Jump to content
Dogomania

Samotny... zrezygnowany... okryty warstwą śniegu szczeniak MA DOM :):) !!

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aha,i jeszcze jedno,z tego co wiem to wszystkie psy w boksie atakuje jego,a nie odwrotnie....poza tym ci co go przyniesli to były jakies zakapiory i karmili go tym co im ze stołu spadło...

Posted

historia o szczeniaku który atakował ich inne pieski jest pewnie wyssana z palca,jak zreszta połowa historii psiaków które zostały oddane do schroniska....każdy powód jest dobry a jak go nie ma to mozna wymyślec...

Posted

nasza suka kiedyś uciekała parę razy, raz złapała chłopca ponoć za nogawkę spodni :crazyeye: Dym straszny, szkoła, gmina i sołtysowa :shake: I co, powinnam ją uśpić bo agresywna??? Ma kojec i spokój, a z chłopcem chciała się tylko pobawić :angryy:
Chore to się robi, byle pretekst i won :mad:

Posted

marco20061,dziekuje za fotki Maluszka,wysle zaraz je tej Pani,
narazie odpowiedzi od niej nie otrzymalam,ale cierpliwie czekam ,bo pisalam do niej wczoraj po 23.00,napisalam ,ze maly jest w schronie wiec moze poprostu po niego pojedzie:roll:

Wiecie, moj Bruno tez sie na ludzi rzucal na poczatku ,kiedys biegal bez smyczy i nagle zza roku dziecko z rowerem wyszlo a on podbiegl i zaczal ta dziewczynke obszczekiwac,matka przyleciala ,ja ja przeprosilam i mowie ,ze on ze schronu i to jego agresja na tle lekowym itd,pani byla wyrozumiala i jeszcze tak brunka zalowala...:roll: On czesto mi takie numery odwalal.A teraz po 13 miesiac inny pies.

Posted

Pani przed chwila odpisala,chce adoptowac Maluszka,jednak bedzie mogla zabrac go za tydzien,
trzymajcie kciuki

mam z ta Pania kontakt na gg ,bardzo mila i zdecydowana na malucha ,za jakis tydzien przeprowadza sie na nowe mieszkanie z narzeczonym i wtedy bedzie mogla go zabrac.Napomnialam tez Pani o kastracji i tez jest za,
dobrze by bylo ,gdyby maly byl wykastrowany jeszcze przed adopcja..

Posted

1) dzwoniła dzisiaj do mnie bardzo "sympatyczna" Pani, członkini organizacji jakiejś tam.
A odbyło się to w ten sposób:
podsypiam sobie na kanapie, dzwoni telefon.Odbieram i słabym głosem pytam- "tak?".
I nagle buuumm.. podniesiony, zbulwersowany głos zerwał mnie na nogi.
Był to niemal krzyk.
Pani powiedziała, że widziała zdjęcia Łaciatka w ogłoszeniu w internecie, że pies stoi na warstwie własnych odchodów, a woda w misce jest zamarznięta.Odpowiadam, starając się opanować, że zdjęcia były robione jeszcze przed sprzątaniem boksów,a jeśli chodzi o funkcjonowanie naszego Schroniska, to nie jest ono złe, na przeciw większości innych. Nie pomogło.Wciąż pretensjonalnie się do mnie odzywała, myślałam , że zaraz wyskoczy z tego telefonu i mnie zabije.
"To w takim razie proszę nie robić takich zdjęć przed sprzątaniem!", "jakie to Schronisko dopuszcza się takich rzeczy?".Jak do ściany.Chciałam powiedzieć, że mój czas jest mocno ograniczony, a umówić się z osobą dysponującą aparatem i zgrać się z nią nie jest łatwo, po czym zapytać, czy w takim razie nie powinnam była jechać do schroniska i nie powinnyśmy robić tych zdjęć w ogóle, zostawić psa samego sobie, bo jej się nie podobają, ale uznałam że nie ma co dyskutować.. w końcu ona "wie lepiej"..:/ Podniosła mi ciśnienie.Niektóre organizacje to chyba naprawdę nie mają co robić, zamiast zająć się propagowaniem chociażby sterylizacji zwierząt, czy akcji "rasowy=rodowodowy", wydzwaniają po ludziach wystawiających ogłoszenia.To chyba jakaś pomyłka.. :p

2) dzwonił mężczyzna, mówił że jego żona rozmawiała z którąś z Was mailowo i że przyjedzie zobaczyć psa w sobotę.Jeśli przypadną sobie do serca zabierze go w poniedziałek.

Posted

" ad.1)
co za babsko??
jak jej brudno to niech ruszy dupsko i idzie pomoc w sprzataniu!"

Monika :lol::lol::lol::lol:

No piesio raczej nie bedzie wykastrowany przed adopcja, bo nie ma terminow :-( ale do 2 tyg moga sie umowic na nieodplatna kastracje, termin przypuszczam pod koniec lutego.. chociaz.. bede w schronisku w sobote to porozmawiam z Dominika, moze uda mi sie ja przycisnac :eviltong:

dzieki ze ogolnie wzielas sprawe w swoje lapki i prowadzilas rozmowy z tymi ludzmi

Posted

monika083 są ludzie i parapety, niestety...:shake:
Miło mi że coś drgnęło w sprawie maluszka ;)
a szanowna wygodnisia z fundacji niech opłaci firmę sprzątającą i będzie oki na foto :evil_lol:
Trzymam kcikaski :thumbs:

Posted

Evelinkaaa89 napisał(a):
Maluszek jest poprostu wspanialy, juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie z nami...

witamy Ewelinko na forum:loveu:
obiecaj ,ze po adopcji wstawisz fotki Maluszka;)
masz juz dla niego imie?