Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Justi0022 napisał(a):a niech się nam dzieje :multi: :drinking: :drinka: :laola:no to sie nam imprezka rozkręca :ylsuper: :HUT012: :beerchug: :drinking: :laola: Ala jako organizator ma prawo nas wykopac jak juz bedziemy za glosno spiewac ;) :drinking:ja przyzwyczajona jezdem do śpiewów i hałasów/tak zawodowo :wink: / :beerchug: :o ło a zawodowo to co robisz ze zwyczajna jestes ;) do takich rzeczy :D :drinking: Justi ja bede przytakiwac nie jestem pewna czy za chwile wydusze z siebie slowo ;) :drinking: jak w takim tepie bedziemy sie zaprawiac - do boju oczywisciezawodowo to ja siem użeram z dzieciątkami w przedszkolu :lol: :lol: :lol: o Chinach możem pogadac moi lubią chinszczyzne :lol: :lol: :lol: zdrówko :drinking: i raz na ludowo :laola: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 ło maatko to Ty czlowiek o stalowych nerwach :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):ło maatko to Ty czlowiek o stalowych nerwach :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:no toć ja kobita ze stali :wink: :lol: :lol: :beerchug: :drinka: :drinking: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):ło maatko to Ty czlowiek o stalowych nerwach :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:no toć ja kobita ze stali :wink: :lol: :lol: :beerchug: :drinka: :drinking: hehehehe i to z dobrej bo krajowej :D ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):ło maatko to Ty czlowiek o stalowych nerwach :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:no toć ja kobita ze stali :wink: :lol: :lol: :beerchug: :drinka: :drinking: hehehehe i to z dobrej bo krajowej :D ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:z Huty Katowice :lol: :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :multi: :BIG: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):ło maatko to Ty czlowiek o stalowych nerwach :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:no toć ja kobita ze stali :wink: :lol: :lol: :beerchug: :drinka: :drinking: hehehehe i to z dobrej bo krajowej :D ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:z Huty Katowice :lol: :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :multi: :BIG: hehehhehehe :B-fly: to ja potancze bo mam to we krwi jak sie okazalo ;) :beerchug: Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 no kobietki :B-fly: :drinking: :drinking: :laola: :HUT012: :klacz: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no kobietki :B-fly: :drinking: :drinking: :laola: :HUT012: :klacz: hehehhe :B-fly: :smilecol: :drinka: a na ile wyszli mezczyzni :roll: Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no kobietki :B-fly: :drinking: :drinking: :laola: :HUT012: :klacz: hehehhe :B-fly: :smilecol: :drinka: a na ile wyszli mezczyzni :roll:kurcze nie wiem :roll: ale co tam :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no kobietki :B-fly: :drinking: :drinking: :laola: :HUT012: :klacz: hehehhe :B-fly: :smilecol: :drinka: a na ile wyszli mezczyzni :roll:kurcze nie wiem :roll: ale co tam :drinking: :drinking: heheheheh postaw sobie mineralke kolo wyrka zebys nie musiala sie krecic z rana ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: i balujemy dalej ;) Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no kobietki :B-fly: :drinking: :drinking: :laola: :HUT012: :klacz: hehehhe :B-fly: :smilecol: :drinka: a na ile wyszli mezczyzni :roll:kurcze nie wiem :roll: ale co tam :drinking: :drinking: heheheheh postaw sobie mineralke kolo wyrka zebys nie musiala sie krecic z rana ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: i balujemy dalej ;)z rana to ja do roboty wstaję /na 8.00/ :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no kobietki :B-fly: :drinking: :drinking: :laola: :HUT012: :klacz: hehehhe :B-fly: :smilecol: :drinka: a na ile wyszli mezczyzni :roll:kurcze nie wiem :roll: ale co tam :drinking: :drinking: heheheheh postaw sobie mineralke kolo wyrka zebys nie musiala sie krecic z rana ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: i balujemy dalej ;)z rana to ja do roboty wstaję /na 8.00/ :drinking: :drinking: :drinking: iiiiiiiiii ja tez :( ale to dopiero jutro ;) :popcorn: Twoje :D Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 nasze :drinka: :drinka: chłopaki wróciły :evil: :drinking: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nasze :drinka: :drinka: chłopaki wróciły :evil: :drinking: o nieeeeeeeeeeeee powiedz im ze nie w pore i co to za krotki spacerek ;) :lol: :ak-shot: Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nasze :drinka: :drinka: chłopaki wróciły :evil: :drinking: o nieeeeeeeeeeeee powiedz im ze nie w pore i co to za krotki spacerek ;) :lol: :ak-shot:umordowane wróciły bo Rumak narowisty za suczkami niucha :wink: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nasze :drinka: :drinka: chłopaki wróciły :evil: :drinking: o nieeeeeeeeeeeee powiedz im ze nie w pore i co to za krotki spacerek ;) :lol: :ak-shot:umordowane wróciły bo Rumak narowisty za suczkami niucha :wink: :drinking: :drinking: o teraz na paluszkach pijemy ;) :drinking: Quote
Agga Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Wiecie co za duzo tu gadacie a za mało SZPILKI.... Składam reklamacje!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='Agga']Wiecie co za duzo tu gadacie a za mało SZPILKI.... Składam reklamacje!!!!!!!!!!o rany nie krzycz bo nas mój TZ nakryje :roll: Lepiej :drinking: :drinking: :drinking: :D Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 [quote name='Agga']Wiecie co za duzo tu gadacie a za mało SZPILKI.... Składam reklamacje!!!!!!!!!! napij sie z nami :D :drink_2: prosze :D Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Agga']Wiecie co za duzo tu gadacie a za mało SZPILKI.... Składam reklamacje!!!!!!!!!! napij sie z nami :D :drink_2: prosze :Dchcesz zeby dziewczyne zgaga palila :evil: Quote
Agga Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Wiecie co za duzo tu gadacie a za mało SZPILKI.... Składam reklamacje!!!!!!!!!!o rany nie krzycz bo nas mój TZ nakryje :roll: Lepiej :drinking: :drinking: :drinking: :D JA CHCE SZPILKE!!!!!!!!!!!!!! Normalnie sie oflaguje :evilbat: :lol: 8) Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Agga teraz musimy szeptem troche nie wygodnie mi w tej szafie Alu ae czego sie nie robi dla imprezki ;) :drinking: Agga nie nerwuj sie na domine ;) Quote
Alicja Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='dbsst']Agga teraz musimy szeptem troche nie wygodnie mi w tej szafie Alu ae czego sie nie robi dla imprezki ;) :drinking: Agga nie nerwuj sie na domine ;) oh Dbsst uratowałas sytuację , bo już mi się TZ po pokoju smrodził :evil: ,niby zagadał , ale węszyl jak gończy polski :evilbat: :drinking: :drinking: :drinking: :HUT012: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Agga dawaj buziaka i lap sie za drina i cichaczem do szafy wskakuj zeby Ala nie miala klopotu ;) :drinking: Quote
Agga Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='dbsst']Agga teraz musimy szeptem troche nie wygodnie mi w tej szafie Alu ae czego sie nie robi dla imprezki ;) :drinking: Agga nie nerwuj sie na domine ;) Oooooo jest moja Szpilunia moja kochana mordeczka :calus: Szpila ja ci normalnie Fan Club załoze :lol: Dbsst i jak w szafie? Quote
Recommended Posts