Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dooobra, ja też jestem śpiochem:evil_lol: ale nie aż takim:eviltong: tak powiedzmy do 11:00 (jak mogę sobie pozwolić)

Ale Otton czyba też?:diabloti: ( jak każdy pies, zwłaszcza pilnujący domu)

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]Wiesz, to zupełnie jak u mojej córki.:lol:[/QUOTE]

eee to swoj czlowiek!Pozdrow ją!!!!!!:multi:

heh stokrotko ja dzis wstalam w srodku nocy......o 5.30:-o i zyje do teraz:-o

Ottonie pozdrawiam Ciem wieczorna pora!Obiecuje ci zrobic cafeanimala jutro bo na jutrzejsze metro sie juz nie zalapiesz.
ajlawju

Posted

[quote name='Ola la']
heh stokrotko ja dzis wstalam w srodku nocy......o 5.30:-o i zyje do teraz:-o[/quote]

Zauważyłam, Twoje posty ( i godzinę) oczy miałam takie :crazyeye:, po przetarciu ich, godzina nadal była taka sama :crazyeye:.

Posted

[quote name='stokrotka']Zauważyłam, Twoje posty ( i godzinę) oczy miałam takie :crazyeye:, po przetarciu ich, godzina nadal była taka sama :crazyeye:.[/QUOTE]
:megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt:

hehe obiecuje powrót do normalnosci:cool3: a nie poprawka jutro powtorka z rozrywki :mdleje:

Ottttttttonie me serce w miłości do Ciebie dziś tonie:loveu:

Posted

[quote name='stokrotka']No to pięknie Cię zaniedbałam, ale............nie tylko ja.:evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

kuraki ja tez....musze przyznac ale ostatnio jakas bez głowy łaże :shake:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mnie też nie było :placz:

Dziś nasza kochana pani doktor obejrzała uszy Otta. Wymyła VetriDermem i jeszcze wylała jakiś preparat. Tą czynność będziemy powstarzać codziennie. To, że Otto ma w uszkach brud, wiadomo w kojcu, kusz itd. to wiadome, ale prócz tego padło hasło, grzyb albo drodże.....
Czekamy na efekt preparatu. Strasznie go swedzą. Jak mu tak naruszyłyśmy i przemyłyśmy to potem już nie mógł wytrzymać tak swędziało.
Po za tym wyczesałam dziś go bo jakoś dużo kłaczków miał i odpchliliśmy. Po czesanku wyglądał cudnie ;)

Ah i jeszcze jedno. Aby przemyć mu te uszole, zobaczyć itd. Wzięłam Otta do pomieszczenia. Musiałam go wnieść, strasznie boi się pomieszczeń, nie wiem czemu. Czyżby klaustrofobia??? :roll: Siedział tam trochę, ja wiem z 20 min, potem już łapkę mi podawał, jakby prosił, żeby go już stamtąd wypuścić.
To psiak, który powinien chyba jednak mieć swój, ogród, ogrodzone podwórko, swoją budę michę i pana.. no i miłość na stare latka. Szkoda, że nie ma szczęścia :(:(

Otto nadal jest łagodny, pochodził dziś wśród innych psów i wszystko było ok. Daje wrażenie jakby traktował te psiaki jak kumpli.. jakby znali się parę lat. Kochany psiak.

Fotki:
aaaaaaaaa moje uszy..
[img]http://img23.imageshack.us/img23/1744/otto7.jpg[/img]

[img]http://img194.imageshack.us/img194/5013/otto8.jpg[/img]

Posted

[quote name='Panca']biedny moe nigdy nie byl w pomieszczeniu i stad te lęki?n apewno by sie przyzwyczail gdyby go w koncu ktos pokochal[/QUOTE]

Trudno mi powiedzieć.. Mam nadzieje, ale czy ktoś da mu szanse..
Żal mi go. Boli mnie to bo dopóki go nie wzięłam na ten spacer, nie zrobiłam fot itd, to średnio o nim pamiętano. Nie wiedziałam, że jest taki kochany, chyba nie wiem tego jeszcze o wielu psiakach w schronie. One zmieniają się w moich oczach wychodząc z boxu. Nie widzię biegającego wkoło, ujadającego psa... tylko kochanego misiaka do przytulania i kochania...

:-(Otti...

Posted

[quote name='Ola la']stokrotko i Ottonie no to cZekam na wykonanie wyroku pokornie:( wszak nie bylo mnie kuuuuupe czasu:(:shake::-( zniose to dzielnie:([/quote]

Żeby mi to było ostatni raz.:-x :nono:.