halgre Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 :hand::hand::hand: [B]Witam [/B]:hand::hand::hand: Quote
kajkoowa Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Hej wszystkim:hand: Ostatnio cały czas jespem z kumpelami(i kumplami tez włącznie z moim przyszłym mężem i żoną licząc kochankę:evil_lol: Wychodze z Soplem na lince, bawimy się, biegamy jak widzi jakiegoś psa to tylko na niego patrzy, przynajmniej robił tak już z trzema:loveu: Quote
kajkoowa Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 No więc Sopel biega na lince i musze powiedzieć, że jak zobaczytł dwa psy to tylko podniósl wargę a potem bawił sie dalej:happy: Wczoraj byłam na koncercie i czekałam z kolezankami na Dodę. Od początku się błyskałop ale nie grzmiało. Potem zaczęło latac coś jak konfetti i piach sypał w oczu. Moja mama zadzwoniła czy Nas zabrać ale ja powiedziałam, że nie, bo nic się zbytnio noie dzieje. Ale i tak zostałyśmy zatargane przez tatę innej z kolezanek - w tym wypadku przez tatę mojej kochanki:razz: Dodam jeszcze, ze zaczęła się sypac scena, tzn. zaczęły odpadac niektóre belki i wszystko drżało:shake: Ludzie pchali się do wyjścia przez takie bramki a nawet przez płot, wrzeszcząc, ze to koniec świata:shake: Jak wracałam samochodem to wszedie były gałezie porozwalane a nawet takie grubaśne badyle:shake: Quote
bianka19 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Hej śliczne sopelki :loveu: Gdzie fotki tego sopelkowatego .. ?:mad: Quote
Inkaa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Kaja10014'] U nas w Łowiczu, idzie się ode mnie z 10 minut;) [/QUOTE] W takim razie muszę się do waszego Łowicza wybrać, bo w sumie to max. 15 minut samochodem. Quote
kajkoowa Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [B]Biankaa [/B]Hej a foty to jeszcze nie porobione :D [B]Mqrtynq[/B] heej zapraszam! [B]Inkaa[/B] Serdecznie zapraszam na wspólny spacerek :) Quote
bianka19 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Kaja10014'][B]Biankaa [/B]Hej a foty to jeszcze nie porobione :D [/quote] To czekam :eviltong: Quote
halgre Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [B]Cześć [IMG]http://i28.tinypic.com/2ufybu9.gif[/IMG][/B] Quote
Patisa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 witam po przewie! ;) oglądałam sobie foty z huskowym hasaniem :cool3: fajne ;) Quote
kajkoowa Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [B]halgre58[/B] heej!:hand: [B]Mqrtynq[/B] u Nas wporządku, tylko tam takie nudy;):evil_lol: [B]Patisa[/B] serdecznie cię witam po tej przerwie i dzięki:) Quote
halgre Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [B]My też się witamy [/B][IMG]http://i28.tinypic.com/2nliqa.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts