Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może się zakocha i dam dom także tej nawet jeśli tamta się znajdzie ?:diabloti:
Nie dobra dobra wiem głupia jestem :eviltong:
Dobra myślmy racjonalnie.
Czy sunia ma już nowy DT zapewniony ?

Posted

Pogońcie mnie jeśli to już nie potrzebne...
"…Witaj Człowieku. Jestem Sara. Kiedyś miałam dom, ale już nie mam. Wspomnienia bolą i nie chcę ich. Nie cieszy mnie już zapach wiatru, ani trawa pod łapami, bo Ciebie nie ma.
Słońce już świeci już nisko nad horyzontem mojego życia. Przyjdź, zabierz mnie, będę strzec spokoju Twojego snu, i Twoich dzieci, będę iść przy Tobie.
Nie obiecuję Ci, że będziesz moją pierwszą, gorącą miłością, ale dam Ci dojrzałą, mądrą miłość jesieni mojego życia. Czekam na Ciebie…"
Tel. kontaktowy do tymczasowej (obecnej) opiekunki
721330547

Nie wiem czy zadziała tak jak powinno...

Posted

Suńka ma porobione ogłoszenia na animalia.pl, adopcje.8p.pl, ale.gratka.pl, cafeanimal.pl, gumtree - trójmiasto, 4lapy.pl i takich pomniejszych forach miejskich (z okolic)- mam nadzieję, że coś drgnie w sprawie jej stałego domku.

Posted

Kurka, nie mogłem skojarzyć. Borkowo, Borkowo a przeciez to obrzeża Oruni w drodze do Straszyna. Dziś przejeżdżałem. Mogła przyjść zarówno z jednej jaki i z drugiej strony. Może warto porozlepiać jeszcze tam plakaty?

Posted

Szczegółów na razie nie znam. Na naszym patrolowym forum jej tymczasowa opiekunka pisała, że dziś pan zadzwonił. Jakaś dłuższa historia z tym zaginięciem. W każdym razie psiak pana rozpoznał i ucieszył sie niezmiernie. Wzajemnie z resztą. Dziś śpi już w swoim domku, za którym tak tęskniła.