Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Jestem szczęśliwą posiadaczką psa tej rasy, one są boskie. Jak wy uważacie?!

zgodze sie z toba co do urody bokserow ale bartek ma racje moze przyblizysz nam swoja pese :D no pochwal sie nie daj sie prosic :D

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nie dość że są napiękniejsze na świecie to jeszcze jaki temperament i charakterek..........!! :lol:

Mój Kastor, jak na niego krzycze to zamiast byc pokornym rozbawai mnie i koniec z moja złością..... :D :D :D

Posted

Kastorek ma dopiero 5 miesięcy. Jest z nami od sierpnia. Ostatnio przeszedł poważną operacje ale już wszystko jest w porządku. Nie ma rodowodu ale jest śliczny. Niestety na zawodach nie bedzie brał udziału ale powinniśmy tam przyjechać zobaczyć inne pieski. A kiedy dokładnie jest ta wystawa?

Posted

boksery są super moja ma już prawie 2 latka a zachowuje się jak szczeniak cały czas by się bawiła, dosłownie cały dzień czy wasze też mają tyle energii? moja małpeczka to nawet 5 min. nie usiądze spokojnie straszny z niej łobuz.

Posted

Jeżeli nie zdarzy się jakiś nieszczęśliwy wypadek (odpukać) to TAK.. Jesteśmy już zgłoszeni, wystawa opłacona, tak więc zostaje nam tylko dotrzeć na miejsce i się pokazać.. :)

Po cichu licze,ze może moje kochane psisko jakiś sukces odniesie.. ;) Bardzo bym sie cieszyła.. Trzymajcie za nas kciuki.. :)

Posted

Nie ma sprawy! Bedziemy trzymac kciuki. Przyjdziemy tez popatrzec na te poczynania.

A tak wogóle to jakie trzeba spełniac warunki żeby móc brac udział w pokazach. Przede wszystkim pies musi byc z rodowodem, tak?

Posted

No tak.. Oczywiście pies musi posiadać rodowód (względnie metryczke przy klasie młodziezy) żeby zostać wystawionym... Trzeba tez byc członkiem Związku Kynologicznego, mieć opłacone składki, zgłosić się na wystawe, zapłacić i już.. ;)

Ps. Psy nierodowodowe mogą brać udział w pokazach i zawodach np. obrony, agility, obedience czy posłuszeństwa o ile się nie myle.. :)