Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Skibka']Wiatamy!
My tu pierwszy raz.:oops:
Lucky jest śliczny już nie pamiętam kiedy moja taka była..:roll:
Wrzucaj nowe fotki! :lol:[/QUOTE]

Witamy i my :multi:
Dziękujemy za komplementy i zapraszamy częściej do naszej galerii;)
Teraz ładuje nam się bateria w aparacie, ale jak się tylko naładuje, to zrobię nowe zdjęcia i dodam :lol:
A tymczasem pędzę do Was :loveu:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po krótkiej nieobecności wracamy :multi:

Chwila relaksu...
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/446/151fb03d604d6532med.jpg[/IMG][/URL]
...I znowu trzeba wstać.
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/53/fe408db1caf4d22fmed.jpg[/IMG][/URL]

[COLOR="DarkOrchid"]Zapraszamy do komentowania[/COLOR]

Posted

[B]Izuuus[/B], [B]Skibka[/B] Dziękujemy :*
[B]dysia-u[/B] - a no zmęczony, bo jak pańcia pstryka aparatem na prawo i lewo to się wyspać dobrze nie można ;)
[B]kamila.m[/B] - Dziękujemy. Lucky rośnie, chociaż my [domownicy] tego nie zauważamy, bo jak się ma takiego siulka na codzień to tak mocno tego nie widać. Ale jak zobaczyłam sobie jego pierwsze zdjęcia, to boniuuuu! Taki malutki :loveu:

Właśnie Lucky wlazł mi na klawiaturę, i specjalnie dla Was napisał takie cuś:
bg ghhhhhhhhhhhgbb exxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxn hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
No, chyba wiecie o co mu chodzi, nie? ;)

Pozdrawiamy wieczorowo, prawie czwartkowo :bye:

Posted

[quote name='Izuuus']Witanko :multi:
Kiedy będą nowe fotki ? :cool3:[/QUOTE]

Witamy :loveu:
Już nie nadążam z robieniem zdjęć :p
Czekamy na paczkę dla Lucky'ego, powinna już dzisiaj być (ale z tą pocztą to nigdy nic nie wiadomo...), tak więc jak tylko przyjdzie to pochwalimy się nowymi zabawkami :)

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Witamy :loveu:
Już nie nadążam z robieniem zdjęć :p
Czekamy na paczkę dla Lucky'ego, powinna już dzisiaj być (ale z tą pocztą to nigdy nic nie wiadomo...), tak więc jak tylko przyjdzie to pochwalimy się nowymi zabawkami :)[/QUOTE]

O to mały będzie miał zabawe :cool3:

Posted

[quote name='Izuuus']O to mały będzie miał zabawe :cool3:[/QUOTE]

Przynajmniej będzie miał trochę zajęcia ;)
Musiałam mu coś kupić, bo przecież inaczej to wszystkie buty są porozwalane po całym domu, że przewrócić się można:lol::diabloti:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Przynajmniej będzie miał trochę zajęcia ;)
Musiałam mu coś kupić, bo przecież inaczej to wszystkie buty są porozwalane po całym domu, że przewrócić się można:lol::diabloti:[/QUOTE]

Małe lubi wszytsko gryźć, a buty takim szczeniorkom to chyba najbardziej smakuja.. ciekawe czemu :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Małe lubi wszytsko gryźć, a buty takim szczeniorkom to chyba najbardziej smakuja.. ciekawe czemu :roll::evil_lol:[/QUOTE]

Ciekawe :cool3:
Skarpetki też są fajne do szarpania i gryzienia, ale najlepsze te 'przybrudzone', bo czyste to już nie są takie fajne :evil_lol:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Ciekawe :cool3:
Skarpetki też są fajne do szarpania i gryzienia, ale najlepsze te 'przybrudzone', bo czyste to już nie są takie fajne :evil_lol:[/QUOTE]

A jak :evil_lol:
Dobrze,że mój pies z tego wyrósł :cool3:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Ale Lucky nie może mieć rodowodu, ponieważ to był drugi miot tej suczki, a szczenięta z drugiego miotu (chyba w ciągu roku, nie znam się na tym[FONT=Wingdings]:oops:[/FONT]) nie mogą mieć papierów.[/QUOTE]
Kto Ci tak powiedział? :mdleje: Niech zgadne, "uczciwa" pani pseudohodowczyni :roll:
Delikatnie mówiąc, wprowadziła Cie w błąd...

Posted

[quote name='Izuuus']A jak :evil_lol:
Dobrze,że mój pies z tego wyrósł :cool3:[/QUOTE]

To ci dobrze;) A ja muszę chować wszystko po kątach, aby ten urwis niczego nie dopadł :diabloti:

Właśnie mamy awizo. Paczka już jest, tylko trzeba ją z poczty odebrać :roll:.
No ale jak dobrze pójdzie to jeszcze dzisiaj wstawie zdjęcia :loveu:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']To ci dobrze;) A ja muszę chować wszystko po kątach, aby ten urwis niczego nie dopadł :diabloti:

Właśnie mamy awizo. Paczka już jest, tylko trzeba ją z poczty odebrać :roll:.
No ale jak dobrze pójdzie to jeszcze dzisiaj wstawie zdjęcia :loveu:[/QUOTE]

Fajnie, a co takiego pozamawiałaś ?:cool3:

Posted

[quote name='Izuuus']Fajnie, a co takiego pozamawiałaś ?:cool3:[/QUOTE]

spray ułatwiający rozczesywanie, szczotkę (Lucky jeszcze długiej sierści nie ma, ale kołtuny się robią:diabloti:), przysmaki, no i zabawki: taką gumową kaczkę i taką piłeczkę, do której nasypuje się przysmaki/karmę, a pies ją toczy i to się wysypuje :lol: Także zajęcie będzie :multi:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']spray ułatwiający rozczesywanie, szczotkę (Lucky jeszcze długiej sierści nie ma, ale kołtuny się robią:diabloti:), przysmaki, no i zabawki: taką gumową kaczkę i taką piłeczkę, do której nasypuje się przysmaki/karmę, a pies ją toczy i to się wysypuje :lol: Także zajęcie będzie :multi:[/QUOTE]

A to mały sie pewnie ucieszy :razz:
ez mamy taką kule na przysmaki z trixie chyba :lol:

Posted

[quote name='Izuuus']A to mały sie pewnie ucieszy :razz:
ez mamy taką kule na przysmaki z trixie chyba :lol:[/QUOTE]

I co? Sprawdza się u Was?

Ja już lecę, będę później to wstawię zdjęcia :bye:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']I co? Sprawdza się u Was?

Ja już lecę, będę później to wstawię zdjęcia :bye:[/QUOTE]

Sam sie nią nie bawi, tylko jak mu pokaże,że coś tam jest.
Pa :bye: