Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaya93']

[B]Moniek - [/B]mam złą wiadomość, nici z sobotnich planów tzn kino aktualne ale Aneta nie przyjedzie bo jakieś badania jej wypadły :roll: a miało być tak pięknie:diabloti::evil_lol:[/quote]
No nie zartuj:placz: (hehe:diabloti:)

Posted

[B]cockermaister[/B] - dziękujemy:loveu: niuśka wzmiziana:eviltong:
[B]Moniek[/B] - :diabloti: :evil_lol:

No a Maja przed chwilą zjadla
pol rolki papieru toaletowego :shake:
matko teraz sie boje zeby jej cos nie bylo :placz:
tak to jest jak sie ją zostawi chociażby na 10 min :roll:

Posted

[QUOTE][B]Magda&Bloom [/B]- hejka:loveu:
a jest taki konkurs na dogo:cool3:? chętnie byśmy wezieły w nim udział :evil_lol: :diabloti:
Dziękujemy:loveu:[/QUOTE]

:) no właśnie chyba nie ma, a moje spaniele czasami robią tak głupie miny że miałyby szansę na wygraną haha

Twoja też niczego sobie :evil_lol:

Posted

O hejka [B]Izuuus :loveu:[/B]
ale ja pamiętam :eviltong: i dzis o 15.27 nas odwiedziłaś :evil_lol: :loveu:
napewno sie nie gniewamy ze wpadłaś drugi raz :diabloti:

No a u nas dobrze:cool3:
oprocz tego ze Maja papier zjadla to bylam dziś 2 godz w kościele i bylo rozdanie krzyzy i musielismz rodzicow w rece calowac :evil_lol:

[B]Magda&Bloom - [/B]bo Spanielki są wyjątkowe i niepowtarzalne :loveu::loveu::loveu:
to moze zorganizujemy taki konkurs :evil_lol: taki bez nagrod :evil_lol:

Posted

Wpadnę i trzeci raz. ;)
Bo ty ją głodzisz :mad:
Ej, a jak masz na imię ? :oops::oops:

Całować po rękach? Hahaha. :lol:
Ja już nie muszę chodzić do kościoła :multi:Tzn w niedziele musze ale poza tym nie :razz:

Posted

[quote name='Izuuus']Wpadnę i trzeci raz. ;)
Bo ty ją głodzisz :mad:
Ej, a jak masz na imię ? :oops::oops:

Całować po rękach? Hahaha. :lol:
Ja już nie muszę chodzić do kościoła :multi:Tzn w niedziele musze ale poza tym nie :razz:[/quote]

Ja ją głodze no więsz :eviltong: 3 posiłki dziennie, a to podobno i tak za duzo bo powinna 2 dotawac, ale chyba przezuce sie na 4 jak mi pies glodny chodzi:evil_lol:
Na imię miii .... nie wiem czy zdradzac tą tajemnice:evil_lol: no dobra powiem Ci w tajemnicy :diabloti: TAK, ZEBY NIKT INNY SIE NIE DOWIEDZIAL :evil_lol:
Paulina ... ale Ciiii :evil_lol: a Kaya jest dlatego bo tak mial moj pies na imie ktory byl u mnie 3 dni :-( ale to inna historia
A coo calowanie rodzicow jest fajne (po ręcech):evil_lol: sprobuj

Posted

[quote name='Moniek193']Paulino :diabloti::evil_lol:Twoja wypowiedz o calowaniu mnie wzruszyla do głębi i biegnĘ mamĘ i tatĘ w rękĘ pocalowac teraz:evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

Haha :evil_lol: no widzisz wkoncu raz wezmiesz ze mnie przyklad :evil_lol: a ja sie tak rozcalowalam ze wycaluj swoich rodzicow i ode mnie :evil_lol:
O nie jak mogłaś, skad znasz moje imie ja je powiedzaialm w tajemnicy:mad: oj nie ładnie tak podcztywac :evil_lol: No dobra jak juz sie dowiedzialas to trudno ale nikomu ani mru mru :cool3:

Posted

[quote name='Kaya93']Ja ją głodze no więsz :eviltong: 3 posiłki dziennie, a to podobno i tak za duzo bo powinna 2 dotawac, ale chyba przezuce sie na 4 jak mi pies glodny chodzi:evil_lol:
Na imię miii .... nie wiem czy zdradzac tą tajemnice:evil_lol: no dobra powiem Ci w tajemnicy :diabloti: TAK, ZEBY NIKT INNY SIE NIE DOWIEDZIAL :evil_lol:
Paulina ... ale Ciiii :evil_lol: a Kaya jest dlatego bo tak mial moj pies na imie ktory byl u mnie 3 dni :-( ale to inna historia
A coo calowanie rodzicow jest fajne (po ręcech):evil_lol: sprobuj[/quote]
Paulino :diabloti::evil_lol:Twoja wypowiedz o calowaniu mnie wzruszyla do głębi i biegnĘ mamĘ i tatĘ w rękĘ pocalowac teraz:evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']Ja ją głodze no więsz :eviltong: 3 posiłki dziennie, a to podobno i tak za duzo bo powinna 2 dotawac, ale chyba przezuce sie na 4 jak mi pies glodny chodzi:evil_lol:
A coo calowanie rodzicow jest fajne (po ręcech):evil_lol: sprobuj[/QUOTE]

Ah pięknie tak.. seksi :evil_lol:
No ba bo ja nie mam co robić tylko ich całować a w życiu :evil_lol::cool3:
Dziś zgubiłam pomidora z kanapki i znalazłam go u rodziców w łożu bo tam jadłam :grin::grin: Czemu ja to napisałąm ? :roll:

Posted

[quote name='Moniek193']Po to zebym sie posmiala:evil_lol: Fajnie to zabrzmialo- zgubilam pomidora:evil_lol::loveu:[/QUOTE]

No ale najgorsze jest to, że ja go szukałam na podłodze droga kuchnia sypialnia i dwa razy przeszłam, aż zaczęłam się martwić czy Fiodor go nie zjadł dopóki po pół godzinie nie wsadziłam ręki w tego pomidorka :evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Ah pięknie tak.. seksi :evil_lol:
Dziś zgubiłam pomidora z kanapki i znalazłam go u rodziców w łożu bo tam jadłam :grin::grin: Czemu ja to napisałąm ? :roll:[/quote]

Haha bardzo seksi :evil_lol: Jak to w zyciu:mad: juz mi rodzicow calowac! :evil_lol:
pomidor w lozku rodzicow haha jesze nigdy mi sie nie zadazlo zgubic pomidora:evil_lol: dobre :evil_lol: nie no raz mi sledz wyslizgna z reki i nie moglam go zlapac bo Majka uciakala z nim :evil_lol:, ale jak juz tak otwarcie rozmawiamy to ja tez cos powiem
dzis w kosciele na drodze krzyzowej czkawka mnie zlapala i ksiadz se tam cos gada a ja tak na caly kosciol zaczkalam Bosh jaki wstyd :oops: a potem probowalam sie powstrzymywac i tylko podskakiwalam a najlepsze bylo jak klekalam przed rodzicami tata mi krzyz zakaldal na szje a ja akurat w tym momencie poskoczlam:evil_lol:
PS a tak Ci napisze, ze moja siostra ma na imie Iza :eviltong:

Posted

[quote name='Izuuus']Ah pięknie tak.. seksi :evil_lol:
Dziś zgubiłam pomidora z kanapki i znalazłam go u rodziców w łożu bo tam jadłam :grin::grin: Czemu ja to napisałąm ? :roll:[/quote]
Po to zebym sie posmiala:evil_lol: Fajnie to zabrzmialo- zgubilam pomidora:evil_lol::loveu:

Posted

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej wam :p[/COLOR][/FONT]
[quote name='Moniek193']ALe ja ja przepraszalam, naprawde:roll:Ale plama nie zeszla:shake:NIE ZESZLA:shake:
To piętno na cale życie:-(O matko, teraz sobie uswiadomilam co ja zrobilam tej pizamce:placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Biedna piżamka :shake: Jak mogłaś?! :cool1:[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izuuus']No ale najgorsze jest to, że ja go szukałam na podłodze droga kuchnia sypialnia i dwa razy przeszłam, aż zaczęłam się martwić czy Fiodor go nie zjadł dopóki po pół godzinie nie wsadziłam ręki w tego pomidorka :evil_lol:[/quote]
Dobrze ze Ty te reke wlozylas a nie rodzice jak sie kladli spac:evil_lol: Mi raz pomidorek spadl na pizamke i mam plame:placz:Wstrzasajace prawda:oops:

Ale posty szaleja:mad:

Posted

[quote name='Moniek193']Dobrze ze Ty te reke wlozylas a nie rodzice jak sie kladli spac:evil_lol: Mi raz pomidorek spadl na pizamke i mam plame:placz:Wstrzasajace prawda:oops:

Ale posty szaleja:mad:[/QUOTE]

Jak ta piżamka musi się z tym czuć :-(
To jest naprawde przykre, że ludzie nie sznaują piżamek :-( Ty swojej nie szanujesz! Jak ona się teraz czuje z tą plamą ? :mad:

Posted

[quote name='Izuuus']Jak ta piżamka musi się z tym czuć :-(
To jest naprawde przykre, że ludzie nie sznaują piżamek :-( Ty swojej nie szanujesz! Jak ona się teraz czuje z tą plamą ? :mad:[/quote]
ALe ja ja przepraszalam, naprawde:roll:Ale plama nie zeszla:shake:NIE ZESZLA:shake:
To piętno na cale życie:-(O matko, teraz sobie uswiadomilam co ja zrobilam tej pizamce:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Kaya93']Haha bardzo seksi :evil_lol: Jak to w zyciu:mad: juz mi rodzicow calowac! :evil_lol:
pomidor w lozku rodzicow haha jesze nigdy mi sie nie zadazlo zgubic pomidora:evil_lol: dobre :evil_lol: nie no raz mi sledz wyslizgna z reki i nie moglam go zlapac bo Majka uciakala z nim :evil_lol:, ale jak juz tak otwarcie rozmawiamy to ja tez cos powiem
dzis w kosciele na drodze krzyzowej czkawka mnie zlapala i ksiadz se tam cos gada a ja tak na caly kosciol zaczkalam Bosh jaki wstyd :oops: a potem probowalam sie powstrzymywac i tylko podskakiwalam a najlepsze bylo jak klekalam przed rodzicami tata mi krzyz zakaldal na szje a ja akurat w tym momencie poskoczlam:evil_lol:
PS a tak Ci napisze, ze moja siostra ma na imie Iza :eviltong:[/QUOTE]

Hahaha :evil_lol: Ja kiedyś tak na sprawdzianie, a ogólnie to wybucham śmiechem. Dziś wracałam z kolegą i się pytał czemu mi tak bije bo ja się śmiałam i jak ludzie wysiadali z autobusu to im śpiewałam, a później rozmiawiałam z nim na temat pierogów i uszek ruskich :grin:
I ty nie wiesz jaka toprzyjemność jak się gubi pomidorki :evil_lol:

Ja swojego imienia nie lubie więc powiem ci, iż twoja siostra bardzo ładnie ma na imie :cool3:

[quote name='Moniek193']ALe ja ja przepraszalam, naprawde:roll:Ale plama nie zeszla:shake:NIE ZESZLA:shake:
To piętno na cale życie:-(O matko, teraz sobie uswiadomilam co ja zrobilam tej pizamce:placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]

Lepiej ją wyrzuć zaoszczędzicie sobie obie bólu ;)

Posted

[quote name='Izuuus']Hahaha :evil_lol: Ja kiedyś tak na sprawdzianie, a ogólnie to wybucham śmiechem. Dziś wracałam z kolegą i się pytał czemu mi tak bije bo ja się śmiałam i jak ludzie wysiadali z autobusu to im śpiewałam, a później rozmiawiałam z nim na temat pierogów i uszek ruskich :grin:
I ty nie wiesz jaka toprzyjemność jak się gubi pomidorki :evil_lol:

Ja swojego imienia nie lubie więc powiem ci, iż twoja siostra bardzo ładnie ma na imie :cool3:

Lepiej ją wyrzuć zaoszczędzicie sobie obie bólu ;)[/quote]
Nie zrobie tego:shake:Nie moge:shake:Ale wloze do szafy:evil_lol:
Ja raz mialam taka czkawke na fizyce ze pan mi kazal isc do kantorka napic sie wody(z jakiejs niby umytej szklanki):roll:Nie zebym sie zaburaczyla wtedy:oops:No co Wy:roll:

Posty skacza jak szalone:angryy:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Hej wam :p[/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Biedna piżamka :shake: Jak mogłaś?! :cool1:[/COLOR][/FONT][/quote]
To bylo niechcacy naprawde:placz:

Posted

[quote name='Moniek193']Nie zrobie tego:shake:Nie moge:shake:Ale wloze do szafy:evil_lol:
Ja raz mialam taka czkawke na fizyce ze pan mi kazal isc do kantorka napic sie wody(z jakiejs niby umytej szklanki):roll:Nie zebym sie zaburaczyla wtedy:oops:No co Wy:roll:

Posty skacza jak szalone:angryy:[/QUOTE]

W takim razie ona ci nie wybaczy i będzie sprawiała,że przyśnia i sie koszmary! :evil_lol:
Haha i jak się piło? Ja się kiedyś wyj.. na schodach w szkole i nie mogłam wstać bo się tak z tego śmiałam :lol: o było takie słodkiee:loveu:

Posted

[quote name='Izuuus']W takim razie ona ci nie wybaczy i będzie sprawiała,że przyśnia i sie koszmary! :evil_lol:
Haha i jak się piło? Ja się kiedyś wyj.. na schodach w szkole i nie mogłam wstać bo się tak z tego śmiałam :lol: o było takie słodkiee:loveu:[/quote]
Jednak schowam ja do szafy:eviltong:
Jak sie pilo?? Mhmmm no wiec szklanka byla brudna z jakims kamieniem i niedomyta kawą, a woda no coz z butelki ( z ktorej pewnie pan fizyk juz nieraz pil:evil_lol:) wiec odpowiedz brzmi cudownie,radosnie i nigdy lepiej mi sie nie spozywalo wody mineralnej:multi:

Posted

Hejo [B]Karolino:loveu:[/B]
zaparszamy do fascynującej rozmowy:evil_lol: moze coś dorzucisz ciekawego:eviltong::evil_lol:

[B]Moniek [/B]biedna pidżamka:-( wiesz ze zly dotyk boli przez cale zycie :evil_lol: teraz bidula ma uraz :-(

[B]Izuuus[/B] normalny czlowiek musi od czasu do czasu miec jakies odpaly:evil_lol: