Agga Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Oktawia narazie moje serce skierowane jest w strone bokserków. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Tak jak piszesz Sylwia może nie teraz pora na mojego bokserka. MOże jeszcze chwilka i będzie u mnie. Nie ma sie co spieszyć. Najgorzej jak sie pochopną decyzję podejmnie.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Sylwia bardzo mi przykro.[/COLOR][/B] Quote
sylwiaskalska Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Oktawia narazie moje serce skierowane jest w strone bokserków. [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Tak jak piszesz Sylwia może nie teraz pora na mojego bokserka. MOże jeszcze chwilka i będzie u mnie. Nie ma sie co spieszyć. Najgorzej jak sie pochopną decyzję podejmnie.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Sylwia bardzo mi przykro.[/COLOR][/B][/QUOTE] Spoko ja się nie poddam wiesz tak wczoraj tez o tym myslałam i lepiej poczekać i wiedzieć że twoja decyzja jest dobra a na pewno wszystko się dobrzy ułoży. Wiesz są wakacje więc może pomyśl może w sierpniu albo wrzesień - wtedy będzie czas wolny rodzice trochę się uspokoją bo teraz to na pewno odpowiadają emocjami ;) Jak to mówią czas leczy rany i sądze że to prawda :) Niektórzy chodowcy zgadzają się aby płacić raty a nie całość a kaska wiesz zawsze się znajdzie jakby co to trochę mogę pożyczyć, a wiesz jak to jest czasami są pieski tańsze jeżeli nie chcesz wystawiać :) Quote
Aganiok Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 na forum boksery ktos szuka domu dla tekiej ślicznej suni [IMG]http://img368.imageshack.us/img368/1725/1male0zp.png[/IMG] Quote
Aganiok Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 sunia ma 12 miesięcy, własciciele muszą ją oddać, bo diametralnie zmieniła się im sytuacja rodzinna... a sunia jest gdzieś w woj opolskim Quote
Agga Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Sunia chyba bedzie miała domek. Narazie nic wiecej nie moge powiedziec.[/COLOR][/B] Quote
Agga Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Saruś mieszlaj tak dalej kochana[/COLOR][/B] Quote
Bodziulka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Saruś - postaraj się - wiesz, że Oni tego potrzebują! :loveu: Quote
AgaiTheta Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Sarunia wie co robi, przyjdzie czas dla rodziny na kochanie, będzie "obiekt". Pozdrawiam kochani :) Quote
Agga Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Dziś piątek. Saruś ciągle pamiętamy. Własnie ja z mamą wspominałysmy i sie popłakałyśmy. Ale..Saruś kochamy pamietaj.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Gdzie Ty tam ja.Zawsze...[/COLOR][/B] Quote
oktawia6 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Rozumiem Agaa, to sentyment do danej rasy, mnie np.: w Gryfonikach podoba się charakter-chociaż każdy piesek nawet zwykły kundelek potrafi nas zadziwić, kiedyś pewna pani opowiadała jak wzięła ze schroniska psa-kundel-taki owczarkowaty-musiała po pewnym czasie wyjechać do senatorium na 3 tygodnie więc piesek był pod opieką taty w Ursusie (Warszawa) a pani mieszkała na Mokotowie(Warszawa) co daję różnicę prawie pół miasta i wyobraź sobie, że podczas spaceru on uciekł i szedł na Mokotów kilka dni:-o dotarł pod jej drzwi i warował bez jedzenia i picia, :-( dobra sąsiadka go wzięła do siebie piętro wyżej i zaczekał do przyjazdu swojej pani-to było wielkie zdziwienie jak on trafił i wielka rodość - niesamowita historia i trafiająca prosto w serce-zaszczyt mieć takiego psa:iloveyou: Quote
oktawia6 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :-( :-( :-( :placz: :placz: :( :( :cry: :shake: Quote
Agga Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Tak jak w tytule. Jeśli odszedł Wam kiedyś Tu można się tym podzielić.[/COLOR][/B] Quote
Wyjątek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Urodzony: 13.03.2006 Odszedł: 13.09.2006:placz: Otisek ['] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=www.fotosik.pl%5D%5BIMG%5Dhttp://images2.fotosik.pl/163/7dd1634bed7c15e4.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/163/7dd1634bed7c15e4.jpg[/IMG][/URL][/URL] Quote
Akadna Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [COLOR=royalblue]Maksiu.... Taaaaaaaaaaaak.. to był wspanialay pies. Odszedł od nas 28.04.06. [*] Max był łagodny ja baranek... muchy by nie skrzywdził... buta nie tkął....[/COLOR] [COLOR=royalblue]nie mam zdjęcia. :cry:[/COLOR] [COLOR=#4169e1]Maxiu- pamiętam... [*][/COLOR] Quote
Akadna Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [B]Dla wszystkich boksiów które odeszły od nas......[/B] [B][img]http://images27.fotosik.pl/105/a0bdadd561e05a13med.jpg[/img][/B] [B]:([/B] Quote
RyBa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Witam i ja niedawno miałem 2 rocznice odejścia mojego ARESA do krainy wiecznych łowów:placz::placz::placz:Oj to był wspaniały Przyjaciel :placz: Mam nowego Przyjaciela Boksia z schroniska w Rzeszowie ale Pamięć o Aresie Pozostanie:placz: Pozdrawiamy Robert i Goliad Quote
Akadna Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [COLOR=royalblue]Aresku......... [/COLOR][COLOR=lemonchiffon][B][[COLOR=yellow]*[/COLOR]] [[COLOR=yellow]*[/COLOR]] [[COLOR=yellow]*[/COLOR]][/B][/COLOR] Quote
Birmanka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ... i moje Słoneczko odeszło za TM :-( FUGA 03.09.1996 - 06.02.2008 [*] [IMG]http://www.photoape.com/album/photo/getPhoto.cfm?albumID=6575&photoID=832468[/IMG] [IMG]http://www.photoape.com/album/photo/getPhoto.cfm?albumID=6575&photoID=832470[/IMG] Quote
Agga Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [COLOR=DarkGreen][B]Tak mi przykro, że FUga juz za TM:-([/B][/COLOR] Quote
boksiedwa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 pięknego wieku dożyła śliczna panienka :( [*] czeka na Ciebie po drugiej stronie Quote
Birmanka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Kompletnie nie mogę się pozbierać ... :( I mam uczucie, że czas nie leczy ran niestety. Zamiast lepiej jest coraz gorzej ... Robi się ciepło pora na długie spacery ... a tu wiecznie brakuje Funi u boku :-( Wczoraj wypożyczyłam boksię sąsiadki na spacer, dzisiaj też pewnie tak zrobię ... lata przyzwyczajeń i raptem jednego dnia człowiek się budzi jak bez rąk i nóg ... Marna to egzystencja ... Żaden pies mi Jej nie zastąpi w najmniejszym nawet stopniu, ale też wiem że trzeba teraz szukać i czekać ... Może jakiś mały boksiu zechce się ze mna zaprzyjaźnić na kolejne długie lata :roll: Quote
boksiedwa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Żaden pies nie będzie taki sam jak Funia, żaden nie ma jej zastępować. On ma być z Tobą żeby zając Twój czas, Twoje myśli. Zajrzyj na boksery w potrzebie jest tam sporo bidul czekających na swojego człowieka. Quote
Agga Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [COLOR=DarkGreen][B]BIrmanko dokładnie czuje to co TY. Minęło dwa lata( na razie nie moge mieć psa, czekam ,aż będę na swoim ):-( Nawet teraz brakuje mi wychodzenia z Sarcia, brakuje mi wszystkiego. [/B][/COLOR] Quote
Birmanka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='boksiedwa']Żaden pies nie będzie taki sam jak Funia, żaden nie ma jej zastępować. On ma być z Tobą żeby zając Twój czas, Twoje myśli. Zajrzyj na boksery w potrzebie jest tam sporo bidul czekających na swojego człowieka.[/quote] Niestety z wielu róznych względów nie wchodzi w rachubę żebym mogła wziąść dorosłego psa ... Szkoda mi tych wszystkich boksiowych bidulek - często przeglądam boksery w potrzebie, ale niestety ... Jeżeli zacznę się rozglądać za malutkim boksiem (czy jakimś innym pieseczkiem) bedzie to tylko i wyłącznie maluszek i z rodowodem ... :roll: Quote
Recommended Posts