Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doti1986, eve86, karkakarka, Nati28, Yoko2009 - dziękujemy za odwiedziny :loveu: My również was pozdrawiamy serdecznie i wszystkich odwiedzających ;)

Oj, widzę że dogo ostatnimi czasy pustoszeje :shake: Coraz mniej osób się udziela, galerie w większości zamnknięte/zawieszone...
I ja mam coraz mniej czasu... dopiero pierwszy miesiąc nauki, a już sprawdziany, kartkówki :roll: Wiem, narzekam, ale wnerwia mnie ten brak czasu dla siebie no i dla psa.

Niedawno poodwiedzałam część waszych galerii, a przed sekundą wróciłam ze spacerku z Luckym :p Teraz Lucky układa się do snu, tyle że miejsca sobie znależć nie może. A dzisiaj Lucky mnie rozśmieszył. On zawsze lubi pobiegać sobie po działce, ogólnie to lubi być na dworze, ale dzisiaj zaczął kropić deszcz, więc Lucky szybciutko załatwił swoje potrzeby, i migusiem pod drzwi i chce do domu :lol: Nie lubi deszczu. A jeszcze co do spacerków, to najgorsze jest teraz dla mnie to wstawanie rano. Na dworze zimno, ciemno i deszczowo, a ty musisz wyjść z pod ciepłej kołderki :placz: Buu... nie lubię jesieni i zimy :-(

A i jeszcze w fotosiku chyba zrobili limit zdjęć czy co :-o Bo można dodać tylko 1oo zdjęć. No i ja na tym moim koncie już nie mogę dodać zdjęć, bo już mam ich więcej niż 1oo. Ale co za problem... założyłam sobie drugie konto :eviltong:
Trochę słońca...

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wieczorowa porą najważniejsze że my jeszcze jesteśmy i trzymamy te nasze galerię przy życiu:loveu: zaczął się rok szkolny, więcej obowiązków i dlatego tak się dzieje coraz mniej czau na pogaduchy na forum:placz:

Posted

[quote name='Pestka']http://images42.fotosik.pl/121/ff2b0ee5a4bb1b4emed.jpg
Lucky :loveu:
On jest fantastyczny po prostu :D
Dzięki :loveu:

[quote name='pycia']Witamy i życzymy miłego weekendu:multi:Super fotki-cudowny Lucky:p
Dziękujemy i nawzajem ;)

[quote name='Katie']Hej :loveu:
moze kiedys na gadulca bys weszla, co? :eviltong:
Hej :loveu:
No, to przecież już byłam :eviltong: Ale dzisiaj też postaram się być wieczorem :cool3:

[quote name='karkakarka']http://images40.fotosik.pl/204/51a96f6604472afemed.jpg
Słodziak mały :)
No ja też zauważyłam, że dużo osób odchodzi z dg - szkoda :shake:

A ja też nie lubię jesieni i zimy... ale nie dam się depersji :evil_lol:
Dziękujemy :loveu:
No szkoda...
I tak trzymać :lol:

[quote name='Doti1986']Witamy wieczorowa porą najważniejsze że my jeszcze jesteśmy i trzymamy te nasze galerię przy życiu:loveu: zaczął się rok szkolny, więcej obowiązków i dlatego tak się dzieje coraz mniej czau na pogaduchy na forum:placz:
Witamy!
Dokładnie, też tak myślę ;)

[quote name='Nati28']Lucky jak zwykle cudowny :loveu::loveu:

Mi tez sie wlasnie limit na fotosiku skonczyl :mad:
Dziękujemy :loveu:
Właśnie, wydaje mi się, że to teraz wprowadzili te limity po 100 zdjęć, bo czytałam, że kilku innym osobom z dogo też się skończył limit. :roll:

[quote name='eve86']Hej wam! Wdrazysz sie w nauke i dasz rade jakos to bedzie :loveu:
Witamy!
No, mam nadzieję ;)

[quote name='pycia']Przesyłamy wieczorne pozdrowienia:)

[quote name='sandra291']Witamy po długiej przerwie!:)
Witamy niedzielnie!

Posted

[quote name='Yoko2009']http://images40.fotosik.pl/204/51a96f6604472afemed.jpg
Witamy przystojnaczka Luckiego, fotki cudne:):)
Yoko też nie lubi deszczu, jak tylko kropi to wychodzi jedynie n a momencik i zaraz w tył zwrot i do domku:)
pozdrawiamy gorąco

Witamy, i dziękujemy ;)
Ach te nasze yorki delikatne :evil_lol:
Pozdrawiamy również!

Wiecie jaka mnie wczoraj przygoda spotkała? Byłam z moją koleżanką na wieczornym spacerze na łąkach. Miałam ze sobą Lucky'ego. No i idziemy sobie, idziemy, a tu nagle coś miauczy w krzakach :crazyeye: Zaczęłam wołać 'cicici', a tu wychodzi malutki, słodziutki kotek :loveu: Nie wiedziałyśmy co z nim zrobić, bo zostawić go tak samego, na środku łąk, z daleka od domów? Wzięłyśmy go do domu mojej koleżanki, no i powiedziałyśmy o wszystkim jej mamie. No i kicio został na noc u mojej koleżanki ;) Potem poszłyśmy jeszcze do sklepu, i kupiłyśmy saszetkę z Whiskas'a. Mały zjadł ją, i popił mleczkiem :loveu:
A najlepsze było to, że jak Lucky podszedł do tego kicia, to ten zaczął prychać i się jeżyć, a nawet chciał podrapać mojego kudłacza! :evil_lol: Taki mały, a już zadziorny :p
Nie wiem, nie znam się na kotach, ale wątpię, żeby w pobliżu była gdzieś matka tego kociaka :roll: Prędzej ktoś chciał się pozbyć 'problemu', i wyrzucił malucha w krzaki. Nie wiem co dalej będzie z nim, bo miał zostać tylko na jedną noc... zobaczymy...