ata Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Od jakiegos czasu we wrzesinskim schronisku przebywa mlodziutka, przesympatyczna owczarkowata suczka. Po obrozy jaka ma na szyii mozna wywnioskowac , ze siedziala uwiazana na lancuchu.....nie dopuscmy do tego aby znowu znalazla sie w nieodpowiednich rekach:angryy: Quote
ata Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 teraz na dogo trzeba sie lokciami przepychac:cool3: Quote
ata Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 wiem, zdjecia nienajlepsze ale za to sunia przekochana....ona moze miec z pol roku, moze troszke wiecej....:loveu: Quote
ata Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 fajna sunia do adopcji.....:roll:.... Quote
ata Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 czy uda nam sie znalezc odpowiedni dom:roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Niunia jest prze kochaniutka :loveu: A drugie ONkowate śliczności to kto?? Może i jemu wątek albo dwa w jednym ?? Quote
ata Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Niunia jest prze kochaniutka :loveu: A drugie ONkowate śliczności to kto?? Może i jemu wątek albo dwa w jednym ?? one razem zostaly przywiezione z lapanki:roll: moze komus nawialy.... Quote
KasiaO Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ata napisał(a):czy uda nam sie znalezc odpowiedni dom:roll: Na bank, Aneta nie takie cuda czyniłaś;) Czy ktoś z Owczarków w Potrzebie wie o psicy?? Quote
ata Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 KasiaO napisał(a):Na bank, Aneta nie takie cuda czyniłaś;) Czy ktoś z Owczarków w Potrzebie wie o psicy?? na razie cudu nie ma:roll: :oops: nigdzie wiecej jej nie oglaszalam (tlumacza sie winni:cool3:) Quote
ata Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Mam nadzieje, ze Kaska jutro cos napisze:cool3: Quote
KasiaO Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='ata']Mam nadzieje, ze Kaska jutro cos napisze:cool3: nadzieja...:eviltong: Więc tak, byłam dziś w schornie mała jest śliczna, bardzo płacze za kratami:-( Poza tym zachowuje się jak szczenie - wesoła, energiczna, domaga się uwagi no i jak juz napisałam płacze... Kilka fotek: Quote
ata Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Dziekuje Kasiu:p nic wiecej tylko ogloszenia musze robic....moze mi ktos pomoze, bo ja to 2 lewe.... mam:oops: Quote
ata Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 marsi66 napisał(a):Mogę zrobić suczce banerek:D(a właściwie moja córka)Tylko jaki wolicie,zlikwidowac te paskudne kraty i podkreslic urode,czy lepiej ma byc tak jak jest na zdj dla pokazania nieszczescia? ja jestem za pokazaniem jej urody:loveu: z gory wielkie dzieki:cool3: Quote
marsi66 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Mogę zrobić suczce banerek:D(a właściwie moja córka)Tylko jaki wolicie,zlikwidowac te paskudne kraty i podkreslic urode,czy lepiej ma byc tak jak jest na zdj dla pokazania nieszczescia? Quote
ata Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 KasiaO napisał(a):Banerek - super:loveu::multi: Myślę, że do ludzi bardziej przemawiają kraty i wystraszony pies niż wesoły, zadbany z dopiskiem szukam domu... moj post skoczyl troszke wyzej:-x najlepiej jak beda dwa banerki, abysmy z Kaska sie nie :krach: :olympic: Quote
ata Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Kasiu - zauwazyl i nawet w pierwszym poscie napisal:eviltong: Quote
KasiaO Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 marsi66 napisał(a):Mogę zrobić suczce banerek:D(a właściwie moja córka)Tylko jaki wolicie,zlikwidowac te paskudne kraty i podkreslic urode,czy lepiej ma byc tak jak jest na zdj dla pokazania nieszczescia? Banerek - super:loveu::multi: Myślę, że do ludzi bardziej przemawiają kraty i wystraszony pies niż wesoły, zadbany z dopiskiem szukam domu... Quote
KasiaO Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nie wiem czy ktoś zauwazył jakie ma przy obroży duże kółko - pewnie zerwała się z łańcucha:-( Oby juz nie musiała na podobny trafić!! DOM PILNIE POTRZEBNY!! Quote
marsi66 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Banerek numer 1 (przygarnij słodkiego szczeniaczka) Banerek numer 2 (przygarnij biedulkę ze schroniska) Quote
KasiaO Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ata napisał(a):Kasiu - zauwazyl i nawet w pierwszym poscie napisal:eviltong: Upss przeoczyłam..:oops: Ale przypomnieć nie zaszkodzi....:eviltong: Quote
Recommended Posts