laverte Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Mam nadzieje, ze ta palka nie na mnie...? Quote
Zbójini Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='laverte']Mam nadzieje, ze ta palka nie na mnie...? Nie, na opiekunów:mad: co oni nie widzieli że Ty na głowie stajesz żeby ją zabrać?:shake: Quote
laverte Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Wiedzieli i dodatkowo obiecali mi, ze gdyby cos sie stalo i musieli sie jej "szybko" pozbyc, to mi dadza znac! Ale to juz niewazne. Ja sie dowiedzialam dzis rano - calkiem przypadkiem - i dzieki bogu - i bardzo dziekuje Ci Kinga ze sie do mnie tak szybko odezwalas! Jesli wszystko pojdzie dobrze (a mam taka nadzieje!), to w piatek Sara bedzie uz w drodze do DT! Quote
laverte Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 ['] Sara umarla 14/II ok 4h30, w okolicach Chrzanowa pod Krakowem. Zabraklo nam 40km do weterynarza... Umarla we snie, byla spokojna. Miala miekko i cieplo. Mam nadzieje, ze przez te kilkanascie godzin, ktore razem spedzilysmy czula, ze znow jest kochana i ze wchodzi w nowe, lepsze zycie! Quote
Zbójini Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 jak to?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dlaczego?:placz::placz::placz::shake: Quote
kinga Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Sara w schronisku była juz w takim stanie w ub. piątek, ze nie mogła bez przewrotek przejść parędziesiąt metrów do samochodu Zuli mimo wszystko miałyśmy nadzieję, że dojedzie do Krakowa... ale moze to i lepiej dla niej - bez kolejnego wyciągania z samochodu, taszczenia, kładzenia tu, kładzenia tam, badań różnorakich - bo gdyby zdążyła - tak by zapewne było. przynajmniej w aucie Zuli miała spokój, który być moze był jej najbardziej potrzebny w tej chwili. Zula - ogromnie Ci dziękuję. Quote
samoglow Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Moj Boze ! :-( To przyszlo nagle? Cos z sercem? :shake: Strasznie przykre. Biedne suczysko :-( Ciezkie przezycie dla laverte.... Quote
Recommended Posts