malawaszka Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 daga10011 napisał(a):dokladnie :lol: i mord w oczach :lol: ..moje dzis na dzien dziecka dostaly po kilogramie wolowiny na lepka :lol: :oops: .pozarte w jedna minute :lol: :o :o :o Quote
daga10011 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 :lol: :lol: :lol: co sie dziwisz?to mala przekaska jest przeciez :lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 znów o żarciu :o to już zaczynacie układać menu na szpilkową imprezkę :roll: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 daga10011 napisał(a):Bokser nie moze byc za gruby :D .Szpila ma doskonala linie i piekne miesnie przeciez..jutro jakas sesyjka sie szykuje???????? 8) :P qrcze dzieki :D nie dzis bede przegladac plyte z fotami szpili z zeszlego roku ;) o sesyjce nic nie wiem ;) Alu no jakto trzeba mowic o jedzonku :D zeby miec czyste sumienie ze sie podjadda hihihi ja zawsze tlumacze sobie ze to przez Was i odrazu lepiej mi smakuje ;) dzis rozpoczynam sezon truskawkowy :D Quote
daga10011 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 ja rozpoczelam wczoraj sezon truskawkowy :lol: ...wyrzucilam juz tone gruzu dzisiaj..jeszcze 2 mi zostaly :roll: to wieczorkiem czekam na foteczki szpilciowe :P Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 daga10011 napisał(a):ja rozpoczelam wczoraj sezon truskawkowy :lol: ...wyrzucilam juz tone gruzu dzisiaj..jeszcze 2 mi zostaly :roll: to wieczorkiem czekam na foteczki szpilciowe :P :o 2 tony gruzu czy 2 truskawki :o Quote
daga10011 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 obawiam sie ze 2 tony gruzu :lol: ..ale truskaweczki czekaja w lodowce :P Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 daga10011 napisał(a):obawiam sie ze 2 tony gruzu :lol: ..ale truskaweczki czekaja w lodowce :P w lodowce :o to Ty z moim TZ sobie piatke przybij ja lubie takie "pokojowe" mniam slinotoku dostalam wlasnie patrze ale sie skubana zmienila klate ma mniejsza a wieksza glowe :evil: Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 aha , no to rozumię , najważniejsze w tym wszystkim jest to że już są truskawki :angel: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 nio ja dzis jem tyle ze zamieni sie sama w truskawke :D Quote
daga10011 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 dbst-jak Szpila moze miec mniejsza klate???????? :o :o :o to niemozliwe :lol: ..dobra-ide popracowac,jak wroce mam nadzieje na foteczki :P Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 daga10011 napisał(a):dbst-jak Szpila moze miec mniejsza klate???????? :o :o :o to niemozliwe :lol: ..dobra-ide popracowac,jak wroce mam nadzieje na foteczki :P nie idz nie idz nie idz :lol: zaraz zobaczycie ;) jaka miala klate ;) Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):obawiam sie ze 2 tony gruzu :lol: ..ale truskaweczki czekaja w lodowce :P w lodowce :o to Ty z moim TZ sobie piatke przybij ja lubie takie "pokojowe" mniam slinotoku dostalam wlasnie patrze ale sie skubana zmienila klate ma mniejsza a wieksza glowe :evil:to o dadze czy szpili bo nie łapie :evil: :lol: Quote
daga10011 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 o Szpili..ja po dzisiejszej pracy bede miala klate razy 2 :lol: debe czekam na fotke i spadam bo sie nie wyrobie :-? Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):obawiam sie ze 2 tony gruzu :lol: ..ale truskaweczki czekaja w lodowce :P w lodowce :o to Ty z moim TZ sobie piatke przybij ja lubie takie "pokojowe" mniam slinotoku dostalam wlasnie patrze ale sie skubana zmienila klate ma mniejsza a wieksza glowe :evil:to o dadze czy szpili bo nie łapie :evil: :lol: :cunao: nie no jestes zarabista o Szpili :roll: cholera mieso sie pali zaraz wracam Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Daga poczekaj z tym gruzem do 10 bodajże , jak dbsst przyjedzie :wink: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Daga poczekaj z tym gruzem do 10 bodajże , jak dbsst przyjedzie :wink: hehehe wlasnie ja Ci pomoge a Ty pozniej jak worek cementu wrzucisz mnie do busa albo pociagu :D Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Daga poczekaj z tym gruzem do 10 bodajże , jak dbsst przyjedzie :wink: hehehe wlasnie ja Ci pomoge a Ty pozniej jak worek cementu wrzucisz mnie do busa albo pociagu :Dpewno dobrze jej to pójdzie , bo juz ma wprawę :wink: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 hihiha le komu czy mnie pomoc czy Dadze wrzucenie mnie do transportu :D :lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 dbsst napisał(a):hihiha le komu czy mnie pomoc czy Dadze wrzucenie mnie do transportu :D :lol:no o wrzucaniu cię do transportu publicznego mówiem :roll: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Tu Szpila z tej zimy (juz byla ta fota niedawno) a tu rok wczeniej jak jej sie kolor zmienil :evil: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):hihiha le komu czy mnie pomoc czy Dadze wrzucenie mnie do transportu :D :lol:no o wrzucaniu cię do transportu publicznego mówiem :roll: hihihihihihii to teraz bedzie musiala mnie za raczke wprowadzic bo znajac moje szczescie znowu cos nie przyjedzie albo wsiade w inna strone ;) i wroce do Bydgoszczy :D Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 kolor rzeczywiście czy na fotce inny :o Klata więksiejsiejsza teraz :wink: :D piwelo tysz widziałam :lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 nie na innych fotach tez bedzie wdac ze miala ladniejszy kolor zobaczysz jaka miala klatecke ;) Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 dbsst napisał(a):nie na innych fotach tez bedzie wdac ze miala ladniejszy kolor zobaczysz jaka miala klatecke ;)to może podfarbój :roll: Quote
Recommended Posts