Jump to content
Dogomania

Wesoły kropek udający agilitowca, Fato na zawsze w naszych serduszkach...

Recommended Posts

Posted

[quote name='DominikaAnna']Nie wszyscy trupy, bo my nie :P ale u nas inna sprawa, Emi by się połamała jakby miała takie wygibasy robić :D

gratuluję wyników egzaminów :)[/QUOTE]
Ja tez się bałam, że coś kundlowi zrobię, ale stwierdziłam, że skoro obraca się normalnie, a podczas tarzania robi najróżniejsze pozycje, zwijając się i kręcąc to spróbujemy :)
Dużo czasu zajęło nam opanowanie, że trzeba sobie po prostu leżeć, nigdy nie wymagałam od niego takiego nic nierobienia i był zdziwiony :D Ale w końcu zaczął ogarniać, jeszcze tylko musimy popracować nad takim większym flakiem i będzie okej :D

Dziękuje :)

[quote name='C&B']ale fajny trup :D
ah, gdyby tak Prada była normalniejsza :evil_lol: bo Chrum stwierdził, że podnieść sie nie da i koniec! :lol:[/QUOTE]
Prada to pewnie zrobiłaby Ci milion siniaków i obiłaby Ci twarz jakbyś się nad nią nachyliła :evil_lol:

[quote name='Kashdog']Łoooł, dalmatyn trupa :loveu:[/QUOTE]
Jestem z niego dumna :loveu:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DominikaAnna']Nie wszyscy trupy, bo my nie :P ale u nas inna sprawa, Emi by się połamała jakby miała takie wygibasy robić :D

gratuluję wyników egzaminów :)[/QUOTE]
Ta a moj szczeniak robi świetnego "trupa" jak się go śpiącego przenosi na ziemie :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaja10014']
Prada to pewnie zrobiłaby Ci milion siniaków i obiłaby Ci twarz jakbyś się nad nią nachyliła :evil_lol:
[/QUOTE]
Żeby tylko :diabloti: ręce, nogi, mózg na ścianie :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaja10014']Ja tez się bałam, że coś kundlowi zrobię, ale stwierdziłam, że skoro obraca się normalnie, a podczas tarzania robi najróżniejsze pozycje, zwijając się i kręcąc to spróbujemy :)
Dużo czasu zajęło nam opanowanie, że trzeba sobie po prostu leżeć, nigdy nie wymagałam od niego takiego nic nierobienia i był zdziwiony :D Ale w końcu zaczął ogarniać, jeszcze tylko musimy popracować nad takim większym flakiem i będzie okej :D

Dziękuje :)

[/QUOTE]
Ale mój to już chyba za stary i za grubaśny :D i jeszcze problemy ze stawami ma, więc chyba takie sztuczki mogłyby tylko zaszkodzić. :/

Posted

[quote name='Pestka']Ta a moj szczeniak robi świetnego "trupa" jak się go śpiącego przenosi na ziemie :evil_lol:[/QUOTE]
:D

[quote name='C&B']Żeby tylko :diabloti: ręce, nogi, mózg na ścianie :evil_lol:[/QUOTE]
Haha, w ogóle mnie to nie dziwi :evil_lol:

[quote name='DominikaAnna']Ale mój to już chyba za stary i za grubaśny :D i jeszcze problemy ze stawami ma, więc chyba takie sztuczki mogłyby tylko zaszkodzić. :/[/QUOTE]
W sumie to nie wiem nawet, czy by jej to zaszkodziło :)

[quote name='Misia&Ruby'][URL]http://i1174.photobucket.com/albums/r610/Korba996/Sopel/_DSC9624.jpg[/URL]
Ekstra :)
Moja tylko pod narkozą potrafiłaby zrobić "trupa" :lol:[/QUOTE]
Haha, też tak myślałam, bo Sopel jest sztywny. Ale jakoś się udało :)

[quote name=':: FiGa ::']Oj z Marcelkiem i jego ahdh nie daloby rady tego zrobic :lol:
Brawo! :klacz:[/QUOTE]
Dziękujemy:oops:

Posted

[quote name='westie_justa']:roflt: hahahaha trup! :roflt:[/QUOTE]
No co? :D

[quote name='dagaa111']fajny pomysł na sztuczkę z tym trupem :)[/QUOTE]
Teraz musimy pomyśleć nad czymś innym :)

Posted

[quote name='DominikaAnna']mówisz, że nie? ale próbować nie będziemy :D[/QUOTE]
:)

No to jeszcze Fato, którego bardzo dawno nie było :) Ostatnio strasznie łysieje, no i jakoś stara się przeżyć upały :) Poza tym nadal jest potwornym wredotem :D

[IMG]http://i1174.photobucket.com/albums/r610/Korba996/Fato/_DSC9749.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1174.photobucket.com/albums/r610/Korba996/Fato/_DSC9750.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1174.photobucket.com/albums/r610/Korba996/Fato/_DSC9753.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1174.photobucket.com/albums/r610/Korba996/Fato/_DSC9758.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Lucky.']kolejny król ! nawet nie wiedziałam, że królika masz :P
bardzo fajny :)[/QUOTE]
Toć przecie w tytule jest nawet :diabloti:
Już 5 lat ma :)

Posted

[quote name='Kaja10014']Toć przecie w tytule jest nawet :diabloti:
Już 5 lat ma :)[/QUOTE]
z ciekawości powędrowałam też na I stronę :)
widzę, że nie tylko mój królik uwielbia denerować Megi, ona przed nim ucieka, a on jej włazi pod brzuch i ją terroryzuje.
Mini nie ma do króla wstępu, bo on myśli chyba, że to mały pies i chce się z nim bawić a on się na nią rzuca :D

Posted

[quote name='Lucky.']z ciekawości powędrowałam też na I stronę :)
widzę, że nie tylko mój królik uwielbia denerować Megi, ona przed nim ucieka, a on jej włazi pod brzuch i ją terroryzuje.
Mini nie ma do króla wstępu, bo on myśli chyba, że to mały pies i chce się z nim bawić a on się na nią rzuca :D[/QUOTE]
Sopel unika królika jak może, jak Fato siedzi luzem w pokoju to będzie stał w przejściu i nie wejdzie, dopóki ja tego małego terrorysty nie wezmę na ręce xd

[quote name='kamilka91']Fato :loveu: Stęskniłam się :loveu:[/QUOTE]
Nic dziwnego :D

Posted

[quote name='ania90']sliczny krolis :)[/QUOTE]
Dziękujemy :)

A kundel ma dziś nerwowy dzień, bo czynnie bierze udział w pakowaniu walizek :D Jak co roku pilnuje mnie najbardziej, bo ja opiekuję się jego torbą, a mimo to nadal nie jest przekonany, czy jedzie, więc łazi z kąta w kąt i się przygląda :D

Posted

[quote name='paulaa.']Fato przesłodki. :loveu:

A z trupem podziwiam, ja mam problem z uniesieniem mojego (13kg). :D[/QUOTE]
On tylko sprawia takie wrażenia :dibaloti:

No ja już się do mojego klocka przyzwyczaiłam i jestem w stanie go podnieść, całe 26 kg :D