phase Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 `. Szkoda, że zdjęcie robione telefonem, ale wtedy aparatu nie wzięłam. :mad: Quote
phase Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 `. Jeszcze znalazłam jakieś fotki ;) Quote
Ania_i_Kropka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Gabi i Bryś śpią zawsze razem w jednej budzie. Quote
agaga21 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ania_i_Kropka napisał(a):Gabi i Bryś śpią zawsze razem w jednej budzie. o! to super! na pewno się ogrzewają od siebie i tak bardzo nie marzną...mam tylko nadzieję ze któreś z nich jest wysterylizowane Quote
Ania_i_Kropka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Gabi jest wysterylizowana a Bryś jest wykastrowany, zresztą jak wszystkie psy w schronisku. Quote
agaga21 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 no to dobrze.nie każde schronisko sterylizuje swoich podopiecznych.widać wasze jest z tych lepszych:razz: Quote
Himena007 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 agaga21 napisał(a):no to dobrze.nie każde schronisko sterylizuje swoich podopiecznych.widać wasze jest z tych lepszych:razz: Oczywiście, że z tych lepszych. W Olsztyńskim schronisku są super pracownicy i wolontariusze, którzy naprawde poświęcają się opiece nad swoimi podopiecznymi całym sercem. Quote
phase Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 `. Tigrunia strasznie schudła... :shake: Chciałam zrobić jej parę fotek , ale nie miałam aparatu a przez tel. nie było tego widać i w ogóle takie sobie zdjęcia wychodziły... A o Ciebie niunia nikt nie pyta... :-( Quote
phase Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 `. Niedawno dostałam telefon od pewnej pani, która jest zainteresowana Tigrunią... Obiecała zadzwonić wieczorem.. :p Zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
phase Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 agaga21 napisał(a):oby coś wyszło...coś dobrego:thumbs: `. Pani już nie oddzwoniła... :shake: Quote
phase Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 `. Teraz Tigra i Bryś są w oddzielnych klatkach. Quote
agaga21 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ojej, dlaczego je rozdzielono?? a czemu ona taka chuda!!!!!!!!???????????????:crazyeye: Quote
Areeek Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 agaga21 napisał(a):ojej, dlaczego je rozdzielono?? a czemu ona taka chuda!!!!!!!!???????????????:crazyeye: Bo Madox/Brys nie dopuszczal jej do miski. Quote
phase Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 agaga21 napisał(a):ojej, dlaczego je rozdzielono?? a czemu ona taka chuda!!!!!!!!???????????????:crazyeye: `. Być może dlatego że tak działa na nią stres w schronisku... Nie wiem... Tigrunia siedzi w środku. Quote
Ania_i_Kropka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Bryś nie dopuszczał Gabi do miski. Sunia odkąd jest sama w klatce przybiera na wadzę. Quote
Himena007 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ogłoszenia adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl 4lapy.pl neeon.pl pajeczyna.pl animalia.pl spacerek.net eoferty.com.pl pineska.pl wegetarianie.pl dwukropek.pl Kupsprzedaj.pl Adin.pl. najpewniej.pl aleokazja.pl olx.pl www.ogloszenia.interpress.net.pl darmobranie.pl ojej.pl mojpupil.pl Quote
phase Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 `. Dzięki za ogłoszenia. Tigra na spacerach ładnie chodzi, co chwilę patrzy na człowieka i prosi o najmniejsze "zainteresowanie". Stojąc, wszystko wokół siebie obserwuje. Dobrze, by było, gdyby znalazł się dom z ogrodem. Quote
fioneczka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Bryś pojechał do domu ... a Gabusia dalej bez wymarzonego człowieka :-( szkoda że zostały rozdzielone, że nie starczyło miejsca dla dwojga :-( malutka ciebie też ktoś pokocha Quote
phase Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 `. No właśnie, "tam się kończy Twoje dobro, gdzie zaczyna się krzywda innych istot"... Szkoda, że Tigrunie dalej siedzi w schronie... :shake: Jutro chociaż będzie miała długi spacerek. Quote
Recommended Posts