Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W dniach 15/16.01.2009 znaleziono starszą suczkę owczarka niemieckiego, w okolicach Borkowa.Uratowana przed schroniskiem, przebywa w Domu Tymczasowym.
Suczka jest dobrze wychowana, lgnie do ludzi i do przytulania. Jest łagodna i spokojna. Czeka na właścicieli lub na osobę, która okaże jej serce. Dla starszego psa schronisko to okrutny wyrok. Czy to już koniec? W Domu Tymczasowym nie może pozostać na zawsze. Gdzie ma się podziać? Przecież gdyby tylko mogła...zapadłaby się pod ziemie. Ale nie potrafi...zniknąć.

Kontakt:
Trójmiejski Patrol Obrony Praw Zwierząt
tel.interwencyjny 516 60 94 94
Dom Tymczasowy, w którym przebywa suczka: 504131460
mail: [email protected]

Więcej o nas: www.tpopz.pl

Posted

Betbet napisał(a):
aleee ogłoszenia wiszą na słuoach oprócz internetu. Zwłaszcza w okolicy gdzie sunię znaleziono.

oooo to mi własnie chodziło...;)
jutro dam na owczarki i owp bo dziś to już jestem wyexploatowany po trasie i dwóch transporcikach:evil_lol:

na razie porozsyłałem do owczarkarzy

Posted

aleee ogłoszenia wiszą na słuoach oprócz internetu. Zwłaszcza w okolicy gdzie sunię znaleziono.
Tymczasowa opiekunka pieknie ją wyczesała więc cięzko powiedzieć czy ona była taka zadbana...właśnie próbuję wydusić więcej informacji.

Posted

w gazetach z tego co mi wiadomo ogloszenia o zaginionych psach sa za darmo .. w kazdym badz razie tak bylo jeszcze niedawno w dzienniku i wyborczej

a jezeli suczynka zgubila sie starszej osobie to bedzie raczej ta droga szukac niz w internecie ..

• 2 weeks later...
Posted

Betbet napisał(a):
suni kończy się DT mamy sytuację krytyczna

Betbet jak będzie kenel i karma, to mogę ją przetrzymać u mnie jakiś czas... kenel na wszelki wypadek, bo jak wiesz pracuję a mam Koksa i przynajmniej na początku może być różnie a karma, bo mam straszny dół finansowy... Telefon masz...

Posted

Mogę pożyczyc klatkę jak coś.

Cantadorra ma puścic jakies ogłoszenia w prasie. Zobaczymy. Dziś bylem na wizycie p.adopcyjnej u Pani która wyczytała sukę w Metro. Jutro po nią jedzie do Wawy. też ONka ale troche mlodsza. Treba ja po prostu nieźle poogłaszać. Gdzies mi się obiło o uszy ze ona została wyceniona na 8 lat. Czy mi się pomyliło?

Posted

Na portalu trojmiasto.pl jest ogłoszenie, że zaginęła suczka w okolicach Bysewa 2.02.2009. Zadzwoniłam do tej pani i podałam kontakt do BetBet - mam nadzieję, że szuka właśnie TEJ suni...

Posted

chodzi mi o to że Wasza ocena co do wieku tej suni może być mylna.

Siwy pysk, zęby , ogólna kondycja to kwestie wględne zalezne od wielu czynników. Weterynarze się mylą o kilka lat. Rekordem jaki pamietam tu na dogo było 10 lat pomyłki i własnie u ONka. Oddzwoń do tej kobiety i pokaż jej chociaż zdjęcia. Nie wiem @ czy osobiście.