Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć, o dziś wystawa fajnie, będą foteczki u wszystkich dziewczyn.:multi:
Lukuś wyglada slicznie, najbardziej podoba mi sie foteczka grzejąego się Lukusia na słoneczku. Wygląda tu na szczęścliwego yorkasa:loveu::lol:.

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FREDZIU']Cześć, o dziś wystawa fajnie, będą foteczki u wszystkich dziewczyn.:multi:
Lukuś wyglada slicznie, najbardziej podoba mi sie foteczka grzejąego się Lukusia na słoneczku. Wygląda tu na szczęścliwego yorkasa:loveu::lol:.[/QUOTE]

Dziękujemy! :)

[quote name='karkakarka']Hej Karola miło cię było poznać osobiście :)[/QUOTE]

[B]I nawzajem! [/B]Ja też się bardzo cieszę, że Was poznałam :)

Zdjęcia postaram się oddać do Waszego użytku jak najszybciej, oczywiście możecie je kraść gdzie chcecie ;) A teraz lecę spać!

Posted

Cześć Karola !!
Piszę u Ciebie a nie u Marzeny bo Ty masz podobno robić jakieś prywatne forum.Możesz mi wytłumaczyć tak od A do Z jak to ma wyglądać i działać? To ma być nadal na dg czy całkiem nowe? Jakie zasady ? No i jeśli ma to być nówka portalik stworzony nie na dogo to jak jest z opłatami? Nie wiem bo mogę się mylić,ale czy za coś takiego nie trzaba uiszczać jakiś opłat? A jeśli tak to jak to będzie rozwiązane? Pytam czysto teoretycznie bo nie wiem czy będę na prywatnym forum? No i co tam ma być czego nie ma tutaj?

Posted

Jola co ma być czego nie ma tutaj? A no to że dziewczyny które wystawiają swoje psy będą mogły spokojnie o wszystkim pisać bo nikt poza nami tego nie przeczyta. A jak na takie dogo wejdzie jakiś wredny "wystawca" to przeczyta co nie trzeba i potem ploty roznosi :p

Posted

Agata i Ty myślisz,że dziewczyny od razu będą wszystko pisać tak? Taaaa na pewno.Już to widzę ....A jeśli to ma być forum aby można było pisać o wystawach,wystawcach i sędziach to ja podziękuję.Niestety nie jestem w tym temacie i nie mam za dużo do powiedzenia o tym.

Posted

Cześć Karolinko, dobrze ze załozyłaś to nowe forum. Nie przejmuj sie opiniami, ja uważam też ze tu nic takiego sie nie dzieje, ale ja nie jeżdzę na wystawy, więc pewnie nie jestem w temacie. Najważniejsze ze mamy altwernatywę i jak ktoś chce to z niej skorzysta a jak nie to jego sprawa:lol:
Gratulacje, odwaliłaś kawał dobrej roboty, dla mnie to kosmos:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Podepne sie pod Ciebie Jola hihih moge chyba nie?[/QUOTE]

A pewnie,że możesz się podpinać :diabloti:

Cześć Karola !! Czy ja dobrze widziałam zielone światełko? Czyżby wagary ? :mad: :evil_lol: