Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nadal każdą wizytę w schronie muszę "odchorować". Człowiekowi się niby przyzwyczja, ale jakoś nie może się pogodzić...
Cieszę się bardzo, że Majeczka już lepiej się czuje! :loveu: Ode mnie też wymiziać należycie proszę ;) Koniecznie zorganizuj jej teraz jakieś spotkanie z pozytywnym ONkiem, bo z tego co piszesz, mała mocno sytuację przeżyła...i żeby jej jakiś uraz nie został...

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']cześć! :loveu: ja się rewanżuję. :cool3:

[URL]http://lh6.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SZ72naVmDaI/AAAAAAAACBk/9MuR7GoYBEA/s640/Obraz%20003.jpg[/URL]
co za słodka, biedna minka...[/quote]

Hej:multi::loveu: dziękujemy za odwiedzinki:cool3:

[quote name='Goś']Ja nadal każdą wizytę w schronie muszę "odchorować". Człowiekowi się niby przyzwyczja, ale jakoś nie może się pogodzić...
Cieszę się bardzo, że Majeczka już lepiej się czuje! :loveu: Ode mnie też wymiziać należycie proszę ;) Koniecznie zorganizuj jej teraz jakieś spotkanie z pozytywnym ONkiem, bo z tego co piszesz, mała mocno sytuację przeżyła...i żeby jej jakiś uraz nie został...[/quote]

Hejo:loveu: wymiziana;)
Spotkanie z Onkiem :hmmmm: tak jakoś mi sie wydaje, że Onki ją nie lubią albo mamy pecha i na takie trafiamy :roll: zna 3 i tak jakoś babcia ma jedego(suka) to normalnie pozagryzały by sie :roll: drugi mieszka koło nas, własnie ten co ją ugryzł a trzeci koło drugiej babci (chyba też suka) bo jak sie zobaczyły to szkoda mówić:shake: dobrze że w pore odciągnełam Maje :roll:
[B]Izuuus - [/B]hejoo:loveu: a u nas dobrze byłam w kościele i w sklepie i kupiłam 2 pary butów :oops:. A Maja otrząsła sie z ''wypadku'' ale znów coś brzuszek ją boli:shake: wczoraj dałyśmy jej kaszanke z kluskami (pierwszy raz kaszanke) zjadła ze smakiem aż jej sie uszy trzęsły:evil_lol: ale wieczorem wszystko zwymiotowała, i biegunke ma :roll: znaczy wczoraj miała, a dziś nie może zrobic kopki:shake: tak sie przymierza przymierza już kuca ale nic nie wychodzi a w domu mi jęczy przy drzwiach żeby z nią wyjść :roll:,
Matko co ja mam z tym psem :evil_lol: to takie moje kchane 7 nieszczęście:loveu::evil_lol:

Posted

Ah ta Maja coś ci ostatnio rozrabia :cool3:
O fajnie , a jakie buty ? :cool3::oops:
Nam coś się z samochodem stało i nie moge jechać do Opola na zakupy :angryy:

Posted

[quote name='Izuuus']Ah ta Maja coś ci ostatnio rozrabia :cool3:
O fajnie , a jakie buty ? :cool3::oops:
Nam coś się z samochodem stało i nie moge jechać do Opola na zakupy :angryy:[/quote]

No ale coż poradze :roll: Ona taka pechowa jest jak pańcia :evil_lol: oby dwie takie siroty sie dobrały :evil_lol:
Buty takie sportowe bardziej na wiosne i na lato
ja chciałam takie białe ale tacie podobały sie takie czerwone i wciskał mi je i szantażował że innych mi nie kupi to ja oczywiście sie zbuntowałam i powiedziałam ze niech kupi ja i tak nie bede w nich chodzić, ale wkońcu wpadłam na pomysł i powiedizałam mu że zgadzam sie na te czerwone i bede w nich chodzic jak mi kupi dodatkowo te białe:evil_lol: no i jak zwykle wyszło na moje:oops: w sumie to dobrze bo już nie miałam w czym chodzić 3 pary butów zniszczyłam w ciągu roku:oops:
O nie tosz to tak nie może być przecież nie zrezygnujesz z zakupów :evil_lol: ........hmmm a możeby tak autobusikiem :cool3:

Posted

[quote name='Kaya93']No ale coż poradze :roll: Ona taka pechowa jest jak pańcia :evil_lol: oby dwie takie siroty sie dobrały :evil_lol:
Buty takie sportowe bardziej na wiosne i na lato
ja chciałam takie białe ale tacie podobały sie takie czerwone i wciskał mi je i szantażował że innych mi nie kupi to ja oczywiście sie zbuntowałam i powiedziałam ze niech kupi ja i tak nie bede w nich chodzić, ale wkońcu wpadłam na pomysł i powiedizałam mu że zgadzam sie na te czerwone i bede w nich chodzic jak mi kupi dodatkowo te białe:evil_lol: no i jak zwykle wyszło na moje:oops: w sumie to dobrze bo już nie miałam w czym chodzić 3 pary butów zniszczyłam w ciągu roku:oops:
O nie tosz to tak nie może być przecież nie zrezygnujesz z zakupów :evil_lol: ........hmmm a możeby tak autobusikiem :cool3:[/QUOTE]

Sieroty dam wam Fiodora do kompletu :evil_lol:
No to umiesz robić interesy :cool3:
Moja mama nigdy ze mna nie chce robić takich ineresów bo zawsze jest stratna na tym (; Jak mogłaś 3 pary zniszczyć :evil_lol:
Autobusem? Żartujesz nie? :cool3:
Wystarczy mi, że autobusem do sql jeżdzę :cool1:

Posted

[B]Izuuus - [/B]hej:loveu: a Fiodorka bardzo chętnie :loveu::loveu:
3 pary to dla mnie pestka uwierz :evil_lol: to że krzywo chodze i co 2 krok gleba to też sie przykłada :evil_lol: dziś sie np na spacerze z Majką wyglebałam leżałam gębą w trafie a Maja myślała, że sie chce z nią bawić i na mnie wskoczyła :evil_lol: dobrze że wszystkie zęby mam :diabloti:
ale wybredna co Ci taki biedny autobus zawinił :evil_lol: nie dość, żę Ci do szkoły podwozi to jeszcze pretensje masz :evil_lol:
[B]cockermaister[/B] - hej:multi:foty już mam ale nie mam czasu wstawiać:oops::roll: może jutro zobacze ;)

Posted

Dziendoberek laseczki:cool3: Mam dla Cie dobra wieśc ale oznajmię Ci ja na gg
bo wiesz ona jest taka prywatna:oops:
A wlaswie nie jest prywatna tylko nie wiem czemu ale na gg....:evil_lol:

Posted

Hej :loveu:
No to faktycznie. A musiało to zabawnie wyglądać :evil_lol:
Szkoda, że Maja ci fotki nie zrobiła :evil_lol:
Ale na jej miejscu postąpiłabym niemalże? tak samo :cool3:
Ciamajda jesteś. Ja jeszcze chodzić potrafię.
Dziś za to kazali mi się zamknąć na niemiecki bo śpiewałąm 'pójdźmy wszyscy do stajenki..' ,a później moja rozmowa z pania:
J; mogę zmazać już tablice?
P; tak.
J; nie ja nie chcę. (i namalawołam na tablicy morde :cool3:)
Po czym moja koleżanka się popłakałą ze śmiechu :roll:

Posted

[B]Feigned- [/B]heeeej:loveu:

[B]Moniek193 [/B]- ach witaj laseczko:evil_lol::loveu: moja Ty obrażalska:eviltong::diabloti:
no to dawaj tę wieść:cool3: teraz jestem na gg to Ciebie nie ma:roll:
aa i jak tam znalazł sie portfel:cool3: ciamajdo:evil_lol:

[B]Izuuus[/B] - nie wiem jak to wyglądało bo nie widziałam :evil_lol:
ależ ja też potrafie tylko tak inaczej :diabloti:
hahaha ale wariat:evil_lol::loveu:
chyba Ci sie świeta pomyliły:diabloti: trza było zaśpiewać '' baranku Boży który gładzisz grzechy świata...'' :evil_lol:
a ja raz na hiszpańskim wziełam koledze książke i wszystkim chłopcom w tym podr dorysowywałam... ekhm :evil_lol: i stwierdzono, iż jestem nie wyżyta:oops::evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Gdtybyś ty widziała co my w książkach , po książkach w zeszytach rysujemy piszemy albo o czym gadamy.
Ja mam nawet ksywke Plemniczek ale only Zarodeczek :evil_lol:
Ale jak jesteś nie wyżyta to się wyżyj dobrze ci to zrobi :evil_lol:
Przestaniesz maltretować książki innych :evil_lol:
Oj dziecko :cool3:[/quote]

No domyślam sie :evil_lol: pewnie to samo co my :diabloti:
nie no ale na mnie mówią Lenor :oops::eviltong:
ja nie wyżyta gdzie tam :evil_lol:.... dziś szczypałam koleżanke po dopie :oops: aż sie na schodach przewróciła :evil_lol: ale jej to nie przeszkadza :evil_lol: a z reszta Monike też szczypie :evil_lol:

Posted

Gdtybyś ty widziała co my w książkach , po książkach w zeszytach rysujemy piszemy albo o czym gadamy.
Ja mam nawet ksywke Plemniczek ale only Zarodeczek :evil_lol:
Ale jak jesteś nie wyżyta to się wyżyj dobrze ci to zrobi :evil_lol:
Przestaniesz maltretować książki innych :evil_lol:
Oj dziecko :cool3:

Posted

Hej wam niewyżyte baby:evil_lol::diabloti:
a mówią że ja to jestem zboczona:evil_lol::diabloti:
my z koleżankami tylko na jednej przerwie kiedyś otworzyłyśmy burdel ale było mało chętnych wiec zamknęliśmy interes ale to pewnie nasi agenci odstraszyli klientów bo przecież my jesteśmy piękne i wszyscy na nas leca:evil_lol:
a kol tez sie po dupach szcypiemy ale to w sumie raczej jedna kol nas:evil_lol:
a zboczeni to są bardziej chłopacy od nas z klasy:diabloti:

Posted

A ja nie cierpię jak mnei ktoś bije po doopie albo szczypie za brzuch albo mnei łapie od tyłu :evil_lol:
Na mnie mówią też iziora - ale tylko i wyłącznie dwie osoby :evil_lol:
I w ogóle to tak jakoś ksywy nie mam żeby cała klasa tak gadała :cool3:
A ten tego.. miałam coś napisać ale ktoś na gg mi przerwał i mi się zapomniało co napisać miałąm proszę ja ciebie :evil_lol:

Posted

Hej kolejna zoboczona słit babo:evil_lol::loveu:
mmm ale czekaj może dołącze do Was to sie interes rozkręci :evil_lol: a tych agentów to bym innych zatrudniła :cool1:
ja to już o chłopcach nie mówie....:evil_lol:

Izaa nie lubisz :cool3: nie wiesz co przyjemne :evil_lol:
ja ksywe mam od podstawówki tak jakoś kolega wymyślił i zostało:lol:

eee no przypomnij sobie:roll: to napewno coś ważnego było :eviltong:

Posted

[quote name='Izuuus']A taka jedna co nie dosłyszy i jest samodzielna i w ogóle i w szczególe :evil_lol:[/quote]
chyba sie do niej przejde albo nie, daj mi jej nr gg dzieki mnie dosłyszy wszystko:evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']A ja nie cierpię jak mnei ktoś bije po doopie albo szczypie za brzuch albo mnei łapie od tyłu :evil_lol:
Na mnie mówią też iziora - ale tylko i wyłącznie dwie osoby :evil_lol:
I w ogóle to tak jakoś ksywy nie mam żeby cała klasa tak gadała :cool3:
A ten tego.. miałam coś napisać ale ktoś na gg mi przerwał i mi się zapomniało co napisać miałąm proszę ja ciebie :evil_lol:[/quote]
No kto Ci mogl przerwac poprostu co za czlowiek:evil_lol:

:roll:

Posted

[quote name='Moniek193']No kto Ci mogl przerwac poprostu co za czlowiek:evil_lol:

:roll:[/QUOTE]

A taka jedna co nie dosłyszy i jest samodzielna i w ogóle i w szczególe :evil_lol: