Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Oktawia narazie moje serce skierowane jest w strone bokserków. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Tak jak piszesz Sylwia może nie teraz pora na mojego bokserka. MOże jeszcze chwilka i będzie u mnie. Nie ma sie co spieszyć. Najgorzej jak sie pochopną decyzję podejmnie.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Sylwia bardzo mi przykro.[/COLOR][/B]

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Oktawia narazie moje serce skierowane jest w strone bokserków. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Tak jak piszesz Sylwia może nie teraz pora na mojego bokserka. MOże jeszcze chwilka i będzie u mnie. Nie ma sie co spieszyć. Najgorzej jak sie pochopną decyzję podejmnie.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Sylwia bardzo mi przykro.[/COLOR][/B][/QUOTE]

Spoko ja się nie poddam wiesz tak wczoraj tez o tym myslałam i lepiej poczekać i wiedzieć że twoja decyzja jest dobra a na pewno wszystko się dobrzy ułoży.
Wiesz są wakacje więc może pomyśl może w sierpniu albo wrzesień - wtedy będzie czas wolny rodzice trochę się uspokoją bo teraz to na pewno odpowiadają emocjami ;)

Jak to mówią czas leczy rany i sądze że to prawda :)
Niektórzy chodowcy zgadzają się aby płacić raty a nie całość a kaska wiesz zawsze się znajdzie jakby co to trochę mogę pożyczyć, a wiesz jak to jest czasami są pieski tańsze jeżeli nie chcesz wystawiać :)

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Dziś piątek. Saruś ciągle pamiętamy. Własnie ja z mamą wspominałysmy i sie popłakałyśmy. Ale..Saruś kochamy pamietaj.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Gdzie Ty tam ja.Zawsze...[/COLOR][/B]

Posted

Rozumiem Agaa, to sentyment do danej rasy, mnie np.: w Gryfonikach podoba się charakter-chociaż każdy piesek nawet zwykły kundelek potrafi nas zadziwić, kiedyś pewna pani opowiadała jak wzięła ze schroniska psa-kundel-taki owczarkowaty-musiała po pewnym czasie wyjechać do senatorium na 3 tygodnie więc piesek był pod opieką taty w Ursusie (Warszawa) a pani mieszkała na Mokotowie(Warszawa) co daję różnicę prawie pół miasta i wyobraź sobie, że podczas spaceru on uciekł i szedł na Mokotów kilka dni:-o dotarł pod jej drzwi i warował bez jedzenia i picia, :-( dobra sąsiadka go wzięła do siebie piętro wyżej i zaczekał do przyjazdu swojej pani-to było wielkie zdziwienie jak on trafił i wielka rodość - niesamowita historia i trafiająca prosto w serce-zaszczyt mieć takiego psa:iloveyou:

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Urodzony: 13.03.2006
Odszedł: 13.09.2006:placz:
Otisek [']
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=www.fotosik.pl%5D%5BIMG%5Dhttp://images2.fotosik.pl/163/7dd1634bed7c15e4.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/163/7dd1634bed7c15e4.jpg[/IMG][/URL][/URL]

• 2 weeks later...
Posted

[COLOR=royalblue]Maksiu.... Taaaaaaaaaaaak.. to był wspanialay pies. Odszedł od nas 28.04.06.
[*] Max był łagodny ja baranek... muchy by nie skrzywdził... buta nie tkął....[/COLOR]

[COLOR=royalblue]nie mam zdjęcia. :cry:[/COLOR]

[COLOR=#4169e1]Maxiu- pamiętam...
[*][/COLOR]

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Witam i ja niedawno miałem 2 rocznice odejścia mojego ARESA do krainy wiecznych łowów:placz::placz::placz:Oj to był wspaniały Przyjaciel :placz:

Mam nowego Przyjaciela Boksia z schroniska w Rzeszowie ale Pamięć o
Aresie Pozostanie:placz:

Pozdrawiamy
Robert i Goliad

• 3 months later...
Posted

... i moje Słoneczko odeszło za TM :-(

FUGA 03.09.1996 - 06.02.2008
[*]

[IMG]http://www.photoape.com/album/photo/getPhoto.cfm?albumID=6575&photoID=832468[/IMG]

[IMG]http://www.photoape.com/album/photo/getPhoto.cfm?albumID=6575&photoID=832470[/IMG]

Posted

Kompletnie nie mogę się pozbierać ... :( I mam uczucie, że czas nie leczy ran niestety. Zamiast lepiej jest coraz gorzej ... Robi się ciepło pora na długie spacery ... a tu wiecznie brakuje Funi u boku :-(
Wczoraj wypożyczyłam boksię sąsiadki na spacer, dzisiaj też pewnie tak zrobię ... lata przyzwyczajeń i raptem jednego dnia człowiek się budzi jak bez rąk i nóg ... Marna to egzystencja ... Żaden pies mi Jej nie zastąpi w najmniejszym nawet stopniu, ale też wiem że trzeba teraz szukać i czekać ... Może jakiś mały boksiu zechce się ze mna zaprzyjaźnić na kolejne długie lata :roll:

Posted

Żaden pies nie będzie taki sam jak Funia, żaden nie ma jej zastępować. On ma być z Tobą żeby zając Twój czas, Twoje myśli. Zajrzyj na boksery w potrzebie jest tam sporo bidul czekających na swojego człowieka.

Posted

[COLOR=DarkGreen][B]BIrmanko dokładnie czuje to co TY. Minęło dwa lata( na razie nie moge mieć psa, czekam ,aż będę na swoim ):-( Nawet teraz brakuje mi wychodzenia z Sarcia, brakuje mi wszystkiego. [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='boksiedwa']Żaden pies nie będzie taki sam jak Funia, żaden nie ma jej zastępować. On ma być z Tobą żeby zając Twój czas, Twoje myśli. Zajrzyj na boksery w potrzebie jest tam sporo bidul czekających na swojego człowieka.[/quote]

Niestety z wielu róznych względów nie wchodzi w rachubę żebym mogła wziąść dorosłego psa ... Szkoda mi tych wszystkich boksiowych bidulek - często przeglądam boksery w potrzebie, ale niestety ...

Jeżeli zacznę się rozglądać za malutkim boksiem (czy jakimś innym pieseczkiem) bedzie to tylko i wyłącznie maluszek i z rodowodem ... :roll: