Jump to content
Dogomania

Owczarkowata juniorka - Wrzesnia-wyadoptowana "przez schronisko"

Recommended Posts

Posted

Od jakiegos czasu we wrzesinskim schronisku przebywa mlodziutka, przesympatyczna owczarkowata suczka.
Po obrozy jaka ma na szyii mozna wywnioskowac , ze siedziala uwiazana na lancuchu.....nie dopuscmy do tego aby znowu znalazla sie w nieodpowiednich rekach:angryy:

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Niunia jest prze kochaniutka :loveu:
A drugie ONkowate śliczności to kto?? Może i jemu wątek albo dwa w jednym ??

one razem zostaly przywiezione z lapanki:roll: moze komus nawialy....

Posted

KasiaO napisał(a):
Na bank, Aneta nie takie cuda czyniłaś;)
Czy ktoś z Owczarków w Potrzebie wie o psicy??

na razie cudu nie ma:roll:
:oops: nigdzie wiecej jej nie oglaszalam (tlumacza sie winni:cool3:)

Posted

[quote name='ata']Mam nadzieje, ze Kaska jutro cos napisze:cool3:

nadzieja...:eviltong:

Więc tak, byłam dziś w schornie mała jest śliczna, bardzo płacze za kratami:-( Poza tym zachowuje się jak szczenie - wesoła, energiczna, domaga się uwagi no i jak juz napisałam płacze...

Kilka fotek:

Posted

marsi66 napisał(a):
Mogę zrobić suczce banerek:D(a właściwie moja córka)Tylko jaki wolicie,zlikwidowac te paskudne kraty i podkreslic urode,czy lepiej ma byc tak jak jest na zdj dla pokazania nieszczescia?

ja jestem za pokazaniem jej urody:loveu: z gory wielkie dzieki:cool3:

Posted

Mogę zrobić suczce banerek:D(a właściwie moja córka)Tylko jaki wolicie,zlikwidowac te paskudne kraty i podkreslic urode,czy lepiej ma byc tak jak jest na zdj dla pokazania nieszczescia?

Posted

KasiaO napisał(a):
Banerek - super:loveu::multi: Myślę, że do ludzi bardziej przemawiają kraty i wystraszony pies niż wesoły, zadbany z dopiskiem szukam domu...

moj post skoczyl troszke wyzej:-x
najlepiej jak beda dwa banerki, abysmy z Kaska sie nie :krach: :olympic:

Posted

marsi66 napisał(a):

Banerek - super:loveu::multi: Myślę, że do ludzi bardziej przemawiają kraty i wystraszony pies niż wesoły, zadbany z dopiskiem szukam domu...

Posted

Nie wiem czy ktoś zauwazył jakie ma przy obroży duże kółko - pewnie zerwała się z łańcucha:-( Oby juz nie musiała na podobny trafić!! DOM PILNIE POTRZEBNY!!