FREDZIU Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Cześć, o dziś wystawa fajnie, będą foteczki u wszystkich dziewczyn.:multi: Lukuś wyglada slicznie, najbardziej podoba mi sie foteczka grzejąego się Lukusia na słoneczku. Wygląda tu na szczęścliwego yorkasa:loveu::lol:. Quote
karkakarka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Hej Karola miło cię było poznać osobiście :) Quote
Karolina. Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='FREDZIU']Cześć, o dziś wystawa fajnie, będą foteczki u wszystkich dziewczyn.:multi: Lukuś wyglada slicznie, najbardziej podoba mi sie foteczka grzejąego się Lukusia na słoneczku. Wygląda tu na szczęścliwego yorkasa:loveu::lol:.[/QUOTE] Dziękujemy! :) [quote name='karkakarka']Hej Karola miło cię było poznać osobiście :)[/QUOTE] [B]I nawzajem! [/B]Ja też się bardzo cieszę, że Was poznałam :) Zdjęcia postaram się oddać do Waszego użytku jak najszybciej, oczywiście możecie je kraść gdzie chcecie ;) A teraz lecę spać! Quote
Karolina. Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Zdjęcia będą jeszcze dzisiaj - za dłuższą chwilę :) Jestem w trakcie ich obrabiania :) Quote
karkakarka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Nie spieszy się - jakby nie ty to i tak bym nie miała prawie wcale fotek ;) Quote
*Jot* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Cześć Karola !! Piszę u Ciebie a nie u Marzeny bo Ty masz podobno robić jakieś prywatne forum.Możesz mi wytłumaczyć tak od A do Z jak to ma wyglądać i działać? To ma być nadal na dg czy całkiem nowe? Jakie zasady ? No i jeśli ma to być nówka portalik stworzony nie na dogo to jak jest z opłatami? Nie wiem bo mogę się mylić,ale czy za coś takiego nie trzaba uiszczać jakiś opłat? A jeśli tak to jak to będzie rozwiązane? Pytam czysto teoretycznie bo nie wiem czy będę na prywatnym forum? No i co tam ma być czego nie ma tutaj? Quote
Princess_York Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Karola -ja poproszę o aktywację mojego konta hehe :p . Quote
Yorkomanka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jola co ma być czego nie ma tutaj? A no to że dziewczyny które wystawiają swoje psy będą mogły spokojnie o wszystkim pisać bo nikt poza nami tego nie przeczyta. A jak na takie dogo wejdzie jakiś wredny "wystawca" to przeczyta co nie trzeba i potem ploty roznosi :p Quote
*Jot* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Agata i Ty myślisz,że dziewczyny od razu będą wszystko pisać tak? Taaaa na pewno.Już to widzę ....A jeśli to ma być forum aby można było pisać o wystawach,wystawcach i sędziach to ja podziękuję.Niestety nie jestem w tym temacie i nie mam za dużo do powiedzenia o tym. Quote
Yorkomanka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 to nie ja chce zakładać forum Jolu:eviltong: i to nie jest mój pomysł:p Quote
*Jot* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Wiem Agata,że to nie Ty. Ja poczekam na odpowiedzi na moje pytania najpierw.Później się okaże co będzie. Quote
*Agnieszka* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dziewczyny tam jest o wszystkim a nie tylko o wystawach......:p Quote
*Jot* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Możliwe Aga,że o wszystkim,ale widzę,że nie wszyscy mają tam wstęp.... Quote
Yorkomanka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 nie żebym się skarżyła czy coś, wręcz przeciwnie;) ale ja czekam :lol: Quote
Karolina. Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Na co?[COLOR=white].............[/COLOR] Quote
FREDZIU Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Cześć Karolinko, dobrze ze załozyłaś to nowe forum. Nie przejmuj sie opiniami, ja uważam też ze tu nic takiego sie nie dzieje, ale ja nie jeżdzę na wystawy, więc pewnie nie jestem w temacie. Najważniejsze ze mamy altwernatywę i jak ktoś chce to z niej skorzysta a jak nie to jego sprawa:lol: Gratulacje, odwaliłaś kawał dobrej roboty, dla mnie to kosmos:evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Pewnie mamy talent na dogo i na naszym forum heh..... Quote
Pegaza Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='*Jot*']Cześć Karola i Lakuś :loveu:[/QUOTE] Podepne sie pod Ciebie Jola hihih moge chyba nie? Quote
*Jot* Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Pegaza']Podepne sie pod Ciebie Jola hihih moge chyba nie?[/QUOTE] A pewnie,że możesz się podpinać :diabloti: Cześć Karola !! Czy ja dobrze widziałam zielone światełko? Czyżby wagary ? :mad: :evil_lol: Quote
Karolina. Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Cześć dziewczyny! Jolu, e tam, od razu wagary... :eviltong: Quote
Recommended Posts