Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Safar to przepiękny, młody piesek w typie owczarka. Jest przyjacielsko nastawiony do innych samców, suk i ludzi. Myślę, że to typ psa, który ' kocha wszystko co się rusza ', więc i z innymi zwierzętami by się zgodził - jeśli nowy, ewentualny dom miałby koty- wolontariusze mogliby sprawdzić, jak Safar na nie reaguje. Jest dość spory i masywny , bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem.
Safar

Kontakt
Rybcia
GSM 691364660
GG 5722414
email [email protected]

Posted

Oczywiście będę reklamować + allegro.

Jeszcze jest taki "rasowy" owczarek niemiecki na tyłach z Asterem zdaje się ale nie wyszły mi rzadne zdjęcia bo nie chciał podejść. Chyba taki zrezygnowany :shake:
Myślę, że pilka ogłoszeń i ktoś by go adoptował tylko brak zdjęć i jakieś info o nim. Może na spacerek go. Poproszę tą dziewczynę z Tajlandi by zajęła sie tym owczarkiem bo sama też ma takiego ;)
Ona będzie zdaje się od przyszłego tyg. w schronie.

Posted

Safar w boksie jest wesoły i żywy. Poza nim natomiast staje się strachliwy i niezbyt szczęśliwy. Marek chciał mu rzucić patyk, a Safar się skulił i przestraszył... to o czymś świadczy niestety :shake:

Posted

A ja powiem, że Safar pięknie chodzi na smyczy.Ostatnio wzięłam go na spacer. Jest grzeczny,posłuszny i ułożony . Bardzo ładnie się zachowywał, ani razu mnie nie pociągnął.
Z kotami też jest OK :)

• 3 weeks later...
Posted

Witam.
Chętnie przygarnę tego psiaka,ale mieszkam w Lesznie i nie mam możliwości przetransportowania go do domu.
Jeśli istnieje możliwość przywiezienia psa (chociaż do Poznania lub ewentualnie Wrocławia),to proszę o wiadomość.
Pies zamieszka oczywiście w domu.Nie mam innych zwierząt,mieszkam w centrum ,ale w pobliżu jest dużo terenów zielonych i oczywiście lasy wokół Leszna.
Ostatnio miałem dobermana ,jednak w wieku ośmiu lat zachorował na raka...
Pozdrawiam.

=======================================

Jest chętny domek, wiadomość przesyłam też do Ani na pw.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...