Vectra Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:kuna może fakt ...to tak jakby z bratem ..no nie:evil_lol:[/FONT] kazirodztwo wręcz :shake: :shake: :diabloti: Quote
dbsst Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 no i romantyzm ch............. strzelił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dbsst napisał(a):no i romantyzm ch............. strzelił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dawno temu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: teraz pozostała szara rzeczywistość :diabloti: Quote
dbsst Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 :evil_lol: no tak wszędzie rzeczywistość :eviltong: ale dziś miałam ciacho w pracy mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmm mmmmmmmmmm znaczy ze nawet przystojny ;) :evil_lol: :evil_lol: mogłabym mieć same takie ciasteczka :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 ale wypas ten tetris http://www.grymix.pl/277/tetris/ Quote
Maga100 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Vectra napisał(a): a 22 IX to się przecież wybierasz podziwiać napastowane parkiety :diabloti: :diabloti: :diabloti: a ty przecież wiesz, że nie pójdę, i wiesz, ze w moim spokojnym domu będzie afera z tego tytułu :cool1: :cool1: :evil_lol: Vectra napisał(a):a 22 IX mój kolega ma urodziny ,ale Maga nie chce wpaść na impre , ona woli podziwiac świecące parkiety :( :diabloti: NIE KŁAM :diabloti: dbsst napisał(a):a Maga jest poprostu WREDNA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie wiem, czemu masz o mnie takie podłe zdanie :placz: :placz: to ty jesteś wredna, bo masz już inną miłość :diabloti: a mnie porzuciłaś nagle i zdecydowanie :placz: Quote
dbsst Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 hehehehehe tak to prawda moją nową miłością jestem JA hahahaha wydało się wydało ;) Quote
e.v.a Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ja to tylko chcialam babci przypomniec ze dzien dziecka jest 1 czerwca.. a ja do tej pory koperty nie dostalam:shake: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):ja to tylko chcialam babci przypomniec ze dzien dziecka jest 1 czerwca.. a ja do tej pory koperty nie dostalam:shake: hahahha a babcia jeszcze nie dostała swojej emeryturki :eviltong: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:multi:cze Sis.....co ty tak z samego rana na nóżkach:cool1:.....[/FONT] Quote
BeaC Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 .przyszłam se z rana:razz:.................chociaz to już prawie południe przywitać sie..........:multi::multi::multi: taki mam młyn w pracy że dopiero teraz tu do Cie dotarłam:cool1: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 witajcie kochane ja rano wybiegiwałam psa 1.30h biegania kotłowania się i powarkiwania czyli psie przedszkole pełną gębą ;) Szpila teraz leży i patrzy to wszystko na co ją stać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja własnie sprzatam moją pieczarę zła :evil_lol: :evil_lol: padam :diabloti: ale zaczyna u mnie być jak u Hani :loveu: doskonale fczysto :loveu: i to ratuje mnie przed padnięciem na amen :evil_lol: chyba dziś jakiś gości zaprosze ;) :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):witajcie kochane ja rano wybiegiwałam psa 1.30h biegania kotłowania się i powarkiwania czyli psie przedszkole pełną gębą ;) Szpila teraz leży i patrzy to wszystko na co ją stać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja własnie sprzatam moją pieczarę zła :evil_lol: :evil_lol: padam :diabloti: ale zaczyna u mnie być jak u Hani :loveu: doskonale fczysto :loveu: i to ratuje mnie przed padnięciem na amen :evil_lol: chyba dziś jakiś gości zaprosze ;) :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:o masz ....nie dołuj mnie sis bo ja napewno nie wyczyszczę tak mojej pieczareczki na wasz przyjazd żeby było jak u Hani.....bosz łapie doła .......:diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Ależ Alinko ja Ci nie mówie żebyś sprzątała ja mam poprostu wolny weekend od Stycznia i mogę sprzątnoąć gruntownie calutką chete :multi: :multi: :multi: tylko z czego ja się tak ciesze :razz: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):Ależ Alinko ja Ci nie mówie żebyś sprzątała ja mam poprostu wolny weekend od Stycznia i mogę sprzątnoąć gruntownie calutką chete :multi: :multi: :multi: tylko z czego ja się tak ciesze :razz::diabloti:[FONT=Arial]tylko nie ALINKO....brrrrrrrrrrrrrr nie lubiam tej odmiany:eviltong: Ale sprzątaj koffana ...będziesz miała wprawe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Aliniusieńko hahahha padam a za chwile idę psa męczyć na kolejne 1.30 hahaha chce ją dziś zakatowac ;) sprzątnełam sypialnie, gabinet, i szafe w gościnnym TZ kuchnie czyli jeszcze kibelek i gościnny :placz: :placz: :placz: ja nie chce domu ja :diabloti: Quote
Hanna R. Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a): padam :diabloti: ale zaczyna u mnie być jak u Hani :loveu: doskonale fczysto :loveu: Ja myślę, że to NIE MNIE miałaś na myśli ??? :lol: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):hahahha a babcia jeszcze nie dostała swojej emeryturki :eviltong: :evil_lol: ooo a kiedy babcia dostanie:diabloti: witanko:multi: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ja myślę, że to NIE MNIE miałaś na myśli ??? :lol: tak myślisz :p moge teraz stanąc do konkursu na super extra czysta chate :cool3: pies wybiegany chata sprzatnieta a mnie boli wszystko od sprzatania...........w nagrode napije sie kawy i zjem serniczka :sabber: evaxon napisał(a)::evil_lol: ooo a kiedy babcia dostanie:diabloti: witanko:multi: heheheh jak listonosz przyjdzie to dostane ;) witanko :multi: Quote
bonita Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Heloł sis :) Masz chwilke żeby u mnie posprzątać na salonach :grin: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 paula_z napisał(a):Cześć wyrodna :eviltong: ;) tyz cie kocham :eviltong: bonita napisał(a):Heloł sis :) Masz chwilke żeby u mnie posprzątać na salonach :grin: buuuuuuuuuuuuuuuhahahaha teraz dostojna się rozsiadła i ma wszystko w no własnie ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:pa ja se chałupe posprzątam dopiero w środe rano:evil_lol::evil_lol::evil_lol:żeby było ładnie i świeżo:eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:pa ja se chałupe posprzątam dopiero w środe rano:evil_lol::evil_lol::evil_lol:żeby było ładnie i świeżo:eviltong:[/FONT] hehehheheh cwana gapa ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a): ja nie chce domu ja :diabloti: a co za jakiś dziwny twór, to zdanie wyżej? :cool1: bo właśnie chciałam ci napisać, że jak już będziesz miała dom i w domu tym, będziesz chciała mieć jak u Hanny, to sprzątać będziesz dnie całe :diabloti: ale zanim dojedziesz do końca, to poczatek już ci się zabrudzi :evil_lol: Quote
Recommended Posts