Grz Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Miałem psa z hodowli Pana Cholaszczyńskiego. Z ostatniego dopuszczonego przez Związek Kynologiczny miotu. (Pan Cholaszczyński już nie żył) Miot z lipca 2002. Była Gamma i Gina z łosiowego boru. Miałem Ginę. Niestety 29 kwietnia 2015 odeszła do krainy wiecznych łowów. Czy jest jeszcze ktoś w Polsce, kto ma te psy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 [attachment=12952:TAPETA.JPG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania i Kajber Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Hop, hop, czy jest tu ktoś i odezwie się do mnie. ( tel. 505 105 026).. Opiekuję się w schronisku psem w typie " morweski pies na łosie", pochodzi z patologicznego domu, ma bardzo trudną psychikę, szukam sposobu, by mu pomóc... Jestem bezsilna.. KENT: http://www.schronisko-lodz.pl/index.php?p=adopcje&a=view_details&id=20589 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elkhund_szary Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Witam serdecznie, miło mi poinformować, że są już dostępne w Polsce szczenięta elkhunda szarego. Hodowla Pride of North (ZKwP o. Nowy Sącz), warunki domowe, wczesna stymulacja neurologiczna szczeniąt, socjalizacja z ludźmi i zwierzętami, wychowywane przez zoopsychologa. Rodzice utytułowani i spełniający się w pracy. Maluchy do odbioru około 10.09.2017r. Elkhund jest psem przede wszystkim wszechstronnym, jak mówi przysłowie: "i do tańca i do różańca". Angażuje się w pracę, daje się szkolić, chętnie penetruje nowe miejsca, w domu zaś odpoczywa, przytula się do opiekuna, stróżuje. Jest średniej wielkości, kompaktowym psem, idealnym do zabierania w podróże. Aktywny, ale nie do przesady, przyjazny, choć podejrzliwy wobec obcych, odważny i samodzielny. Rasa obdarzona świetnym węchem, bardzo ceniona przez myśliwych, używana do polowań głównie na dużą zwierzynę. Więcej informacji na profilu matki szczeniąt na facebooku (beylaelkhundpolska) lub telefonicznie/mailowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts