Rybc!a Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Safar to przepiękny, młody piesek w typie owczarka. Jest przyjacielsko nastawiony do innych samców, suk i ludzi. Myślę, że to typ psa, który ' kocha wszystko co się rusza ', więc i z innymi zwierzętami by się zgodził - jeśli nowy, ewentualny dom miałby koty- wolontariusze mogliby sprawdzić, jak Safar na nie reaguje. Jest dość spory i masywny , bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Safar Kontakt Rybcia GSM 691364660 GG 5722414 email [email protected] Quote
deathgs Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Oczywiście będę reklamować + allegro. Jeszcze jest taki "rasowy" owczarek niemiecki na tyłach z Asterem zdaje się ale nie wyszły mi rzadne zdjęcia bo nie chciał podejść. Chyba taki zrezygnowany :shake: Myślę, że pilka ogłoszeń i ktoś by go adoptował tylko brak zdjęć i jakieś info o nim. Może na spacerek go. Poproszę tą dziewczynę z Tajlandi by zajęła sie tym owczarkiem bo sama też ma takiego ;) Ona będzie zdaje się od przyszłego tyg. w schronie. Quote
deathgs Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ogłoszenia: ale gratka olx znów jest jakiś problem z linkowaniem. Quote
Valeur248 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jaki świetny, puszysty kołnierzyk:loveu: Quote
Valeur248 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Czy mi się zdaje, czy to Amelcia mu się na fotę wbiła?:diabloti: Quote
deathgs Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Przyjazny duży owczarkowaty Safar - cud natury! (548065128) - Aukcje internetowe Allegro :p Quote
deathgs Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 nie wiem czy jestem nienormalna ale w tych oczach widać całą jego cierpiącą duszę :roll: Quote
Vitka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Safar w boksie jest wesoły i żywy. Poza nim natomiast staje się strachliwy i niezbyt szczęśliwy. Marek chciał mu rzucić patyk, a Safar się skulił i przestraszył... to o czymś świadczy niestety :shake: Quote
Rybc!a Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 A ja powiem, że Safar pięknie chodzi na smyczy.Ostatnio wzięłam go na spacer. Jest grzeczny,posłuszny i ułożony . Bardzo ładnie się zachowywał, ani razu mnie nie pociągnął. Z kotami też jest OK :) Quote
deathgs Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dodałam nowe zdjęcia do aukcji i opis ze spacerku. Do domu psiaku! Quote
deathgs Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cudo. Muszę odnowić allegro i jakoś je wyróżnić. Quote
deathgs Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Witam. Chętnie przygarnę tego psiaka,ale mieszkam w Lesznie i nie mam możliwości przetransportowania go do domu. Jeśli istnieje możliwość przywiezienia psa (chociaż do Poznania lub ewentualnie Wrocławia),to proszę o wiadomość. Pies zamieszka oczywiście w domu.Nie mam innych zwierząt,mieszkam w centrum ,ale w pobliżu jest dużo terenów zielonych i oczywiście lasy wokół Leszna. Ostatnio miałem dobermana ,jednak w wieku ośmiu lat zachorował na raka... Pozdrawiam. ======================================= Jest chętny domek, wiadomość przesyłam też do Ani na pw. Quote
deathgs Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 widać domek w lesznie nie spełnił warunków i za daleko... ciekawe. Quote
Maadzia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Kilka fotek ;) <photo 1> <photo 2> <photo 3> <photo 4> <photo 5> <photo 6> - rozgościł się.. :P <photo 7> - Jakie łoczka.. "Przygarnij mnie!" <photo 8> <photo 9> <photo 10> - pokaz <photo 11> Quote
Recommended Posts