Baski_Kropka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Witam! Z moim SH od jakiegoś czasu jeździmy na treningi i Biega on w zaprzęgu. W związku z tym ze psiaka z chodowli zabrałam bo strasznie im tam chorował na krzywicę i chcieli go uśpić. (nie kupiłam go, poprostu chciałam go wyleczyć i dać mu dobre życie jakie mu się należało a na pewno szczeniętstwo - piszę ku jasności bo niektórzy mi się dziwią) W związku z tym że choroba była już w dosyć poważnym stanie, zastanawiam się czy jego stawy i kościec może być jakoś osłabiony? Psiak jest już dorosły ma juz prawie 4 lata wiec choroba była dawno, do tej pory rekreacyjnie trenowaliśmy BJ. Jednak teraz przy wiekszym obciążeniu sie zastanawiam czy i co ewentualnie mu podawać? Psiak raczej je posiłki przygotowane przeze mnie, mięso z ryżem czasem jakieś podroby wołowe z warzywkami itp. No chyba że mam jakiś czas bardziej zaganiany to wtedy dostaje suche jedzenie. Prosze tylko o radę, czy dobrze było by mu coś podawać czy może zostawić jak jest ;) Pozdrawiam! Quote
owca Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 szukaj tu: [url=http://www.dogomania.pl/forum/f1080/]Na stawy - Dogomania Forum[/url] Quote
Wandalka17 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ja polecam Arthoflex , sama stosowałam u mojego psa z dysplazją i spisywał sie rewelacyjnie . Teraz zamawiamy drugą butelke . Jest wydajny i wystarcza na długo . Quote
Recommended Posts