DG32 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 alegratka kupiepsa gumtree adopcjapsa cafeanimal kokosy pajęczyna dwukropek schronisko24 eoferty Quote
lena_zet Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 DG32, dziękujemy :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
monika083 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ****3 msc szczeniaczki*** ! Pilnie dom potrzebny!! (548573788) - Aukcje internetowe Allegro Quote
monika083 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 mam ludzi zainteresowanych Shira,to narazie nic pewnego ,bo dostali kilka propozycji ale chyba Shira szczegolnie zwrocila ich uwage:) musze wiedziec nastepujace rzeczy ,gdyz na watku nie wiele pisze o zachowaniu /socjalizacji suni,a wiec : [FONT=MS Shell Dlg 2]1. mozliwośc sterylizacji jest aktualna- jak tak to chcielibyśmy z tego skorzystać; 2. Czy piesek ma szczepienia?; 3. Jak znosi jazdę samochodem?- to tak z ciekawości 4. czy zostawała już sama na parę godzin[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]i jeszcze pytali czy sunia potrafi zalatwiac sie juz na zewnatrz..[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Jest to mloda para narzeczenstwa z Wroclawia,mieszkaja w bloku ,oboje pracuja i piesek musialby kilka godzin zostawac sam.[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2] Wydaja mi sie bardzo odpowiedzialni i konkretni,wczoraj pisalam z nimi pol dnia na gg ,na temat psow i nie dopatrzylam sie ani jednej rzeczy ,do ktorej moglabym sie doczepic:)[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]czekam na szybka odpowiedz!![/FONT] Quote
monika083 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 halooooo czy ktos moglby mi odpisac....szykuje sie super domek we wroclawiu :),tylko trzeba by bylo dowiezc mala tam , Quote
monika083 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dzieki:loveu: Ci ludzie dzisiaj wieczorem zdecyduja sie na 100% na ktoregos psiaka, zatanawiaja sie miedzy schira i ta malutka trikolorka ,w typoie jrt,tez z sosnowca, ta dziewczyna napisalam mi ,ze jej serduszka ciagnie w strone schiry:) fajnie by bylo gdyby transport moznabylo zalatwic na weekend jak juz pisalam ,fajni ,normalni ludzie ,bardzo kochajacy zwierzaki , chca wlasnie jakas biede bezdomna,a do schroniska ta dziewczyna nie chciala isc ,bo mowi ,ze by sie tam zaplakala no i poprosila mnie o jakies propozycje. Quote
Ambra Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 juz wołam Lene !! ale z tego co ja wiem to moge podpowiedzieć: sterylizacja - jak najbardziej wskazana ale ona ma dopiero 3 miesiące wiec już odbedzie sie w nowym domku i raczej na ich koszt - można skorzystac zawsze z akcji sterylizacji. Shira była szczepiona napewno przeciw wsciekliźnia - jak z wirusówkami - nie wiem... jazde samochodem znosi bez problemu. zostawać zostawała ale u leny w domu ogólnie tłoczno wiec nie wiem czy bez psów byla sama. w tym wieku nie można powiedzieć ze psiak całkowicie sie zalatwia na dworze, 3ba sie liczyc ze nawet jesli jest uczony i pilnuje sie godzin - czestych - wyjscia na dwor to i tak sie wczesniej czy później przydarzy;) jesli ludzie beda chetni po rozmowie z Lena to transport jakos sie dogra, sa tu dziewczyny które kursują - śląsk wrocław wiec napewno cos by sie znalazło! Quote
Ambra Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 aha czyli konkurencja moja labo Leny sunia hehe:diabloti: dobrze niech zdecydują a Lena jak wróci pewnie wszystko dokładniej opisze, oni pracuja wpełnym wymiarze godz? po 8? Quote
monika083 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 tak pracuja po 8godz. dlatego fajnie by bylo jakby mala pojechala do nich w sobote ,zeby sie przez weekend poznali blizej a jesli chodzi o ta trikolorke ,to wlasnie pisze z osoba szukajaca malego psiaka...z wroclawia pani jest caly czas w domu i szuka jakiegos maluszka moznaby bylo j razem do wrocka ,na weekend--- Quote
monika083 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Arial Black]sa na 100& zdecydowani na Schire,[/FONT] [FONT=Arial Black]teraz tylko trzeba transport dogadac [/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
lena_zet Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Agnieszka-przemiła dziewczyna, dzwoniła dzisiaj do mnie, przemyśleli i faktycznie źle by było gdyby Shira siedziała sama samiuteńka po 9 godzin w domu.... Rezygnujemy z adopcji, Shira nadal szuka swojego jedynego domku. Quote
halbina Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 no tak, tyle godzin samotności... :roll: Quote
xmartix Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 SHira to ta? mam sprawdzony domek we wrocławiu, mogę podesłać im zdjęcie Shiry :) Quote
monika083 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 tutaj allegro Shiry -wstawilam ja dzisiaj na miejsce psiaka ,ktory znalazl chate.. xmartx,to mozesz podeslac ten link z allegro. Quote
lena_zet Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 A Shira se mieszka w Zabrzu od soboty :eviltong: Obie suńki mają domek :loveu: a teraz cieszta sie razem ze mną! :cunao: Quote
halbina Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ooooooo... to zabrzanką została... faaaaaaaaaajnie! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts