Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ola la']no to jestem stracona:flaming::tard:
nie pozstala juz zadna nadzieja...brak mi tez slow bo opisac to jak bardzo zaluje swoich wczesniejszych slow....:shake::sadCyber::grab:

Stokrotko pochowaj me cialo chociaz...a wlasciwie zapewne jego strzepy:nerwy:[/quote]

:nono:"Żałuj, żałuj dziecko a może będzie Ci odpuszczone":diabloti: i nie trzeba będzie sprzątać resztek.:chainsaw: :megagrin: :roflt:

Otton Groźny jest też OTTONEM Łaskawym i Wyrozumiałym.

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stokrotka']:nono:"Żałuj, żałuj dziecko a może będzie Ci odpuszczone":diabloti: i nie trzeba będzie sprzątać resztek.:chainsaw: :megagrin: :roflt:

Otton Groźny jest też OTTONEM Łaskawym i Wyrozumiałym.[/QUOTE]

Żaluje szczerze...kajalam sie przed Ottonem Łaskawym... okazal sie dziś Ottonem Zmierzłym i poszczuł mnie swoimi nadwornymi diablami tasmańskimi:scared::nerwy::look3::bigcry:

Jestem w kazdym badz razie w jednym kawalku to nie bede cie fatygowac zbieraniem resztek ;)

Dobranoca Dworzanie i wladco Ottonie:-D

Posted

Ottonku kochany dobranoc!
Dobrze,ze zima juz sie skonczyla...ida cieplejsze dni!jestem pewna ,ze kolejnej zimy w schronisku nie spedzisz!!!!!!!!!!!ale tak pewna pewna!

no nic Ottonku kochany dobranoc!:multi:
Kurcze Otton mnie zabije za to ,ze pisze o nim jak o szczeniaczku a nie o wladcy Wszechswiata:placz:

Posted

[quote name='stokrotka'][B]Karolcia ko5[/B] a jak tam uszy Ottona?[/QUOTE]

Niestety nie rozmawiałam jeszcze z wetem. Przepraszam wiem zaniedbałam to ale postaram się to zrobić w tym tygodniu....

Posted

[quote name='stokrotka']Ottonie czas Cię podnieść.[/QUOTE]

tez sem podniosem Ottona a co;) w koncu to też moj władca:diabloti:

dobranocaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='stokrotka'][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/5656/ottoi.jpg[/IMG]

Dobranoc OTTO. Jutro trzeba rano wstać i na chleb zarobić.[/QUOTE]

Ja tez dobrej nocki zycze :-D
stokrotko no co ty lepiej glodowac i pospac sobie do 12 :cool3:

Posted

[quote name='Ola la']Ja tez dobrej nocki zycze :-D
stokrotko no co ty lepiej glodowac i pospac sobie do 12 :cool3:[/quote]

:megagrin: :D :D :D Powiem to jutro/dzisiaj moim dzieciurom przy obiedzie, albo przy śniadaniu.

Posted

[quote name='stokrotka']:megagrin: :D :D :D Powiem to jutro/dzisiaj moim dzieciurom przy obiedzie, albo przy śniadaniu.[/QUOTE]

hehehee dobra bobra:evil_lol: dobrze ,ze nie wiedza gdzie sobie pomieszkuje bo zlinczowalyby mnie twe wyglodzone dzieciury :evil_lol:

Posted

[quote name='stokrotka']Ola la nic im nie mówiłam, Bytom nie taki wielki znów.:cool3:[/QUOTE]
ale ja sie ukrywam Bytom jest jak dzungla:cool3: dzungla meneli i lumpow:evil_lol: niestety musze przyznac:lol:

[quote name='stokrotka']A Ciebie drogi Ottonie i Nasz Władco żegnam, bo padam z nóg.
W pracy dużo robory, po nocach siedzę, a dzisiaj na fitnesie ducha wyzionełam:huh:. Ale to dla Ciebie.(dobrze się podlizuję?:eviltong::evil_lol:)[/QUOTE]

i jaaaaaaaaa tak sie podlizywac!!!!!!!!!
ten fitness to dla siebie samej-dla zdrowka Ottonie nie ufaj stokrotce podstepnej ,ze to dla Ciebie!:helo:
:evil_lol:

Ja za to dla Ciebie zjadlam przed chwila stare racuszki:loveu: O Ottonie

spac takze sie zbieram

Posted

[quote name='Ola la']hehehee dobra bobra:evil_lol: dobrze ,ze nie wiedza gdzie sobie pomieszkuje bo zlinczowalyby mnie twe wyglodzone dzieciury :evil_lol:[/quote]

Ola la nic im nie mówiłam, Bytom nie taki wielki znów.:cool3:

A Ciebie drogi Ottonie i Nasz Władco żegnam, bo padam z nóg.
W pracy dużo robory, po nocach siedzę, a dzisiaj na fitnesie ducha wyzionełam:huh:. Ale to dla Ciebie.(dobrze się podlizuję?:eviltong::evil_lol:)

Posted

[I][quote name='Ola la']ale ja sie ukrywam Bytom jest jak dzungla:cool3: dzungla meneli i lumpow:evil_lol: niestety musze przyznac:lol:[/quote][/I]

Jak trzeba będzie to znajdziemy:diabloti:

[quote name='Ola la']

i jaaaaaaaaa tak sie podlizywac!!!!!!!!![/i]
[I]ten fitness to dla siebie samej-dla zdrowka Ottonie nie ufaj stokrotce podstepnej ,ze to dla Ciebie!:helo:[/I]
[I]:evil_lol:[/I][/quote]

Ottonie to dla Ciebie, Twoja świta musi jakoś wygl[I]ądać.:hmmmm:[/I]

[I][quote name='Ola la']Ja za to dla Ciebie zjadlam przed chwila stare racuszki:loveu: O Ottonie[/quote][/I][quote name='Ola la']

[I]spac takze sie zbieram[/I][/quote]

Oooooooooooo i kto to mówi, Ottonie uprzejmie donoszę, że Ola la zjadła te racuszki aby mieć dużo siły i aby ją brzuszek z głodu nie bolał.:eating: A nie dla Ciebie.

Posted

Ola la popatrz jaki piękny i uśmiechnięty nietoperek siedzi w tym samym schronisku. Tzn. nietoperkowa:evil_lol:. I nikt do niej nie zagląda:shake:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kaska-8-letnia-suczka-127734/[/URL]

Posted

ALe fajna jest Kaśka:evil_lol:
Mysle ,ze pasowalaby do naszego Ottona:lol:
Dobra kandydatka na władczynię:cool3:
Jest napisane ,ze ma mocny charakter:cool3:

Posted

[quote name='stokrotka']A widziałaś post wcześniej, że doniosłam na Ciebie? ........komu trzeba.:diabloti:[/QUOTE]

O nie!Jak moglaś!donioslas Ottonowi?:-o:placz:

Posted

Ottonie więc naszym zwyczajem, przed snem Cię podniosę. Dostojnie udaj się na pierwszą.:scared: A ja udam się na spoczynek, chodź nie wiem co z tego będzie, bo po piątkowym fitnesie mam katar i kinol zupełnie zatkany. Tak to jest jak się późnym wieczorem chodzi z mokrą głową i to o tej porze roku.:nono: Ty tak nigdy nie rób.

Posted

O Ottonie wybacz,ze rankiem hańbie twoj wątek.......w nocy niestety bylam niczym zombie:placz:przebacz....
zraz Ci zrobie za to ogloszonko.
Stokrotka pewnie i tak Ci na mnie doniesie:placz:
dni moje są juz policzone....:placz:

Posted

[quote name='Ola la']O Ottonie wybacz,ze rankiem hańbie twoj wątek.......w nocy niestety bylam niczym zombie:placz:przebacz....
zraz Ci zrobie za to ogloszonko.
Stokrotka pewnie i tak Ci na mnie doniesie:placz:
dni moje są juz policzone....:placz:[/quote]

Kochany Ottonie donoszę, że [B]12:30 [/B]to nie jest rankiem, tylko w południe.:diabloti:

Ale na ogłoszenie czekamy z niecierpliwością :loveu:

Posted

[quote name='stokrotka']Kochany Ottonie donoszę, że [B]12:30 [/B]to nie jest rankiem, tylko w południe.:diabloti:

Ale na ogłoszenie czekamy z niecierpliwością :loveu:[/QUOTE]

Osz ti:-o
Otonie przebacz:placz:

eno ja wstalam o 12 dla mnie ranek jest zawsze jak sie przebudze:evil_lol:nawet o 15:evil_lol:

Posted

[quote name='Ola la']Osz ti:-o
Otonie przebacz:placz:

eno ja wstalam o 12 dla mnie ranek jest zawsze jak sie przebudze:evil_lol:nawet o 15:evil_lol:[/quote]

Wiesz, to zupełnie jak u mojej córki.:lol:

Ottonie dobranoc.