blaki24 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 no bardzo bym chciala zeby drogi juz jutro byly piekne czarne ale glowne trasy napewno beda odsniezone :) Posiadam duze doswiadczenia z konmi czy psami wiele psow przeszło przez moje rece jak i mojej przyjaciółki wszystkie maja domy i jest im dobrze :) Quote
blaki24 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 a na wizyte przedadopcyjna bym sie zgodziła bo rozumiem ze trzeba sie upewniec do jakich ludzi trafi i jakie maja warunki Quote
Ada-jeje Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Blaki ciesze sie ogromnie ze udalo Ci sie zalogowac, choc w naszej rozmowie zapytalam o zgode na wizyte przedadopcyjna, to jednak bylam pewna ze nie jest ona w Twoim przypadku potrzebna. Nieczesto nam sie to zdarza ze po rozmowie telefonicznej jestesmy pewne ze to ten domek dla tego pieska i ze bedzie mu tam jak w raju. A wlasnie Schirka bedzie miala u Ciebie rajskie warunki, ale uwierz mi ona na to zasluzyla, jest przekochanym stworzonkiem i czekam na Twoja informacje ze juz drogi sa w lepszym stanie i od razu ja dowioze osobiscie. Znajc jednak swoje plany to moglo by to byc jutro albo kolo czwatku. Pozdrawim goraco. Quote
blaki24 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 mam do Pan prozbe czy nie zorjetowaly by sie Panie czy ktos by niechcial goldena 2 letniego chca go wydac dlatego bo ugryzł dziecko ktore go bilo kopalo i gryzlo bronil sie jednym slowem to byl kuzyn tego wlasciciela przyjechal na wakacje ja niestety go niemoge przygarnac bo ma zle doswiadczenia juz z dziecmi :( jest slicznym duzym goldenem :) jest na allegro ogłoszenie Pan jest z Pleszewa Quote
Ada-jeje Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Blaki na dogo nie ma pani ani pana, wszyscy jestesmy jedna psia rodzina. Zeby pomoc w szukaniu goldence domu musielibysmy miec jej fotki, wtedy dajemy ogloszenia nie tylko na Allegro ale rowniez wszedzie gdzie tylko to mozliwe w necie. Jezeli gosciu ma dojscie do netu to moze wejsc na nasza strone i przyslac opis psa i fotki na fundacyjnego meila. [url=http://www.proanimals.org]Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom[/url] Quote
blaki24 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 tylko ja niemam pojecia jak wkleic tutaj fotke latwiej by mi bylo na majla a niemam Twojego Ada-jaje majla :( Quote
blaki24 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ada-jeje powiedz mi a jaka trasa chcesz jechac ? Quote
Ada-jeje Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Moj adres meilowy [email][email protected][/email] Nie bede miala problemu dojechac do Brzegu bo jade autostrada A4, obawiam sie zjazdu z autostrady i przejechanie okolo 100 km. albo i wiecej tymi bocznymi drogami. Nie znam trasy wiec z Brzegu moge sie kierowac tylko i wylacznie drogowskazami. Moze zrobimy jeszcze w ten sposob ze przywioze Schirke w weekend i wtedy wyjedziesz z mezem albo do Brzegu, albo do Wroclawia. Wasze tereny znasz lepiej i wiesz ktora droga bezpieczniejsza, czasem lepiej naddac pare km. ale za to jechac wygodniejsza trasa. Quote
blaki24 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ada-jeje to najlatwiejsza trasa kieryj sie na z Brzegu na Namysłów z namysłowa do kepna dalej na ostrzeszów i pozniej na ostrow prosta droga i z ostrzeszowa jest prosta droga nowa atostrada :) to sa główne trasy wiec sa odsniezone a 2 tarasa jest taka na Opole Kluczbork i pozniej na Kepno i zkepna ostrzeszów i ostrow wita trasa 11 tez ladna caly czas głowna trasa i chyba ta jest najlepsza :) Quote
blaki24 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 to jest trasa 11 i to jest główna wiec powinna byc odsniezona i niepowinno byc zadnych problemow Quote
blaki24 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 jak be4dziesz zdecydowana przyjechac jutro to daj mi znac na kom oki ja uciekam juz wiec w takim razie czekam z mysla o schirce :) pozdrawiam Quote
Ada-jeje Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 W takim razie wybiore ta druga wersje, wedlug Ciebie nawet w taka pogode jak dzis bedzie mozliwe tam pojechac :crazyeye:( w miare bezpiecznie). Quote
blaki24 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Niewiem czy zasne chciał bym bardzo zeby juz byla umnie schirka ale zobaczymy jaka bedzie jutro pogoda czy dopisze ja zyje wielka nadzieja pozdrawiam. Quote
fiefiurka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Blaki bardzo się cieszę że pojawiłaś się na forum, bo mnie uspokoiłaś (troszkę;) reszta będzie wraz z wieściami i fotkami:razz: mam nadzieję). Tak już chyba bywa że jak ma się u siebie psiunie na tymczas bardzo się z nią zżywa :-(. Shircia jest wyjątkowa i nie omieszkał mi o tym powiedzieć każdy ze znajomych miłośników 4-łapkowców. Jest bardzo emocjonalna i cierpliwa w stosunku do innych stworzeń a do tego bardzo karna. Muszę przyznać że od kiedy się dowiedziałam na powrót że niedźwiadek nie wraca ze mną do Lublina, czuję ścisk w żołądku..:-( Teraz śpi sobie słodka w moim łóżeczku i tylko jej nosek wystaje z pod kołderki:p. Zmykam więc do niej bo to ostatnia nasza wspólna noc........:placz: Quote
blaki24 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ade-jeje unas sniegu na grogach juz niema jest odwilz i jedzie sie dobrze rano juz mi dzwonil maz bo jest w trasie na poznan i pedzej byl w ostrzeszowie wiec czekam na odp czy przyjedziesz ? pozdrawiamy :) Quote
Ada-jeje Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 No to jedziemy, do zobaczenia w Ostrowie. Quote
fiefiurka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 No i pojechał mój niedźwiadek:placz: (to tak emocjonalnie) :multi: ( a to tak racjonalnie). Kasiu ślij zdjęcia proszę. Quote
agaga21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 no super! czekamy na wieści z nowego domku!!! Quote
blaki24 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Witam Shircia jest juz z nami jest kocahna tylko teraz lezy i teskin za wami :( nie chce jest ani pic :( lezy i sie czesie ale ja jestem caly czas przy niej to jest oki mam nadzieje ze do konca tyg sie oswoi i bedzie juz dobrze. w tyg przesle jej fotki jak jej jest umnie pozdrawiam jestem bardzo szczesliwa ze jest umnie i tylko mi smutno ze tak teskni za Wami ale moze juz jutro bedzie lepiej :) Quote
IKA & SONIA Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Kasiu nie denerwuj się, tęsknota minie i Shirka pokocha Cię swoim serduszkiem. Będzie dobrze!!! Quote
dorixx Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ale się domek kochany trafił suni:loveu: Quote
agaga21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 shirka bardzo szybko podobno sie przywiązuje więc nic dziwnego ze teraz tęskni, poza tym to juz jej chyba 3?4? dom w którym sie znalazła w ciągu miesiąca.potrzebuje spokoju i stabilizacji... Quote
fiefiurka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 To mała łapówkara jest:) cieszę się bardzo że jest już lepiej a za kilka dni będzie jakby od zawsze u was była:p Quote
IKA & SONIA Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to teraz czekamy na fotki zadomowionej Shirki!!! Quote
blaki24 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Bylam z Shircia na spacerku biegala sobie wolno po dworze cieszyla sie jak niewiem :) zaczela juz jesc dostala od mojego meza 2 kielbaski pozatym jest wnim tak zakochana ze jestem zazdrosna ze za mna tak nie jest :cool3: heheh teraz lezy na kanapie i oglada jak Moj Olek je kolacje. Quote
Recommended Posts