Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madziu, napisz mi proszę jeszcze czy maluch był odrobaczany/szczepiony, w jakim regionie Polski jest, a może w regionie ogólnie 'Polska' z możliwością transportu?

Jak rozumiem ma być wizyta przed- i po-, mogę dodać taką klauzulkę ogłoszeniową, jeśli chcesz:

Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Zastrzegam sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna oraz zakończenia aukcji przed czasem. Oferty złożone bez uprzedniego kontaktu będą usuwane.

to wieczorem siądę i w miarę możliwości spróbuję ogłosić maluszka... a ATOS to ze starego domku? może nowe imię na nowe życie, np. Antoś? :cool3:

[SIZE=1]a tak w ogóle to się muszę przyznać, że mam słabość do RR :oops: chociaż sama nigdy nie będę mieć... u nas w Lublinie jedna pani na Czechowie chyba ma RR, jak z nim wychodzi to dech zapiera :loveu:

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atos (Antoś) znajduje się w Toruniu w schronisku. Ma komplet szczepień i jest doglądany przez naszego człowieka, Pana Marka o złotym sercu do psiaków. Pan ten zajmuj się też psim behawiorem i to co napisał o Atosie:
"W kontaktach społecznych z innymi psami nie ma żadnych problemów, a do ludzi na początku jest ostrożny. Trzeba troszkę nad nim popracować, ale wykazuje chęc do pracy i szybko sie uczy."
Atos ma 7 miesięcy i został oddany z powodów materialnych właściciela. Nie ma żadnej traumy ani nic w tym guście. Był dobrze traktowany. Jest mniejszy niż przeciętny Rodezjan.

Przebywa w schronisku od 1,5 miesiąca. Wiem, ze w porównianiu do innych psiaków to tyle co nic ale On jest jeszcze bardzo młody. Boje się, że szybko przywyknie do schroniskowych manier :-(

Posted

:loveu::loveu:"tylko tyle ????" to więcej niż moglibyśmy sobie wymarzyć:loveu::loveu::loveu: dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super. Aż mi się buźka uśmechnęła ;)

Posted

evl napisał(a):

mi jest głupio, że tylko tak mogę pomóc...

Chyba oszalałaś Kobito!!!!!!!! Ja nawet nie wiedziałam, ze tyle portali istnieje. TO BARDZO DUŻO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Mam nadzieję, że już własnie dziś Nowy Właściciel Antosia czyta o nim i łamie sobie serce ;):loveu: aby Go do siebie wziąć ;)

Posted

jestem pewna, że znajdzie! jest uroczym, oryginalnym, młodym psiskiem, troszkę pracy i będzie super pies :loveu: jedyny w swoim rodzaju :razz:

Posted

nie no, ja aż takich zdolności nie mam :eviltong: bannerek to dzieło M&T :Rose: , ja tylko poprosiłam ^^

Antoś wpadł mi w oko, lubię nietypowe psy, miałam chwilę czasu to chociaż ogłoszenia powklejałam, mam nadzieję, że jakiś odzew chociaż będzie, bo psiak jest jak nieoszlifowany diamencik :cool3: