jusstyna85 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 agamika napisał(a)::mad: na gg mi trza konkretnie pisać co trzeba ;) jsk przychodze do domu to juz mało kumata jestem :oops::evil_lol: dorzucę go tez do profilu OwP na nk jeśli nie macie nic przeciwko zaczyna mnie coraz bardziej trafiac na takie pozbywanie sie psów :angryy: Tak po cichu myślałam o Tobie,dlatego napisałam,że "na razie nie ma" :) Iwan to przepiękny Owczarek... dzięki za umieszczenie Quote
agamika Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Owczarek niemiecki- za wierną słuzbę - schron (546390985) - Aukcje internetowe Allegro no to już jest :evil_lol: na początek wyróżnienie ma na następne wyróżnienia ( oby niebyły potrzebne) już mnie stać nie będzie :shake::oops: Quote
Basia i Barni Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='agamika']Owczarek niemiecki- za wierną słuzbę - schron (546390985) - Aukcje internetowe Allegro no to już jest :evil_lol: na początek wyróżnienie ma na następne wyróżnienia ( oby niebyły potrzebne) już mnie stać nie będzie :shake::oops: superowoo ,oby sie udało -on zasługuje na ciepły dom Quote
Zbójini Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 miłośnicy zapsieni niestety jak zwykle:shake: Quote
Basia i Barni Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 kometa napisał(a):alez on piekny:-( on jest przepiekny - gdzie sa miłośnicy rasy :placz: Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='agamika']Owczarek niemiecki- za wierną słuzbę - schron (546390985) - Aukcje internetowe Allegro no to już jest :evil_lol: na początek wyróżnienie ma na następne wyróżnienia ( oby niebyły potrzebne) już mnie stać nie będzie :shake::oops: I jeszcze wyróżniona? :) dziękujemy:loveu: Quote
agamika Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 .. najwyzej mi znpowu konto zablokuja na allegro :lol::lol::lol: ... jakby dało rade hjakies ładniejsze fotki zrobić , zeby było lepiej widac ze to owczarek jest to byłoby super , na tych mu uszy lataja nie w te strony co trzeba :diabloti::evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 w góre iwanku - gdzie miłośnicy ten cudnej mordki Quote
Zbójini Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 gdzie on się dokładnie teraz znajduje bo na OWP pytają? Quote
Pianka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :-(:-( Iwan dzisiaj odszedł:-( Wet stwierdził, że nie ma dla niego juz żadnych szans:-( W ostatnim czasie bardzo schudł, stał się osowiały i przybity. Były badania. Miał raka i już nastąpiły przerzuty:-( Iwanek byłeś wspaniałym psem [*] [*]:placz: Quote
Basia i Barni Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Iwam szczekaj głośniej ,bo coś cie nikt nie słyszy :roll: Quote
pati_zabrze Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Pianka']:-(:-( Iwan dzisiaj odszedł:-( Wet stwierdził, że nie ma dla niego juz żadnych szans:-( W ostatnim czasie bardzo schudł, stał się osowiały i przybity. Były badania. Miał raka i już nastąpiły przerzuty:-( Iwanek byłeś wspaniałym psem [*] [*]:placz:[/quote] Iwanku [*] :placz::placz::placz: Dlaczego musiałeś odejść w schronisku...? :-( Quote
Basia i Barni Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Iwan <'> pokochaliśmy cie choć nawet nie wiedziałeś o naszym istnieniu :placz: Quote
Agata,Sonia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Nieeee:placz::placz::placz::placz::placz:Dlaczego?Najpierw dowiedzialam sie o Jasiu,teraz o Iwanku:-(:-( Brak slow... Odpoczywaj psinko za TM... Quote
Recommended Posts