Jump to content
Dogomania

Amstaffka Tigra przywiązana do drzewa...ma dom w Lubawie!. Szczęścia Tigruńka!.

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Gabi i Bryś śpią zawsze razem w jednej budzie.

o! to super! na pewno się ogrzewają od siebie i tak bardzo nie marzną...mam tylko nadzieję ze któreś z nich jest wysterylizowane

Posted

agaga21 napisał(a):
no to dobrze.nie każde schronisko sterylizuje swoich podopiecznych.widać wasze jest z tych lepszych:razz:

Oczywiście, że z tych lepszych. W Olsztyńskim schronisku są super pracownicy i wolontariusze, którzy naprawde poświęcają się opiece nad swoimi podopiecznymi całym sercem.

Posted

`. Tigrunia strasznie schudła... :shake:
Chciałam zrobić jej parę fotek , ale nie miałam aparatu a przez tel. nie było tego widać i w ogóle takie sobie zdjęcia wychodziły... A o Ciebie niunia nikt nie pyta... :-(

Posted

`. Niedawno dostałam telefon od pewnej pani, która jest zainteresowana Tigrunią... Obiecała zadzwonić wieczorem.. :p Zobaczymy co z tego wyjdzie.

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

agaga21 napisał(a):
ojej, dlaczego je rozdzielono??
a czemu ona taka chuda!!!!!!!!???????????????:crazyeye:

`. Być może dlatego że tak działa na nią stres w schronisku... Nie wiem... Tigrunia siedzi w środku.

Posted

`. Dzięki za ogłoszenia.
Tigra na spacerach ładnie chodzi, co chwilę patrzy na człowieka i prosi o najmniejsze "zainteresowanie". Stojąc, wszystko wokół siebie obserwuje. Dobrze, by było, gdyby znalazł się dom z ogrodem.

Posted

Bryś pojechał do domu ... a Gabusia dalej bez wymarzonego człowieka :-(
szkoda że zostały rozdzielone, że nie starczyło miejsca dla dwojga :-(

malutka ciebie też ktoś pokocha

Posted

`. No właśnie, "tam się kończy Twoje dobro, gdzie zaczyna się krzywda innych istot"... Szkoda, że Tigrunie dalej siedzi w schronie... :shake: Jutro chociaż będzie miała długi spacerek.