Karolina. Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='Skibka']Wiatamy! My tu pierwszy raz.:oops: Lucky jest śliczny już nie pamiętam kiedy moja taka była..:roll: Wrzucaj nowe fotki! :lol:[/QUOTE] Witamy i my :multi: Dziękujemy za komplementy i zapraszamy częściej do naszej galerii;) Teraz ładuje nam się bateria w aparacie, ale jak się tylko naładuje, to zrobię nowe zdjęcia i dodam :lol: A tymczasem pędzę do Was :loveu: Quote
Karolina. Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Mam małe problemy z internetem:shake:. Wkrótce postaram się wstawić zdjęcia ;) Quote
Karolina. Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Po krótkiej nieobecności wracamy :multi: Chwila relaksu... [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/446/151fb03d604d6532med.jpg[/IMG][/URL] ...I znowu trzeba wstać. [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/53/fe408db1caf4d22fmed.jpg[/IMG][/URL] [COLOR="DarkOrchid"]Zapraszamy do komentowania[/COLOR] Quote
Izuuus Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Hej :razz: Ale masz ślicznego yorka :loveu: Quote
dysia-u Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [url]http://images31.fotosik.pl/446/151fb03d604d6532med.jpg[/url] :loveu::loveu: ale zmęczone biedactwo :loveu: Quote
kamila.m Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Słodziak z Lacky'ego tylko schrupać, a jak pięknie rośnie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Skibka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [url]http://images46.fotosik.pl/53/fe408db1caf4d22fmed.jpg[/url] Cudowna psina.:loveu::loveu: Quote
Karolina. Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [B]Izuuus[/B], [B]Skibka[/B] Dziękujemy :* [B]dysia-u[/B] - a no zmęczony, bo jak pańcia pstryka aparatem na prawo i lewo to się wyspać dobrze nie można ;) [B]kamila.m[/B] - Dziękujemy. Lucky rośnie, chociaż my [domownicy] tego nie zauważamy, bo jak się ma takiego siulka na codzień to tak mocno tego nie widać. Ale jak zobaczyłam sobie jego pierwsze zdjęcia, to boniuuuu! Taki malutki :loveu: Właśnie Lucky wlazł mi na klawiaturę, i specjalnie dla Was napisał takie cuś: bg ghhhhhhhhhhhgbb exxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxn hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh No, chyba wiecie o co mu chodzi, nie? ;) Pozdrawiamy wieczorowo, prawie czwartkowo :bye: Quote
Izuuus Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witanko :multi: Kiedy będą nowe fotki ? :cool3: Quote
Karolina. Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Izuuus']Witanko :multi: Kiedy będą nowe fotki ? :cool3:[/QUOTE] Witamy :loveu: Już nie nadążam z robieniem zdjęć :p Czekamy na paczkę dla Lucky'ego, powinna już dzisiaj być (ale z tą pocztą to nigdy nic nie wiadomo...), tak więc jak tylko przyjdzie to pochwalimy się nowymi zabawkami :) Quote
Izuuus Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Witamy :loveu: Już nie nadążam z robieniem zdjęć :p Czekamy na paczkę dla Lucky'ego, powinna już dzisiaj być (ale z tą pocztą to nigdy nic nie wiadomo...), tak więc jak tylko przyjdzie to pochwalimy się nowymi zabawkami :)[/QUOTE] O to mały będzie miał zabawe :cool3: Quote
Karolina. Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Izuuus']O to mały będzie miał zabawe :cool3:[/QUOTE] Przynajmniej będzie miał trochę zajęcia ;) Musiałam mu coś kupić, bo przecież inaczej to wszystkie buty są porozwalane po całym domu, że przewrócić się można:lol::diabloti: Quote
Izuuus Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Przynajmniej będzie miał trochę zajęcia ;) Musiałam mu coś kupić, bo przecież inaczej to wszystkie buty są porozwalane po całym domu, że przewrócić się można:lol::diabloti:[/QUOTE] Małe lubi wszytsko gryźć, a buty takim szczeniorkom to chyba najbardziej smakuja.. ciekawe czemu :roll::evil_lol: Quote
Karolina. Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Izuuus']Małe lubi wszytsko gryźć, a buty takim szczeniorkom to chyba najbardziej smakuja.. ciekawe czemu :roll::evil_lol:[/QUOTE] Ciekawe :cool3: Skarpetki też są fajne do szarpania i gryzienia, ale najlepsze te 'przybrudzone', bo czyste to już nie są takie fajne :evil_lol: Quote
Izuuus Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ciekawe :cool3: Skarpetki też są fajne do szarpania i gryzienia, ale najlepsze te 'przybrudzone', bo czyste to już nie są takie fajne :evil_lol:[/QUOTE] A jak :evil_lol: Dobrze,że mój pies z tego wyrósł :cool3: Quote
BBeta Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ale Lucky nie może mieć rodowodu, ponieważ to był drugi miot tej suczki, a szczenięta z drugiego miotu (chyba w ciągu roku, nie znam się na tym[FONT=Wingdings]:oops:[/FONT]) nie mogą mieć papierów.[/QUOTE] Kto Ci tak powiedział? :mdleje: Niech zgadne, "uczciwa" pani pseudohodowczyni :roll: Delikatnie mówiąc, wprowadziła Cie w błąd... Quote
Karolina. Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Izuuus']A jak :evil_lol: Dobrze,że mój pies z tego wyrósł :cool3:[/QUOTE] To ci dobrze;) A ja muszę chować wszystko po kątach, aby ten urwis niczego nie dopadł :diabloti: Właśnie mamy awizo. Paczka już jest, tylko trzeba ją z poczty odebrać :roll:. No ale jak dobrze pójdzie to jeszcze dzisiaj wstawie zdjęcia :loveu: Quote
Izuuus Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']To ci dobrze;) A ja muszę chować wszystko po kątach, aby ten urwis niczego nie dopadł :diabloti: Właśnie mamy awizo. Paczka już jest, tylko trzeba ją z poczty odebrać :roll:. No ale jak dobrze pójdzie to jeszcze dzisiaj wstawie zdjęcia :loveu:[/QUOTE] Fajnie, a co takiego pozamawiałaś ?:cool3: Quote
Karolina. Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [COLOR=White].......................[/COLOR] Quote
Karolina. Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Izuuus']Fajnie, a co takiego pozamawiałaś ?:cool3:[/QUOTE] spray ułatwiający rozczesywanie, szczotkę (Lucky jeszcze długiej sierści nie ma, ale kołtuny się robią:diabloti:), przysmaki, no i zabawki: taką gumową kaczkę i taką piłeczkę, do której nasypuje się przysmaki/karmę, a pies ją toczy i to się wysypuje :lol: Także zajęcie będzie :multi: Quote
Izuuus Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']spray ułatwiający rozczesywanie, szczotkę (Lucky jeszcze długiej sierści nie ma, ale kołtuny się robią:diabloti:), przysmaki, no i zabawki: taką gumową kaczkę i taką piłeczkę, do której nasypuje się przysmaki/karmę, a pies ją toczy i to się wysypuje :lol: Także zajęcie będzie :multi:[/QUOTE] A to mały sie pewnie ucieszy :razz: ez mamy taką kule na przysmaki z trixie chyba :lol: Quote
Karolina. Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Izuuus']A to mały sie pewnie ucieszy :razz: ez mamy taką kule na przysmaki z trixie chyba :lol:[/QUOTE] I co? Sprawdza się u Was? Ja już lecę, będę później to wstawię zdjęcia :bye: Quote
Izuuus Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']I co? Sprawdza się u Was? Ja już lecę, będę później to wstawię zdjęcia :bye:[/QUOTE] Sam sie nią nie bawi, tylko jak mu pokaże,że coś tam jest. Pa :bye: Quote
Karolina. Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Paczka odebrana z poczty, zdjęcia porobione - właśnie się wgrywają na fotosika :multi: Quote
Skibka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jakoś długo CI te wgrywanie idzie..:mad::diabloti: A w ogóle to cześć Was.:loveu: Quote
Recommended Posts