Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:kuna może fakt ...to tak jakby z bratem ..no nie:evil_lol:[/FONT]
kazirodztwo wręcz :shake: :shake: :diabloti:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
no i romantyzm ch............. strzelił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dawno temu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
teraz pozostała szara rzeczywistość :diabloti:

Posted

:evil_lol: no tak wszędzie rzeczywistość :eviltong:

ale dziś miałam ciacho w pracy mmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmm mmmmmmmmmm

znaczy ze nawet przystojny ;) :evil_lol: :evil_lol:

mogłabym mieć same takie ciasteczka :roll: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a 22 IX to się przecież wybierasz podziwiać napastowane parkiety :diabloti: :diabloti: :diabloti:

a ty przecież wiesz, że nie pójdę, i wiesz, ze w moim spokojnym domu będzie afera z tego tytułu :cool1: :cool1: :evil_lol:

Vectra napisał(a):
a 22 IX mój kolega ma urodziny ,ale Maga nie chce wpaść na impre , ona woli podziwiac świecące parkiety :( :diabloti:

NIE KŁAM :diabloti:

dbsst napisał(a):
a Maga jest poprostu WREDNA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie wiem, czemu masz o mnie takie podłe zdanie :placz: :placz:
to ty jesteś wredna, bo masz już inną miłość :diabloti: a mnie porzuciłaś nagle i zdecydowanie :placz:

Posted

evaxon napisał(a):
ja to tylko chcialam babci przypomniec ze dzien dziecka jest 1 czerwca.. a ja do tej pory koperty nie dostalam:shake:

hahahha a babcia jeszcze nie dostała swojej emeryturki :eviltong:

Posted

.przyszłam se z rana:razz:.................chociaz to już prawie południe przywitać sie..........:multi::multi::multi:
taki mam młyn w pracy że dopiero teraz tu do Cie dotarłam:cool1:

Posted

witajcie kochane

ja rano wybiegiwałam psa 1.30h biegania kotłowania się i powarkiwania czyli psie przedszkole pełną gębą ;)

Szpila teraz leży i patrzy to wszystko na co ją stać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a ja własnie sprzatam moją pieczarę zła :evil_lol: :evil_lol:

padam :diabloti:
ale zaczyna u mnie być jak u Hani :loveu: doskonale fczysto :loveu: i to ratuje mnie przed padnięciem na amen :evil_lol:

chyba dziś jakiś gości zaprosze ;) :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
witajcie kochane

ja rano wybiegiwałam psa 1.30h biegania kotłowania się i powarkiwania czyli psie przedszkole pełną gębą ;)

Szpila teraz leży i patrzy to wszystko na co ją stać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a ja własnie sprzatam moją pieczarę zła :evil_lol: :evil_lol:

padam :diabloti:
ale zaczyna u mnie być jak u Hani :loveu: doskonale fczysto :loveu: i to ratuje mnie przed padnięciem na amen :evil_lol:

chyba dziś jakiś gości zaprosze ;) :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[FONT=Arial]:razz:o masz ....nie dołuj mnie sis bo ja napewno nie wyczyszczę tak mojej pieczareczki na wasz przyjazd żeby było jak u Hani.....bosz łapie doła .......:diabloti:[/FONT]

Posted

Ależ Alinko ja Ci nie mówie żebyś sprzątała ja mam poprostu wolny weekend od Stycznia i mogę sprzątnoąć gruntownie calutką chete :multi: :multi: :multi: tylko z czego ja się tak ciesze :razz:

Posted

dbsst napisał(a):
Ależ Alinko ja Ci nie mówie żebyś sprzątała ja mam poprostu wolny weekend od Stycznia i mogę sprzątnoąć gruntownie calutką chete :multi: :multi: :multi: tylko z czego ja się tak ciesze :razz:
:diabloti:[FONT=Arial]tylko nie ALINKO....brrrrrrrrrrrrrr nie lubiam tej odmiany:eviltong:
Ale sprzątaj koffana ...będziesz miała wprawe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Aliniusieńko hahahha padam a za chwile idę psa męczyć na kolejne 1.30 hahaha chce ją dziś zakatowac ;)

sprzątnełam sypialnie, gabinet, i szafe w gościnnym TZ kuchnie czyli jeszcze kibelek i gościnny :placz: :placz: :placz:

ja nie chce domu ja :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahha a babcia jeszcze nie dostała swojej emeryturki :eviltong:

:evil_lol: ooo a kiedy babcia dostanie:diabloti:
witanko:multi:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ja myślę, że to NIE MNIE miałaś na myśli ??? :lol:

tak myślisz :p

moge teraz stanąc do konkursu na super extra czysta chate :cool3:

pies wybiegany chata sprzatnieta a mnie boli wszystko od sprzatania...........w nagrode napije sie kawy i zjem serniczka :sabber:

evaxon napisał(a):
:evil_lol: ooo a kiedy babcia dostanie:diabloti:
witanko:multi:

heheheh jak listonosz przyjdzie to dostane ;)

witanko :multi:

Posted

paula_z napisał(a):
Cześć wyrodna :eviltong: ;)

tyz cie kocham :eviltong:

bonita napisał(a):
Heloł sis :)

Masz chwilke żeby u mnie posprzątać na salonach :grin:

buuuuuuuuuuuuuuuhahahaha teraz dostojna się rozsiadła i ma wszystko w no własnie ;) :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:pa ja se chałupe posprzątam dopiero w środe rano:evil_lol::evil_lol::evil_lol:żeby było ładnie i świeżo:eviltong:[/FONT]

hehehheheh cwana gapa ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

ja nie chce domu ja :diabloti:

a co za jakiś dziwny twór, to zdanie wyżej? :cool1:
bo właśnie chciałam ci napisać, że jak już będziesz miała dom i w domu tym, będziesz chciała mieć jak u Hanny, to sprzątać będziesz dnie całe :diabloti: ale zanim dojedziesz do końca, to poczatek już ci się zabrudzi :evil_lol: