Jump to content
Dogomania

Melina ma dom! Shira ma dom! Dziękujemy ślicznie za pomoc :))))))))))

Recommended Posts

Posted

mam ludzi zainteresowanych Shira,to narazie nic pewnego ,bo dostali kilka propozycji ale chyba Shira szczegolnie zwrocila ich uwage:)
musze wiedziec nastepujace rzeczy ,gdyz na watku nie wiele pisze o zachowaniu /socjalizacji suni,a wiec :
[FONT=MS Shell Dlg 2]1. mozliwośc sterylizacji jest aktualna- jak tak to chcielibyśmy z tego skorzystać;
2. Czy piesek ma szczepienia?;
3. Jak znosi jazdę samochodem?- to tak z ciekawości
4. czy zostawała już sama na parę godzin[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]i jeszcze pytali czy sunia potrafi zalatwiac sie juz na zewnatrz..[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Jest to mloda para narzeczenstwa z Wroclawia,mieszkaja w bloku ,oboje pracuja i piesek musialby kilka godzin zostawac sam.[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2] Wydaja mi sie bardzo odpowiedzialni i konkretni,wczoraj pisalam z nimi pol dnia na gg ,na temat psow i nie dopatrzylam sie ani jednej rzeczy ,do ktorej moglabym sie doczepic:)[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]czekam na szybka odpowiedz!![/FONT]

Posted

Dzieki:loveu:

Ci ludzie dzisiaj wieczorem zdecyduja sie na 100% na ktoregos psiaka,
zatanawiaja sie miedzy schira i ta malutka trikolorka ,w typoie jrt,tez z sosnowca,

ta dziewczyna napisalam mi ,ze jej serduszka ciagnie w strone schiry:)

fajnie by bylo gdyby transport moznabylo zalatwic na weekend

jak juz pisalam ,fajni ,normalni ludzie ,bardzo kochajacy zwierzaki ,
chca wlasnie jakas biede bezdomna,a do schroniska ta dziewczyna nie chciala isc ,bo mowi ,ze by sie tam zaplakala no i poprosila mnie o jakies propozycje.

Posted

juz wołam Lene !!

ale z tego co ja wiem to moge podpowiedzieć:

sterylizacja - jak najbardziej wskazana ale ona ma dopiero 3 miesiące wiec już odbedzie sie w nowym domku i raczej na ich koszt - można skorzystac zawsze z akcji sterylizacji.

Shira była szczepiona napewno przeciw wsciekliźnia - jak z wirusówkami - nie wiem...

jazde samochodem znosi bez problemu.

zostawać zostawała ale u leny w domu ogólnie tłoczno wiec nie wiem czy bez psów byla sama.

w tym wieku nie można powiedzieć ze psiak całkowicie sie zalatwia na dworze, 3ba sie liczyc ze nawet jesli jest uczony i pilnuje sie godzin - czestych - wyjscia na dwor to i tak sie wczesniej czy później przydarzy;)

jesli ludzie beda chetni po rozmowie z Lena to transport jakos sie dogra, sa tu dziewczyny które kursują - śląsk wrocław wiec napewno cos by sie znalazło!

Posted

aha czyli konkurencja moja labo Leny sunia hehe:diabloti:

dobrze niech zdecydują a Lena jak wróci pewnie wszystko dokładniej opisze, oni pracuja wpełnym wymiarze godz? po 8?

Posted

tak pracuja po 8godz.
dlatego fajnie by bylo jakby mala pojechala do nich w sobote ,zeby sie przez weekend poznali blizej

a jesli chodzi o ta trikolorke ,to wlasnie pisze z osoba szukajaca malego psiaka...z wroclawia
pani jest caly czas w domu i szuka jakiegos maluszka
moznaby bylo j razem do wrocka ,na weekend---

Posted

Agnieszka-przemiła dziewczyna, dzwoniła dzisiaj do mnie, przemyśleli i faktycznie źle by było gdyby Shira siedziała sama samiuteńka po 9 godzin w domu.... Rezygnujemy z adopcji, Shira nadal szuka swojego jedynego domku.

• 2 weeks later...