dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 MOJA WODA :loveu: jak widzicie zaczynało sie robić OBŁĘDNIE takie kolory sprawiły, że ZWARIOWAŁAM:loveu: Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 MOJA WODA :loveu: jak widzicie zaczynało sie robić OBŁĘDNIE takie kolory sprawiły, że ZWARIOWAŁAM:loveu: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 aaaaa :mdleje: cudne!!!!! ale po co po dwa razy wysyłasz??? :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 totalnie zwariowałam niczego nieświadoma.................. nie wiem czemu sie dubluje :/ ups czy juz jesteście wprowadzone w klimat ?? czy juz czujecie jakie było niebo i ten deszcz w oddali :multi: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: już .......dawa..... bo siem nie doczekam.....:loveu::loveu::loveu::loveu: a foty REWELACJA.................................... Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 chwilę po zrobieniu tych zdjęć w asyscie Szpilki szczekającej i śpiewającej serenady zostałam poproszona o RĘKĘ.................. mój NARZECZONY zmylił mnie jakąś głupotą ja sie odwróciłam jak do niego się znowu zwróciłam juz klęczał z otwartym pudełkiem a w tym pudełku przepiekny pierścionek zaręczynowy................Szpilka śpiewała ja oniemiałam mój Pan klęczał ja padłam na kolana i kiedy wkładał mi pierścionek SPADŁ DELIKATNY DESZCZYK zaczał kropić w momencie kiedy pierścionek był juz w połowie palca a my zaczeliśmy sie całować ŚWIAT KOŁOWAŁ a zarazem STAŁ W MIEJSCU słyszałam psa i morze a zarazem NIC NIE SŁYSZAŁAM....................ŚMIAŁAM SIE I DRŻAŁAM kiedy RADOŚCI SIĘ STAŁO ZADOŚĆ LUNEŁO W MOMENCIE KIEDY MÓWIŁAM TAK W Zyciu nie spotkało mnie nic bardziej romantycznego Quote
e.v.a Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dbsst napisał(a):totalnie zwariowałam niczego nieświadoma.................. zapomnialas dodac lekko podpita:evil_lol: :loveu:jak romantycznie.. az dreszczyk mnie przeszedł:cool3: bede miec dziadka:multi: gratulacje:loveu: Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 evaxon napisał(a):zapomnialas dodac lekko podpita:evil_lol: byłam pijana wrażeniami :multi: nic nie piliśmy tego dnia to było kilka godzin po naszym zameldowaniu sie w pokoju :multi: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 naj:loveu:naj:loveu: naj:loveu: lepsiejszego:loveu::loveu::loveu: [SIZE=1]na to czekalam........[SIZE=2]KCM:loveu::loveu::loveu: I już mogę się oficjalnie z Wami cieszkać ...:loveu: Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 a a te smugi to deszcz ktróry towarzyszył naszym zareczynom i zmoczył nas na koniec doszczętnie..........................ja byłam ponad Ziemią nie wiedziałam co się ze mną dzieje, TZ był szczęśliwy, że ma to za sobą i tylko Szpilka szła wkurzona bo było jej zimno, żaby jej skakały pod łapami i było jej źle :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 aaaaaaaaaaaaa Debeściaczku poryczałam się :multi::multi::multi: ale cudownie i romantycznie i jaki piękny prezent sprawiło Wam niebo!!!!! :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego Naj Naj Naj.... :multi: Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='evaxon'] :loveu:jak romantycznie.. az dreszczyk mnie przeszedł:cool3: bede miec dziadka:multi: gratulacje:loveu: ja jak o tym myśle, to mnie telepie :loveu: i płaczę, że to juz za mna NARZECZONEMU ciągle każe wkladać pierścionek ne palec :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] naj:loveu:naj:loveu: naj:loveu: lepsiejszego:loveu::loveu::loveu: [SIZE=1]na to czekalam........[SIZE=2]KCM:loveu::loveu::loveu: dziękuje miałam nadzieję, że Cię nie zawiode ;) :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaaaa Debeściaczku poryczałam się :multi::multi::multi: ale cudownie i romantycznie i jaki piękny prezent sprawiło Wam niebo!!!!! :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego Naj Naj Naj.... :multi: dziękuje nawet nie jestes w stanie sobie wyobrazić jak ja się ciesze :loveu: Quote
anetta Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 O ranyyy, wspaniale tam!! :loveu::loveu: Poczulam ten klimacik :loveu::loveu::loveu: W takim miejscu sie zareczyc, aaaaa :loveu::loveu: bosko :loveu::loveu::loveu: Ale romantycznie mmmmmmmmmmmm :loveu::loveu: GRAAATTUULUUUJEEE :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='dbsst'] dziękuje miałam nadzieję, że Cię nie zawiode ;) :multi: :multi: :multi::loveu:no nie zawiodłas ...i ja tez ;)... jestem szczęśliwa z Wami:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ajajajajjjjj!!!! Nie wiem, co powiedzieć, co napisać, co pomyśleć!:lol: A pierścioneczek ładny? Dasz fotkę? Przy najbliższej okazji ucałuję te zaręczone policzki i uścisnę zaręczynową łapkę....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='anetta']O ranyyy, wspaniale tam!! :loveu::loveu: Poczulam ten klimacik :loveu::loveu::loveu: W takim miejscu sie zareczyc, aaaaa :loveu::loveu: bosko :loveu::loveu::loveu: Ale romantycznie mmmmmmmmmmmm :loveu::loveu: GRAAATTUULUUUJEEE :loveu::loveu::loveu: no było tak cudownie [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:no nie zawiodłas ...i ja tez ;)... jestem szczęśliwa z Wami:loveu::loveu::loveu: bardzo dziękuje, że nie wygadałaś mnie ;) bo powiem w sekrecie, że Ala juz wcześniej wiedziała, co się stało i nikomu nie pisneła ani słoweczka :loveu: a wiecie co jest najwspanialsze, że mój ukochany pies czynnie uczestniczył w tym procederze :multi: tak zawsze chciełam, żeby była w tej chwili ze mną :loveu: i była :multi: cała noc z 24 na 25 nie przespana miałam w ciagu dwóch dni schudłam z 5kg szaleństwo i niech mi ktoś powie, że w Życiu nie jest to jedna z piękniejszych chwil :multi: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 no nie mogę Debeściaku siedzę tu i szczerzę się do monitora tak bardzo bardzo się cieszę :multi::multi::multi::loveu: Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='Asiaczek']Ajajajajjjjj!!!! Nie wiem, co powiedzieć, co napisać, co pomyśleć!:lol: A pierścioneczek ładny? Dasz fotkę? Przy najbliższej okazji ucałuję te zaręczone policzki i uścisnę zaręczynową łapkę....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. hahaha czekam z niecierpliwością :D a oto ja SZCZESLIWA DO BÓLU Quote
e.v.a Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='dbsst'] cała noc z 24 na 25 nie przespana miałam w ciagu dwóch dni schudłam z 5kg szaleństwo i niech mi ktoś powie, że w Życiu nie jest to jedna z piękniejszych chwil :multi: tez chce schudnac 5 kg:multi::evil_lol: moze mi sie uda bo tez jade nad morze:evil_lol: [quote name='dbsst'] http://images29.fotosik.pl/44/4d736b2f883ccc5f.jpg :loveu:sliczny maly i delikatny:loveu: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 cudownie Ci z tym szczęściem :laola: :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='dbsst']hahaha czekam z niecierpliwością :D a oto ja SZCZESLIWA DO BÓLU Szczęśliwa, piegowata, uśmiechnięta, z błyskiem w oku... cóż jeszcze można napisać? Debe, cieszę się razem z Tobą!:loveu: Pzdr. Quote
Paula Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 O wow :mdleje: Jak romantycznie :loveu: Dużo szczęścia ode mnie i od Karoli :Rose: Quote
dbsst Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='evaxon']tez chce schudnac 5 kg:multi::evil_lol: moze mi sie uda bo tez jade nad morze:evil_lol: :loveu:sliczny maly i delikatny:loveu: heheh zaręcz się :lol: no jest śliczny ciągle powtarzam to NARZECZONEMU :multi: :roll: :evil_lol: na kilometr widac ze zaręczynowy taki jak chciałam :multi: mój NARZECZONY sam go wybierał :loveu: [quote name='malawaszka']cudownie Ci z tym szczęściem :laola: :loveu: dziękuje :multi: [quote name='Asiaczek']Szczęśliwa, piegowata, uśmiechnięta, z błyskiem w oku... cóż jeszcze można napisać? Debe, cieszę się razem z Tobą!:loveu: Pzdr. hahahhaha bardzo dziękuje, żebyuś wiedziała jak mnie nosi :multi: [quote name='paula_z']O wow :mdleje: Jak romantycznie :loveu: Dużo szczęścia ode mnie i od Karoli :Rose: no ;) bardzo dziękuje Siostry za brokaty i za gratulki :multi: :multi: :multi: :multi: i jeszcze na dobranoc :oops: :evil_lol: :roll: ja totalnie zwariowałam ja Debe NARZECZONA mówie Dobranoc Quote
Recommended Posts