Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]BIrmanko dokładnie czuje to co TY. Minęło dwa lata( na razie nie moge mieć psa, czekam ,aż będę na swoim ):-( Nawet teraz brakuje mi wychodzenia z Sarcia, brakuje mi wszystkiego. [/B][/COLOR][/quote]

Mi też brakuje wszystkiego ... :-( często robię różne rzeczy tak jakby Funia nadal ze mną była ... Śni mi się że jesteśmy razem, zaglądam do sklepów internetowych, żeby zamówić karmę ... albo idę rano do kuchni, żeby nalać Funi czystej wody do miseczki ... To jest straszne wszystko, bo jakby kompletnie odemnie niezależne ...

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Birmanka']... i moje Słoneczko odeszło za TM :-(

FUGA 03.09.1996 - 06.02.2008
[*]

[/quote]
Birmanka bardzo Ci współczuje...
Tydzień przed Fugą za tęczowy most odszedł Spot...:-(
Ja cały czas nie moge się pozbierać. Na spacery wychodze już z samym Topsikiem, to nie to samo...
Za jakieś 2-3 miesiące pewnie zaczne się rozglądać za jakimś szczeniaczkiem, może akurat urodzi się w jakiejś hodowli białasek... ale to nie to samo, Spot był psem dla mnie idealnym... starość dodawała mu jeszcze tego wyrazu... a teraz co, nie ma go...:-(

[IMG]http://images23.fotosik.pl/28/45d490d27cd585e7med.jpg[/IMG]

Posted

[COLOR=DarkGreen][B]Piszecie to wszystko a mnie łezki same lecą:-(
Nie da się zapomnieć o przyjacielu. Oni na zawsze pozostaną w naszych sercach.:loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Kiłi']Birmanka bardzo Ci współczuje...
Tydzień przed Fugą za tęczowy most odszedł Spot...:-(
Ja cały czas nie moge się pozbierać. Na spacery wychodze już z samym Topsikiem, to nie to samo...
Za jakieś 2-3 miesiące pewnie zaczne się rozglądać za jakimś szczeniaczkiem, może akurat urodzi się w jakiejś hodowli białasek... ale to nie to samo, Spot był psem dla mnie idealnym... starość dodawała mu jeszcze tego wyrazu... a teraz co, nie ma go...:-(

[url]http://images23.fotosik.pl/28/45d490d27cd585e7med.jpg[/url][/quote]

Bardzo mi przykro :-( :placz: Mam tylko nadzieję, że może to tak miało być wszystko i Funia chciała się poznać ze Spotem ? ........ W końcu przystojniak z niego ( oglądam właśnie Jego galerię - śliczny jest ). Jestem przekonana, że hasają gdzieś razem po Zielonych Łakach. :-( Co ja bym dała, żeby pohasać z nimi chociaż chwilę ......
[B][COLOR="Red"]
Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki[/COLOR][/B]

Posted

Normalnie się wzruszyłam...ja od czasu gdy Kora otarła się o śmierć, po prostu cieszę się każdą chwila z nia spedzoną...w końcu nie liczy się długosć ale jakośc..:shake:

Posted

Zawsze starałam się żyć właśnie tak z Funią jakby każdy dzień miał być ... naszym ostatnim: cieszyć się każdą chwilą, spędzać dużo czasu razem (a właściwie każdą wolną chwilę - moją wolną od pracy czy innych obowiązków), dużo rozmawiać, poznawać się ... w końcu pies jest najlepszym przyjacielem człowieka i jeżeli traktuje się go jak przyjaciela to będzie najlepszym jakiego moglibysmy sobie życzyć.

Myślę, że gdyby ludzie byli w połowie tak dobrymi przyjaciółmi dla inncyh ludzi jak dobre potrafią być psy to świat nasz byłby o niebo lepszy.

Mam nadzieję, że udało mi się przeżyć te 11,5 lat z Funią tak, że była szczęśliwa tak bardzo jak ja będąc z Nią.

Posted

Birmanka moja Babuszka ma 11 lat i 3 miesiące i wierz, że ja potrafi w nocy wstawać i sprawdzać gdzie jest babucha i czy jeszcze z nami jest. to jest mój pierwszy boks, który zyje dłużej niż 10 lat. Chyba wpadam w jakąś obsesję :(

Posted

[COLOR=DarkGreen][B][COLOR=Black]boksiedwa , Birmanka [/COLOR]i inni którzy stracili swoje kochane boksie:Każdy z nas bardzo odczuwa stratę swego przyjaciela. Moja Sara odeszła jak miała 11 lat i 8 miesięcy. Od tego czasu minęło już 2 lata i miesiąc. Bardzo ale to bardzo mi jej brakuje. Już niedługo zamieszkam ze swoim TZ:loveu: a wtedy w naszym doku na pewno pojawi się faflun:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kochani! [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przeczytałam wszystkie posty i nie kryje ze uronilam nie jedna łezkę:-(....boksery to wspaniałe psy...nie da ich się nie kochac całym sercem i duszą i kiedy odchodzą rozpacz nie ma granic......ja jeszcze nie straciłam mojego Krosia ale wiem że prędzej czy później ten dzień nadejdzie...nie chcę nawet o tym myslec bo kiedy ten dzień nadejdzie do chyba tego nie przeżyje...dlatego wszystkim którzy stracili swojego bokserka baaardzo wspólczuję i nie znam słów jakimi mogła bym pocieszyć...moge tylko powiedzieć że jestem z wami!!!![/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Birmanka, mam nadzieje, że nasze psiaki biegają sobie razem.
Tak sobie patrze, że prawie na każdym rodzinnym zdjęciu jest Spot. Spot przy choince, Spot z nami na łóżku, Spot poluje na kreta... dobrze, że chociaż zdjęcia zostały:shake:

Dla wszystkich boksiów za TM -
[*] ...

Posted

Niestety tak to jest że w pewnym wieku psina może się rozsypać w ciągu 2 tygoni tak naprawdę ... i wcześniejsza świetna kondycja nie ma tu nic do rzeczy ...:-( Starość nie radość :-(