Alicja Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Mój mordulec jakby nóżki nie marzły to wcale by z podwórka nie wracał :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cola Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 :evil_lol: tak jak mój...ale ten mroźny śnieg między poduszeczkami jest okrutny :evil_lol: siku, kupa i pędzi do domu :diabloti: w nocy chyba było straaaaaasznie zimno, poniżej -20 :roll: bo sporo aut padło....popadały w większości te nówki z komputerami...a stare modele nieruszane od tygodnia odpalają i jadą i zostawiają czarne prostokąty na parkingu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Cola']popadały w większości te nówki z komputerami...a stare modele nieruszane od tygodnia odpalają i jadą i zostawiają czarne prostokąty na parkingu :evil_lol:[/QUOTE] uhaha to moja niemal zabytkowa fura zakwalifikowała sie do jednej grupy z z nówkami z komputerami :roflt: bo też dziś odmówiła jazdy :lol: Quote
Cola Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 ja swojego bolida to nawet nie chcę sprawdzać :D poczekam na TZta Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [COLOR=Red][B]nasz VW zapalił :multi:[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]nasz VW zapalił :multi:[/B][/COLOR][/QUOTE] a macie diesla? Quote
teqquila Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 nasz vw tez zapalil i opelek tyz :P wiec nie tak zle :P Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 a nasz też odpala i jest taki cieplutki i nie ma a im ani grama śniegu :eviltong: Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 a mnie oczywiście kur.... zaskoczyła zima i nie zmieniłam płynu na zimowy i jak wracałam to już prawie nic nie widziałam przez tak upaprane szyby Quote
Cola Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 ja mam płyny zimowe i opony od pierwszego ataku zimy :] Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Cola']ja mam płyny zimowe i opony od pierwszego ataku zimy :][/QUOTE] opony też mam ale o płynie już zapomniałam ale tak jest co roku, dopiero jak mi rozwali zbiornik na płyn to będę pamiętać:) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Olcia']a mnie oczywiście kur.... zaskoczyła zima i nie zmieniłam płynu na zimowy i jak wracałam to już prawie nic nie widziałam przez tak upaprane szyby[/QUOTE] u nas płyn zmieniony ale cudem opony nie letnie mamy w lepszym stanie niż zimówki i zastanawiam się po co mamy te zimówki w piwnicy cały czas :roll: zmieściłoby sie TYLE gratów MOICH gratów do królestwa TZa :evil_lol: Quote
teqquila Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 my mamy i plyn zimowy i opony zimowe :P bo ja o tym pamietam hehe Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='teqquila']my mamy i plyn zimowy i opony zimowe :P bo ja o tym pamietam hehe[/QUOTE] czyli nie mozesz mówić, że w tym roku zima zaskoczyła nie tylko drogowców :evil_lol: Quote
teqquila Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 no niestety nie :D ale jestem dumna teraz buhahaha Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 nooo to ja nie mam zimowego samochodu już :( ehhhhh starość zjadła moją Jettulkę :( Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='malawaszka']nooo to ja nie mam zimowego samochodu już :( ehhhhh starość zjadła moją Jettulkę :([/QUOTE] to smutne :-( Quote
Cola Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 malawaszka będzie dobrze :glaszcze: kupisz nowe autko :p :multi: mój automobil chodzi jak marzenie, odpalił za pierwszym razem :p nie ma to jak samochód za 1 złocisza :evil_lol: który już nie jedno przeszedł (np. pływał w czasie ostatniej powodzi :cool3: dosłownie), a taki mróz to dla niego pikuś Quote
Olcia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 moje poprzednie autko tyle przeszło też utoneło jak takie powodzie były w warszawie, ech śmierdział wilgocią chyba pół roku, a szkoda było mi się go pozbyć bo bardzo go lubiłam, ale niestety biedak przegiął bo zrobiłam w nim wszystko łącznie z naprawą silnika i skrzyni biegów i na końcu złamałam kluczyk w stacyjce i wróciłam do domu dałam ogłoszenie następnego dnia sprzedałam i więcej go nie widziałam:):) Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 u nas tez wali wilgocią - Tz zgrzewka wody się wylała i oczywiście tego nie zauważył hahahaha Quote
Olcia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='dbsst']u nas tez wali wilgocią - Tz zgrzewka wody się wylała i oczywiście tego nie zauważył hahahaha[/QUOTE] nie wymagaj aż takiej spostrzegawczości:):) Quote
Cola Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 mój waniał wilgocią tylko m-c :D wietrzenie dało radę i tylko wykładzina z bagażnika poszła do wymiany po tym pływaniu... a tam hen hen pod lasem ta mała plamka :) to ten czarodziejski samochodzik :D [URL=http://img686.imageshack.us/i/200911270140.jpg/][IMG]http://img686.imageshack.us/img686/8135/200911270140.jpg[/IMG][/URL] Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 hahaha u mnie jak pada deszcz to mam wode w samochodzi :lol: a zima muszę skrobać szyby i z zewnątrz i od środka :evil_lol: tak tak czas na zmianę, ale ja się chyba zapłaczę bo tyle co ta Jetka i ja razem przejechałysmy to ehhhh chyba jej nie sprzedam tylko zostawie na podwórku jako kwietnik :roflt: Quote
Olcia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 czas chyba na zmianę okularów bo ja nic nie widzę:) albo inaczej widzę same plamki:) Quote
Recommended Posts