beka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Przedwczoraj dostałam informacje o wyrzuconym szczeniaku. Psiak został znaleziony wtulony w wycieraczkę. Został przerzucony przez ogrodzenie :( Miał szczęście że pies tych państwa był w domu bo nie przepada za przedstawicielami swojego gatunku. Szczeniak musi znależć nowy dom. Póki co przebywa w kojcu. Jest dość wystraszony :( Bruno to ok 4 miesięczny samczyk, maści wiczastej. Wyglada na mix onka, bedzie średnio duży, ale od owczarka mniejszy. Sygnalizuje swoje potrzeby i załatwia je poza kojcem. Prosze o pomoc w ogłoszeniach malca. Namiary na mnie 606300853 [email protected] Quote
beka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Bruno, wyglada na to że jesteś niewidzialny ...:( Quote
karolina_g_k Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Poki co mogę tylko podrzucic, moze pozniej znajde wiecej czasu to pomogę w ogłoszeniach. Piekny jest ten maluch Quote
paros Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 beka napisał(a):Bruno, wyglada na to że jesteś niewidzialny ...:( Potrzebne pilnie ogłoszenia dla maluszka w potrzebie? A do cioteczki nie dasz znać .... :mad::mad::mad: Cioteczka w nawale prac chwilowo nie śledzi na bieżąco wątków ale psiakowi w potrzebie nie odmówi :shake: Quote
idusiek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ja dzisiaj zrobię alegragtkę i gumtree ;) Quote
idusiek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 TAK NAPISAŁAM : Kolejna ofiara nieprzemyślanej decyzji- Bruno, szczenię owczarka niemieckiego. Został przerzucony na działkę do znajomych. Bezbronny, samotny, przestraszony i głodny.... Bruno to ok 4 miesięczny samczyk, maści wiczastej. Wyglada na mix onka, bedzie średnio duży, ale od owczarka mniejszy. Sygnalizuje swoje potrzeby i załatwia je poza kojcem. Jest śliczny, trochę przestraszony PILNIE SZUKA DOMU !!!! Przebywa obecnie w Konstancinie pod Warszawą. KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: 606 300 853 [email protected] Quote
idusiek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 uuuu to ja sie nie popisałam :oops: paros, jesteś wielka :cool3: Quote
paros Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bruno w necie :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=545354317 eoferty 4lapy vegie ale.gratka psy pineska kupiepsa bono-polska gumtree dwukropek 24polska psyipsiaki cafeanimal animalia :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
paros Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 idusiek napisał(a):uuuu to ja sie nie popisałam :oops: paros, jesteś wielka :cool3: Dlaczego twierdzisz, że nie popisałaś :cool3: ja nie zrobiłam wszystkich ogłoszeń, które dzisiaj miałam w planach :shake: muszę jutro dokończyć Quote
idusiek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 no nieeeeeee! :mad: to juz do roboty, bo czas leci a Bruno bez domu :evil_lol: * *zartuje oczywiscie ;) Quote
beka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dziewczyny jesteś wielkie. Dziękuję. Niestety nikt nie dzwonił.... Quote
paros Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Bruno jest w dzisiejszej papierowej gazecie Metro :multi: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
beka Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='paros']Bruno jest w dzisiejszej papierowej gazecie Metro :multi: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/quote] Jolu i to dzięki temu ogłoszeniu Bruno ma dom. Zamieszkał w Radości, w domu z ogrodem. Bedzie miał towarzysza zabaw - kotka :), juz próbuje się z nim zaprzyjażnic. Quote
idusiek Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 jak ja lubie takie szczęsliwe zakonczenia....:cool3: Quote
Recommended Posts