Ania :) Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Wyjątek']I pewnie mówi, że masz sie uczyć zamiast siedziec na dogo? :razz::evil_lol: Jak to dobrze, że ja już nie mieszkam z rodzicami :cool3::multi:[/quote] No żebyś wiedziała, że tak było :eviltong:
Kasia&Rika Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Wyjątek']I pewnie mówi, że masz sie uczyć zamiast siedziec na dogo? :razz::evil_lol: Jak to dobrze, że ja już nie mieszkam z rodzicami :cool3::multi:[/quote] przygarniesz mnie?:-( ile bym oddała by się wyprowadzić od mamy...:roll: moja też ciągle narzeka, ze zaraz matura...:roll:
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Kasia&Rika']przygarniesz mnie?:-( ile bym oddała by się wyprowadzić od mamy...:roll: moja też ciągle narzeka, ze zaraz matura...:roll:[/quote] Coś mi się wydaje, że już Ci proponowałam, żebyś do mnie przyjechała :roll::razz: Zapraszam! :D
Kasia&Rika Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Wyjątek']Coś mi się wydaje, że już Ci proponowałam, żebyś do mnie przyjechała :roll::razz: Zapraszam! :D[/quote] spoko:D to chyba zacznę szukać studiów w Warszawie:cool3: macie jakoś pedagogikę na którą łatwo się dostać?:eviltong:
Ania :) Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [CENTER][I]Fotek nie będzie :diabloti: A przynajmniej nie dzisiaj .. jutro chyba też nie, bo nie będę mieć czasu :eviltong: mooże w niedziele .. [/I][/CENTER]
Ania :) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [CENTER][I]Dobra takie nijakie komórkowe fotki z dzisiaj xd [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4236/zdjcie0261md6.jpg[/IMG] [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/8465/zdjcie0262ud2.jpg[/IMG] Dzisiaj jest tak cieplutko, że aż się do domu nie chce wracać :multi: [/I][/CENTER]
Wyjątek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No to zmykaj na dwór robić więcej fotek :evil_lol:
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Wyjątek']No to zmykaj na dwór robić więcej fotek :evil_lol:[/QUOTE] Popieram :cool3: Jak tak cieplo to czemu tylko 2 fotki zrobiłaś ?:mad:
Ania :) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [CENTER][I]Dzisiaj naprawdę nie mam czasu ... muszę sprzątać xd później do chłopaka jadę .. ;p jak za godzinkę z Andym pójdę, jak nie zapomnę zrobię kilka fotek :eviltong: [/I][/CENTER]
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)'][CENTER][I]Dzisiaj naprawdę nie mam czasu ... muszę sprzątać xd później do chłopaka jadę .. ;p jak za godzinkę z Andym pójdę, jak nie zapomnę zrobię kilka fotek :eviltong: [/I][/CENTER][/QUOTE] Sprzątak. Wkońcu kiedyś trzeba wziąść się do roboty :cool3: Pozdrów tego pana xd Dawno nie pozdrawiałaś hah :diabloti: Jak można zapomnieć ? :roll::cool1:
Ania :) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Sprzątak. Wkońcu kiedyś trzeba wziąść się do roboty :cool3: Pozdrów tego pana xd Dawno nie pozdrawiałaś hah :diabloti: Jak można zapomnieć ? :roll::cool1:[/quote] [CENTER][I]spoko, pozdrowię :razz: Zapomnieć w sensie, że fotek zrobić xd [/I] [/CENTER]
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)'][CENTER][I]spoko, pozdrowię :razz: Zapomnieć w sensie, że fotek zrobić xd [/I] [/CENTER][/QUOTE] Nie marudź, nie zapomnisz :eviltong:
Ania :) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Nie marudź, nie zapomnisz :eviltong:[/quote] [CENTER][I]postaram się :cool3:[/I] [/CENTER]
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)'][CENTER][I]postaram się :cool3:[/I] [/CENTER][/QUOTE] dla mnie :lol:
Ania :) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']dla mnie :lol:[/quote] [CENTER][I]oczywiście :cool3:[/I] [/CENTER]
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)'][CENTER][I]oczywiście :cool3:[/I] [/CENTER][/QUOTE] :multi::multi::multi:
Ania :) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [CENTER][I]Właśnie ! ja mialam kiedyś dwa filmiki z Andym :cool3: muszę ich poszukać ;D [/I][/CENTER]
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)'][CENTER][I]Właśnie ! ja mialam kiedyś dwa filmiki z Andym :cool3: muszę ich poszukać ;D [/I][/CENTER][/QUOTE] A ja nie widziałam ? :mad: Czy widziałam ?
Ania :) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']A ja nie widziałam ? :mad: Czy widziałam ?[/quote] [CENTER][I]Widziałaś :eviltong: może Ty masz gdzieś adresy ? xd bo ja zgubiłam ;p [/I][/CENTER]
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)'][CENTER][I]Widziałaś :eviltong: może Ty masz gdzieś adresy ? xd bo ja zgubiłam ;p [/I][/CENTER][/QUOTE] Nie mam..ale to wejdź na swoje konto i tam będziesz miała
Ania :) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [CENTER][I]Zapomniałam hasła na konto xD [url=http://www.youtube.com/watch?v=PaqnRz-OJxs&translated=1]YouTube - Anduś ^^[/url] filmik xdd z wakacji '08 xD Brachol coś do mnie gadał :eviltong: w ogole nie zwracajcie uwagi na to co mówie xDD [/I][/CENTER]
Recommended Posts