobie serce ;):loveu: aby Go do siebie wziąć ;) Quote
MagdaRR Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Żeby tylko znalazł Dobrą Duszę :cool1::roll: Quote
evel Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jestem pewna, że znajdzie! jest uroczym, oryginalnym, młodym psiskiem, troszkę pracy i będzie super pies :loveu: jedyny w swoim rodzaju :razz: Quote
MagdaRR Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Antoś szuka domku, mały dzielny Mix Rodezjana: Quote
evel Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ale super zdjęcie :loveu: TŻ doklei do allegro :eviltong: Quote
MagdaRR Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Może trochę za zawiadiacki na tym zdjęciu jest :lol: Ale wierzę, że ma złote serduszko :loveu: Quote
evel Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 patrzcie co dostałam :cool3: bierzcie i częstujcie się ;) Quote
MagdaRR Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Evl to TY zrobiłaś?????????????????? Cudny już podklejam :loveu: Quote
MagdaRR Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 I aż wstyd przynać, ale nie wiem jak się odwdzięczyć,....bardzo nam pomogłaś :roll::loveu: Quote
evel Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 nie no, ja aż takich zdolności nie mam :eviltong: bannerek to dzieło M&T :Rose: , ja tylko poprosiłam ^^ Antoś wpadł mi w oko, lubię nietypowe psy, miałam chwilę czasu to chociaż ogłoszenia powklejałam, mam nadzieję, że jakiś odzew chociaż będzie, bo psiak jest jak nieoszlifowany diamencik :cool3: Quote
MagdaRR Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 No ja też mam taką nadzieję. Oby, oby...na razie cisza :cool1: Antoś do domku! Quote
Teba Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No i gdzie jest domek dla małego skarpeciarza? Halo Halo domku czekamy na Ciebie bardzo... Quote
Recommended Posts