Yorkies Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 maciek dzięki... 8) a wiecie klase tzreba trzymać... :lol: pozdrawiam :evilbat: Quote
dagmarcia Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Nie martw sie Malwi, ja tez nie miałam propozcji... :wink: :P Quote
Gosiek Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Malwina - Ty dziewczyno przestań narzekać - ślicznie wyszłaś - czarny kolorek bardzo Ci pasuje :D Quote
Yorkies Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Czy ja wiem czy tak ślicznie parę rzeczy bym zmieniła... 8) więc mam spokój i więcej fotek nie wstawię.... :P pozdrawiam :evilbat: Quote
Wind Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [b]Malwinko,[/b] Super fota :-) Jedyna rzecz, ktora tworzy dysonans z Twoja ladna buzia to czerwone oczy :roll: ;) Taka ladna twarz powinna miec normalny kolor zrenic ;) Quote
Yorkies Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Beatko, Zdjęcie zrobił mi kolega stąd te czerwone oczki 8) , a ja jeszcze nie mam dobrej wprawy w retuszowaniu tego na kompie... zresztą moje nieudolnoiści można zobaczyć często w oczakch Lorda.. :roll: pozdrawiam :fadein: Quote
Księżycowa_Pyza Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Yorkies! Super zdjęcia i to z :bigcool: i te z walentynek, ładna z Ciebie dziewczyna :wink: Quote
Yorkies Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Weroniko dziękuje i tobie za mile słowa... jejku ale wy przesadzacie z tymi komplementami aż mi głupio to czytać... :oops: bo każdy wie jakei ja mam zdanie na swój temat... :-? pozdrawiam :fadein: Quote
Księżycowa_Pyza Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Yorkies no to wreszcie czas swoje zdanie zmienić, tylko krowa go nie zmienia :wink: Quote
Yorkies Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Heh łatwo powiedzieć gorzej z realiacja bo ja jestem baaaardzo samokrytyczna w stosunku do siebie samej... :-? pozdrawiam :fadein: Quote
dagmarcia Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Malwi widzisz to tak jak ja... Ludzie się bardzo dziwią, że tak siebie nie lubie... :-? Muszę trochę nad tym popracować... :grins: Quote
Yorkies Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 No widzisz siostra chyba to rodzinne.... :roll: ale mam nadzieję że z tego "wyjdziemy" 8) :lol: pozdrawiam :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [b]Malwina[/b] supper fotaski, w tych okularach wygladasz fikusnie, a z Lordzikiem calusnie, a walentynkowo odlotowo ;) hihi no i znowu jakis mi tam rym powstal ;) Quote
Marca_Besi Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [b]Gosiu[/b], [b]Ewciu[/b], [b]Klaudio[/b] i [b]Malwinko[/b] Super zdjęcia! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 No i nadeszła chwila prawdy z blond Dagusi zrobiła się złota szatynka ... na zdjęciach wyglądają troche ciemno, ale w rzeczywistosći w stwietle dziennym wygladaja troche inaczej widac polyski na fotce z odbiciem w lutersku ;) [img]http://foto.onet.pl/upload/49/54/_431242_n.jpg[/img] [img]http://foto.onet.pl/upload/30/69/_431243_n.jpg[/img] [img]http://foto.onet.pl/upload/33/1/_431245_n.jpg[/img] Kochani mam nadzieje, ze bezproblemowo rozpoznacie mnie za kilkanascie dni w Katowicach ;) Quote
Adiraja Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Dagunia, kolor jest piękny! Prześliczna jesteś :) :) :) Malwinko, powinnaś być z siebie bardzo dumna - nie dość, że buzia śliczna, to jeszcze mądra i bardzo dzielna! Możesz być wzorem dla innych dziewczyn w swoim wieku! Pora uwierzyć w siebie, stanąć przed lustrem i powiedzieć sobie samej - jestem naprawdę super kobietką! :) :) Quote
Wind Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [b]Daga,[/b] Slicznie Ci w nowym kolorku :-) To jest bardzo korzystna zmiana :-) Super, super, super!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Wind'][b]Daga,[/b] Slicznie Ci w nowym kolorku :-) To jest bardzo korzystna zmiana :-) Super, super, super!!![/quote] [b]Beatko[/b] dziękuje. Ja takze uwazam ze mimo wszytsko w ciemniejszych wloskach jest mi lepiej :) a i siostra anlegała zeby przykryc jakos te blond pasemka i te okropne odrosty ;) [b]Agusiu[/b] dziekuje za miłe słowa ;) Quote
Alka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Dagusiu, zgadzam się z dziewczynami ,w takim kolorku bardzo Ci do twarzy! :kciuki: Masz ciemną karnację , ciemne oczy ....ładnej dziewczynie we wszystkim ładnie! Moja córka popatrzyła i powiedziała,że chyba taki sobie też zrobi.Ale papuga :D Buziaki! Quote
Snoopy7 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [b]Malwinko[/b] świetnie wyszłaś :thumbs: naprawdę bardzo ładna z Ciebie dziewczyna :iloveyou: [b]Dagusia[/b] bardzo Ci do twarzy w tym kolorku, naprawdę super :loveu: a bo pięknej dziewczynie to w każdym kolorze jest ładnie :wink: Quote
grygy Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Daguś wooow :o powiem Ci, że nie poznałbym Cie w tym kolorku :lol: :lol: :lol: Super wyglądasz :wink: Quote
dagmarcia Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Dagmarko wspaniale, wspaniale, wspaniale!!!! :D Liczyłam na to, że się farbniesz na ciemny kolor i wyglądasz oszałamiająco! 8) Quote
dagmarcia Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 A teraz drogie yorkofiołki przypomnimy się: Daga i Malwi :grins: [img]http://img180.exs.cx/img180/5964/daga2hb.jpg[/img] [img]http://img180.exs.cx/img180/8284/malwi3wy.jpg[/img] A tu razem! 8) [img]http://img180.exs.cx/img180/8549/together1rz.jpg[/img] No to tak żebyście o nas nie zapomnieli... :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [b]Aluś, Aguś, Maciuś, Daguś,[/b] tak się ciesze ze kolorek sie Wam podoba no ize oceniliscie ze mi w nim do twarzy, ale sie balam Waszej reakcji, bo przeciez spora zmiana z blondu na Złoty szatyn. Alka polecam Twojej córce. Farbowałam z Nitriss i pokrywa doskonale wlosy co zresztą widac, ani jednego blond pasemka nie widac i ani jedego jakiegos przebarwienia ;) a w sloneczku swieci sie na taki burgund naparwde supper, sama jestem zadowolona, bo na poczatku to tak troche grymasilam ;) [b]Dagus & Malwi[/b] milo ze sie nam przypomnialyscie ;) Jestescie ladnymi dziewczynami ;) Quote
Recommended Posts