Kaya93 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a mi na nic nie zrobiłaś smaka Paulina Paulinie smaka zrobic ?? tak sie nie da :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: omg zaraz szkola ehhh :roll:[/quote] Osz Ty :eviltong: nie udawaj, że taka twarda jesteś :evil_lol: napewno Ci ślinka poleciała:evil_lol: Noo szkoła szkoła, właśnie zaraz zmykam bo mam tyle nauki na jutro, że: :placz: [quote name='Iś & Chester'][URL]http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SfryVZbOMJI/AAAAAAAAC7A/_xp5DC8kuWw/s640/Obraz%20002.jpg[/URL] jaka minka :D:loveu::D:loveu: o jakie ładne sarenki xD by się Chesterek wybiegał :evil_lol::evil_lol:[/quote] :eviltong: O a ja zapraszam Chesterka :loveu::loveu: i pancie również :eviltong::loveu: ...Nowy avarat:eviltong: śliczny:loveu: [quote name='Yana']widzę, że Majeczka dorośleje :loveu: gustowne majtasy :evil_lol: [URL]http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SfryvzDc_1I/AAAAAAAAC80/3gsYUo-of2U/s640/Obraz%20020.jpg[/URL] [/quote] A jak, :evil_lol: dziękujemy:loveu: [quote name='akira']Ile już ma Maja?[/quote] Hej:p Maja ma ok 9 miesięcy;) Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Tu jak zwykle nagadane:diabloti: Nie bylo mnie tu kwilke ciekawe dlaczego:roll::evil_lol: Zreszta z tego samego powodu i Cie u nas nie bylo:diabloti: Ale juzem jestem:multi::multi:I nie wiem jak juz tak tu o jedzeniu gadacie to ja mam Chupa Chupsa :loveu: Quote
Efciq Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Kaya93'] Haha:evil_lol: wycałuj Twoje wariaty:loveu::loveu::loveu: Mmmm 10 czekolad:loveu: Tylko mi nie mów, że wszystkie zjadłas:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] ok wycałowane :eviltong: na razie zjadłam dwie :evil_lol: wszystkie czekolady od milki :roll: a ile smaków :razz: Quote
gosiulaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Kaya93']:evil_lol: kupie kupie xD chce zobaczyc czy istnieje wiekszy zelkozerca ode mnie:evil_lol: [/QUOTE] haha... xD :evil_lol::evil_lol: tego się dowiemy jak się spotkamy :eviltong::loveu: Quote
Izuuus Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Te jak tak tu kinder bueno rozdajesz to ja poproszę o mus truskawkowy :loveu: Quote
Kaya93 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Moniek193']Tu jak zwykle nagadane:diabloti: Nie bylo mnie tu kwilke ciekawe dlaczego:roll::evil_lol: Zreszta z tego samego powodu i Cie u nas nie bylo:diabloti: Ale juzem jestem:multi::multi:I nie wiem jak juz tak tu o jedzeniu gadacie to ja mam Chupa Chupsa :loveu:[/quote] No ja też nie wiem dlaczego:evil_lol: Chupa chupsa:loveu: a ja mam.... aaaa nie mam nic:placz::diabloti: nie no mam jakieś chipsy naturals, ale nie lubie ich pfff:roll: [quote name='Efciq']ok wycałowane :eviltong: na razie zjadłam dwie :evil_lol: wszystkie czekolady od milki :roll: a ile smaków :razz:[/quote] To dobrze, tymi ośmioma sie podziel :eviltong: A jakie smaki:razz:? jak masz mleczną to ja poprosze:cool3: [quote name='gosiulaa']haha... xD :evil_lol::evil_lol: tego się dowiemy jak się spotkamy :eviltong::loveu:[/quote] A kiedy do schroniska jedziesz:cool3: tylko nie mów, że w czwartek:mad: [quote name='gosiulaa']O.o Kolejna od robienia mi smaka:roll: Ja tu gine... MAMO!!:placz:[/quote] :diabloti: Nie masz szans :diabloti: Mama Cie i tak nie uratuje:diabloti: Quote
Kaya93 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Izuuus']Te jak tak tu kinder bueno rozdajesz to ja poproszę o mus truskawkowy :loveu:[/quote] Mmm nie ma sprawy:eviltong: [IMG]http://www.inspirander.pl/files/gotowanie/mus-truskawkowy.jpg[/IMG] A tu masz z bita śmietaną:cool3: wiem, że lubisz:cool3: [IMG]http://rudy.mif.pg.gda.pl/%7Ekzamecka/male/flower_2.jpg[/IMG] Quote
gosiulaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Efciq']ok wycałowane :eviltong: na razie zjadłam dwie :evil_lol: wszystkie czekolady od milki :roll: a ile smaków :razz:[/QUOTE] O.o Kolejna od robienia mi smaka:roll: Ja tu gine... MAMO!!:placz: Quote
Kaya93 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Ania :)'][CENTER][I]Ej, mi narobiłaś ochoty na ten mus ! :mad: :eviltong:[/I] a aktualnie pije czerwony barszczyk :cool3:[/CENTER] [/quote] Iza napewno Ci jeden odstąpi:cool3: Czerwony barszczyk, mmmm:loveu: A ja miałam na obiad....hmmm nawet nie wiem jak to nazwać :hmmmm: ziemniaki z białym serem, masłem i solą :evil_lol: Quote
Ania :) Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [CENTER][I]Ej, mi narobiłaś ochoty na ten mus ! :mad: :eviltong:[/I] a aktualnie pije czerwony barszczyk :cool3: [/CENTER] Quote
Kaya93 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='gosiulaa']W czwartek :evil_lol::evil_lol: ojć musimy to przełożyć na inny dzień :eviltong::diabloti::loveu:[/quote] :mad: Jak tak dalej pójdzie nigdy sie nie spotkamy :mad::eviltong: [quote name='gosiulaa']:placz::placz::placz::placz: Jesteś okrutna:placz::placz::placz: Trzeba wymyśleć na Ciebie wierszyk:diabloti: Paulina wciąż smaki mi robi...:roll: Chyba kupię sobie klocki cobi :-( Chcę zapomnieć o wszystich słodkościach Ja to wiem i czuję to w kościach...:-( Ona wciąż o jednym wspomina Małgorzatka ją wciąż upomina Lecz to dla niej nic chyba nie znaczy Ciągle o jednym wspominać mi raczy:shake: Jak nie o żelkach to o kinder bueno Musi mi pomóc Stefano Moreno...:roll: Bo Paulina to wredna kobieta Chyba ubiję ją na kotleta :diabloti::evil_lol:[/quote] Hahaha:evil_lol: genialna kobito jesteś:loveu: kurka :cool3: masz wielkiego talenta xD:cool1: No ja teraz lece musze sie na wos przed brzydulą nauczyć:cool3: A tak w ogóle, Majka mi zasneła na nogach i mi pod nosem... nie powiem co robi :mad:fuj :evil_lol: Quote
gosiulaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Kaya93']A kiedy do schroniska jedziesz:cool3: tylko nie mów, że w czwartek:mad:[/QUOTE] W czwartek :evil_lol::evil_lol: ojć musimy to przełożyć na inny dzień :eviltong::diabloti::loveu: [quote name='Kaya93']:diabloti: Nie masz szans :diabloti: Mama Cie i tak nie uratuje:diabloti:[/QUOTE] :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Jesteś okrutna:placz::placz::placz::placz::placz: Trzeba wymyśleć na Ciebie wierszyk:diabloti: Paulina wciąż smaki mi robi...:roll: Chyba kupię sobie klocki cobi :-( Chcę zapomnieć o wszystich słodkościach Ja to wiem i czuję to w kościach...:-( Ona wciąż o jednym wspomina Małgorzatka ją wciąż upomina Lecz to dla niej nic chyba nie znaczy Ciągle o jednym wspominać mi raczy:shake: Jak nie o żelkach to o kinder bueno Musi mi pomóc Stefano Moreno...:roll: Bo Paulina to wredna kobieta Chyba ubiję ją na kotleta :diabloti::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='gosiulaa']Paulina wciąż smaki mi robi...:roll: Chyba kupię sobie klocki cobi :-( Chcę zapomnieć o wszystich słodkościach Ja to wiem i czuję to w kościach...:-( Ona wciąż o jednym wspomina Małgorzatka ją wciąż upomina Lecz to dla niej nic chyba nie znaczy Ciągle o jednym wspominać mi raczy:shake: Jak nie o żelkach to o kinder bueno Musi mi pomóc Stefano Moreno...:roll: Bo Paulina to wredna kobieta Chyba ubiję ją na kotleta :diabloti::evil_lol:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: Umarnęłam! :mdleje: Quote
akira Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Aha :) bo się zastanawiam kiedy moja cieczki dostanie:) Quote
Izuuus Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dziękuje za mus :loveu: Nisteety Bolusiu już zjadłam i się nie podziele :diabloti: Quote
Efciq Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Kaya93']To dobrze, tymi ośmioma sie podziel :eviltong: A jakie smaki:razz:? jak masz mleczną to ja poprosze:cool3: [/QUOTE] smaki: mleczna,orzechowax2,łaciata-czyli czarno biała,biała,jogurtowa,jagodowa przed chwilą zjadłam mleczną, ale jeszcze jedna została :eviltong: mleczna for you ;) [IMG]http://ecx.images-amazon.com/images/I/41O3QMq%2B31L._SL500_AA280_.jpg[/IMG] [quote name='gosiulaa']O.o Kolejna od robienia mi smaka:roll: Ja tu gine... MAMO!!:placz:[/QUOTE] ehh... to masz orzechową :cool3: [IMG]http://ecx.images-amazon.com/images/I/41A-%2B%2BjJLcL._SL500_AA280_.jpg[/IMG] Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Kaya93']No ja też nie wiem dlaczego:evil_lol: Chupa chupsa:loveu: a ja mam.... aaaa nie mam nic:placz::diabloti: nie no mam jakieś chipsy naturals, ale nie lubie ich pfff:roll: [/quote] Te naturalsy som po 1 zdrowe, a po 2 pyszne ale szczegolnie te z octem balsamicznym <mniam> cos cudownego:loveu::multi: Nie dam Ci lizkaka bo...:hmmmm:mam tylko jednego:evil_lol: I jest pmaranczowy:diabloti:Ale pozniej zjem:loveu: Gosia jakie wiersze:loveu:Grozne napewno Paulina sie teraz przestraszyla:evil_lol: Quote
Pestka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote]Te naturalsy som po 1 zdrowe, a po 2 pyszne ale szczegolnie te z octem balsamicznym <mniam> cos cudownego:loveu::multi:[/quote] Zdrowe są? :cool3: to musze zakupic. ja je raz jadlam jakies pieprzne. ale kupie te z tym octem i zobaczymy :cool3: [SIZE=1]a miałam sie odchudzać :evil_lol:[/SIZE] Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Shappy']Zdrowe są? :cool3: to musze zakupic. ja je raz jadlam jakies pieprzne. ale kupie te z tym octem i zobaczymy :cool3: [SIZE=1]a miałam sie odchudzać :evil_lol:[/SIZE][/quote] No bo sa bez konserwantow i sztucznych barwnikow:loveu: A te z octem sa takie ze smakiem bo te piprezne takie o:roll: Ja nie znam slowa odchudzac:diabloti::evil_lol: Quote
gosiulaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Kaya93']:mad: Jak tak dalej pójdzie nigdy sie nie spotkamy :mad::eviltong:[/QUOTE] Co by nie...:eviltong: Kiedyś się spotkamy na bank :loveu: [quote name='Kaya93']Hahaha:evil_lol: genialna kobito jesteś:loveu: kurka :cool3: masz wielkiego talenta xD:cool1: No ja teraz lece musze sie na wos przed brzydulą nauczyć:cool3: A tak w ogóle, Majka mi zasneła na nogach i mi pod nosem... nie powiem co robi :mad:fuj :evil_lol:[/QUOTE] Ja myślałam że mnie zmieszasz z błotem a ta mi tu pochwały sypie :roll: Takie złe słowa poleciały :evil_lol: a tu nic... no ja już nie mam na Ciebie rady:shake: Jesteś niezniszczalna :loveu: Quote
gosiulaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Efciq']ehh... to masz orzechową :cool3: [IMG]http://ecx.images-amazon.com/images/I/41A-%2B%2BjJLcL._SL500_AA280_.jpg[/IMG][/QUOTE] Dziękuje za życzliwośc...:loveu: ale i tak nie mogę jej zjeść :placz::placz::placz: Quote
gosiulaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Moniek193']Gosia jakie wiersze:loveu:Grozne napewno Paulina sie teraz przestraszyla:evil_lol:[/QUOTE] No właśnie o to chodzi że nie O.o Ona mnie jeszcze chwali :cool3: Niezła jest :thumbs::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ale na czekoladke orzechowa mi smaka zrobiłyście :-( Quote
cockermaister Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale na czekoladke orzechowa mi smaka zrobiłyście :-([/QUOTE] Nie tylko tobie smaka zrobiły :-( mi też ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='cockermaister']Nie tylko tobie smaka zrobiły :-( mi też ;)[/QUOTE] :-(:-( będziemy sie męczyć razem :-(:-( Jestescie okrutni orzechowa milka:loveu::loveu::loveu: jest najlepsza nie moglyscie innej czekoladki wkleic ??:evil_lol: Quote
Recommended Posts