Paulinasnake Posted October 30, 2004 Author Posted October 30, 2004 Tak wyglada kawalek dnia z Valquiria Taurus............. 0X 1. dog budzi mnie walac lapa w moj dziub 2. dog dostaje miche 3. czasem zdaze zrobic sobie kawe,zanim dog nie oderwie kawalka spodni od pizamy 4. dog idzie broic 5.ja ide za dogiem 6.dog sika 7.sprzatam, myje sumiennie podloge 8.dog robi qooope 9 patrz punkt siodmy 10.dog znowu sika 11.patrz punkt siodmy 12.dog obgryza oparcie od fotela 13.oduwam doga od fotela 14.dog przysuwa sie do mojej reki 15.dog gryzie 15.ide obmyc rany wojenne 16.dog sika 17.patrz punkt 7 18.usiluje, nauczyc doga,ze trzeba sikac na gazete 19.brakuje gazet bo dog jada gazety 20.Syjamka tez jada gazety 21.Syberyjka goni doga 22.Dog goni Syberyjke 23.Dog mysli,ze jest kotem i chce wskoczyc na parapet 24.Dog nie trafia na parapet 25.Dog trafia glowka w sciane 26.Dog piszczy i przychodzi bo glowka boli 27.Syjamka idzie pobic doga 28.Dog dostaje w ryjek 29.Dog chce ugryzc Syjamke 30.Syberyjka bawi sie z dogiem 31.Uwwaga dog sika... 32.Niose sikajacego doga na gazete 33.Nie zdazylam 34.Jestem cala obsikana 35.Gazeta zostaje spozyta ( Dog lub Syjamka ) 36.Syberyjka poklocila sie z dogiem 37.Dog żąda michy 38.Trace kolejne spodnie.... 39. Syberyjka żąda suchego 40.Syjamka mokrego 41.Daje dogowi miche 42.Daje Syberyjce... 43.Daje Syjamce... 44.Syjamka strzela focha i odgania Syberyjke od jedzenia 45.Syberyjka glodna placze idzie pobic Syjamke 46.Koty z Klasztoru Szaolin cz XXIX 47.Do kotow z Klasztoru Szaolin dolacza Valquiria Taurus 48.Puka sasiadka,bo pies wydaje dziwne dzwieki 49.Dog robii quooope 50.Patrz punkt 7 51. Dog idzie na krotka drzemke 52.Mam czas na papierosa 53.Dog wstaje 54.Czytaj punkt od 1 do 54 Quote
Agrado Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Paulina! :lol: pozdrawiam serdecznie białą rozbójnicę :lol: ! dwie pozostałe oczywiście też! ... tak na marginesie- masz talent pisarski... chyba warto by go wykorzystać :wink: - dawno się tak nie ubawiłam czytając :lol: Quote
Paulinasnake Posted November 1, 2004 Author Posted November 1, 2004 Hej witam cie rowniez b.serdecznie. Widzisz a tak jak przewidywalam zarazilas mnie mania dogo argentino :) W kazdym razie z talentem pisarskim trafilas w samo sedno! Poza Drugim Domem, firma zarabiam piorem od 6 lat :) Quote
KORONA Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Śliczna sunia :D Poproszę o więcej zdjęc i opisów 8) Quote
Onnna Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Jeszcze parę dni ... o jeżu aż 10 !!!! I ja też dołączę do Towich opisów Paulina :) Tyle że u mnie bedzie klasyczny dog niemiecki :) Dla nas to powtórka z rozrywki bo już raz przez to przerabialiśmy. Śmiechu będzie co niemiara :D Quote
Recommended Posts