Biutka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='alyffa']Ktos zna moze stawki seterow?[/quote] Na stronie Zk w Grudziądzu stawek jeszcze nie ma :mad: Quote
puzzle Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ostatnio co wystawa, to stawki coraz pozniej:cool1:, mysle, ze nie mozna liczyc wczesniej niz tydzien przed, a teraz jeszcze swieta, wiec pewnie beda, dwa, moze trzy dni wczesniej:cool1:.... Quote
alyffa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Kaya']Mógły ktoś napisac mi na jakiej stacji najlepiej wysiąść i jak dojść/dojechać z dworca na teren wystawy, będę wdzięczna :) Z góry dziękuję ;)[/quote] Na stronie Zk w Grudziadzu jest mapka i plan jak dojechac. :) A czy ktos sie z seterkiem wybiera? :razz: Quote
Judit Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 jak tylko wpisałam adres strony oddziału to mój antywirus zaczął wariować i stwierdził że na stronie jest koń trojański i blokuje ją. :confused: Więc cóż... mógłby ktoś wpisać tu stawkę seterów jak tylko się pojawi??? baaardzo bym prosiła :modla: Quote
Biutka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 A próbowałaś przez stronkę [URL="http://www.zkwp-grudziadz.webpark.pl/"]KLIK[/URL] ? Ja tak samo miałam, nie będę mówić przez jaką, ponieważ nie chcę załapać :evil_lol::eviltong: Quote
Judit Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Biutka']A próbowałaś przez stronkę [URL="http://www.zkwp-grudziadz.webpark.pl/"]KLIK[/URL] ? Ja tak samo miałam, nie będę mówić przez jaką, ponieważ nie chcę załapać :evil_lol::eviltong:[/quote] oooo wielkie dzięki! Teraz mi weszło bez problemu :p Quote
Karinka1994 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wiecie może jakie psy będą w grupie V ( Siberian Husky ) w klasie posredniej , suk i psów?;) Quote
Floo Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Kaya']Mógły ktoś napisac mi na jakiej stacji najlepiej wysiąść i jak dojść/dojechać z dworca na teren wystawy, będę wdzięczna :) Z góry dziękuję ;)[/quote] Dobre pytanie, mi też strona się blokuje mapki nie widzę. Zastanawiam się czy iść na piechotę czy szukać autobusu, z tego co widziałam na mapie w google to jest kawałek ze stacji głównej. Czy jakaś dobra dusza mogłaby napisać jakie autobusy jeżdżą z dworca pod wystawę? Quote
pyrka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Floo']Dobre pytanie, mi też strona się blokuje mapki nie widzę. Zastanawiam się czy iść na piechotę czy szukać autobusu, z tego co widziałam na mapie w google to jest kawałek ze stacji głównej. Czy jakaś dobra dusza mogłaby napisać jakie autobusy jeżdżą z dworca pod wystawę?[/quote] Z dworca głównego na teren wystawy jest około 800m. Jeden przystanek autobusem... Więc jeżeli ktoś chce się przejechać, to przystanek jest pod samym dworcem, wysiąść należy na następnym a i tak trzeba drugie tyle przejść. Quote
mucha__ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Czy ktos z Grudziądza móglby mi napisac jakim autobusem dojade na wystawe z dworca pkp?? Quote
magdaww1 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Nam dziś dostarczono potwierdzenie zgłoszenia i chociaż wiemy ile w stawce. Quote
pyrka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='mucha__']Czy ktos z Grudziądza móglby mi napisac jakim autobusem dojade na wystawe z dworca pkp??[/quote] Zaraz pod dworcem głównym jest przystanek autobusowy. dojedzie się każdym autobusem, to tylko jeden przystanek ;) Quote
Biutka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='magdaww1']Nam dziś dostarczono potwierdzenie zgłoszenia i chociaż wiemy ile w stawce.[/quote] Ale wam dobrze... Czy komuś działa strona? :mad: Quote
magdaww1 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Biutka']Ale wam dobrze... Czy komuś działa strona? :mad:[/quote] Stronka jakby przestała istnieć:shake: Quote
Dzidtka_Gl Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 mi też nie działa , jak będą stawki, chociaż ilościowe, proszę o lhasa apso Quote
panienkabubu Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Dzidtka_Gl']mi też nie działa , jak będą stawki, chociaż ilościowe, proszę o lhasa apso[/quote] nie powiem skąd mam, ale mam :) [COLOR=black][FONT=Arial]Lhasa Apso, pies, szczeniąt - PULP FICTION z Czańca [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Sapała Dorota A.Dzidt- Łysomice[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Lhasa Apso, pies, szczeniąt - MAGIC OF STYLE Azurowa Amhara [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Besaraba Ewa M. Wolan- Grudziądz[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Lhasa Apso, pies, młodzieży - GARETH Śnieżny Lew FCI [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Balcerek Jolanta Sylwia Dombek- Gdynia[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Lhasa Apso, pies, młodzieży - JARON'S ROMA-JO TAILS OF GLORY [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Skibińscy J.T. - Warszawa[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Lhasa Apso, pies, młodzieży - Close To Perfection AGAIN [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Wiśniewska Małgorzata - Mikołów[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Lhasa Apso, suka, młodzieży - Stings FANTASY MIDNIGHT [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Besaraba Ewa - Grudziądz[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Lhasa Apso, suka, pośrednia - Yackety FEDORA AZUROWA AMHARA [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Besaraba Ewa - Grudziądz[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Lhasa Apso, suka, otwarta - PILARKA Azurowa Amhara [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Bieńkowska Anna Ewa Besaraba- Gdynia[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Lhasa Apso, suka, weteranów - MILKY WAY Sylena FCI [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Dombek Sylwia - Grudziądz[/FONT][/COLOR] Quote
Dzidtka_Gl Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 a ja nie pytam skąd ;) tylko bardzo dziękuję :* Quote
magdaww1 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 To ja tak po cichu i nieśmiale poproszę o Australian Silky Terrier (jeśli da radę:oops:), jest ich tylko 6 Quote
mucha__ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A ja się bardzo ładnie uśmiechne o Papillonki :loveu: Quote
puzzle Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ja rowniez nie zapytam skad:diabloti:, ale jakbym mogla prosic o sznaucery srednie pieprz i sol:razz:. Quote
panienkabubu Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 O wy ;) [COLOR=black][FONT=Arial]Australian Silky Terrier, pies, młodzieży - ROOFI Chluba Oli (FCI) [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Cepowska Dorota - Szczecin[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Australian Silky Terrier, pies, championów - OZZY Chluba Oli (FCI) [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Cepowska Dorota - Szczecin[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Australian Silky Terrier, suka, szczeniąt - SAMANTA Chluba Oli FCI [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Cepowska Aleksandra - Szczecin[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Australian Silky Terrier, suka, młodzieży - ROMANTICA Chluba Oli [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Usewicz Wiesława - Pruszcz[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Australian Silky Terrier, suka, młodzieży - RAFIA Chluba Oli FCI [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Werner Magdalena - Chojnice[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Australian Silky Terrier, suka, pośrednia - ROZI CHLUBA OLI (FCI) [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Manduk Wiesława - Wołczkowo[/FONT][/COLOR] ok mam papilony [COLOR=black][FONT=Arial]Spaniel kontynentalny miniaturowy - Papillon, pies, szczeniąt - FANTASTIC FAME z Dzikich [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Bieńkowska Anna Agnieszka Bieńkowska- Gdynia[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Plaż [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Spaniel kontynentalny miniaturowy - Papillon, pies, pośrednia - TABASCO z Dzikich Plaż [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Sitkiewicz Anna - Świecie[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Spaniel kontynentalny miniaturowy - Papillon, pies, otwarta - NICON Amitycja [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Sieracka Beata - Bydgoszcz[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Spaniel kontynentalny miniaturowy - Papillon, pies, otwarta - TAMARIN vom Schwabenhof [/FONT][/COLOR][FONT=Arial][/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Maurer Monika - Piaseczno[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Spaniel kontynentalny miniaturowy - Papillon, pies, championów - TOKIO Gwiazdki z Białego [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Jaranowski Dariusz - Grudziądz[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Domu [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Spaniel kontynentalny miniaturowy - Papillon, suka, młodzieży - Connection PINK PERFECTION [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Maurer Monika - Piaseczno[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Spaniel kontynentalny miniaturowy - Papillon, suka, młodzieży - Tila's DAISY DEE [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Maurer Monika - Piaseczno[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Spaniel kontynentalny miniaturowy - Papillon, suka, młodzieży - Tila's DANCING WITH [/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Maurer Monika - Piaseczno[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]DEVOTION [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Sznaucer średni pieprz i sól, pies, pośrednia - HAGEN z Czartowego Pola [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Prochenko Jerzy - Szczecin[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Sznaucer średni pieprz i sól, pies, pośrednia - GREY TETIS YUPITER [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Raczyńska Anna Michał Trojańczyk- Starogard Gdański[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Sznaucer średni pieprz i sól, pies, otwarta - WIELKI BRAT z Jamna [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Gdela Ryszard - Malbork[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Sznaucer średni pieprz i sól, suka, młodzieży - LORA Griseus [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Wierzbicki Andrzej - Olsztyn[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Sznaucer średni pieprz i sól, suka, pośrednia - CZARNA CORA Zielony Kącik [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]Niedzielska Alicja - Bydgoszcz[/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts