Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Barabara z Porąbki <lol> a wiecie, ja czasem jak mam się gdzieś podpisać Barbara to się zastanawiam zawsze czy niechcący z rozpędu nie dopisałam niepotrzebnego "a"
taaa, wolę być Baśką, nigdy mi ta Barbara nie przypasowała
aczkolwiek jest taka piosenka "A to Basia, Barbóreczka, górnicza córeczka itd"
co do hasła Olka "ale z Ciebie dzieciak"- jeśli to było do mnie to mogę nawet poprzeć,mam papiery na to że jestem niezrównoważona emocjonalnie
właśnie wróciłam ze świadkowania, nie zwracajcie uwagi na to co pisze,alkohol itd, przebieram się z sukienki i idę oblewać z ekipą.
za was też wypić? czy macie swoje zapasy na sobotę?:evil_lol:

Posted

Pojechałam na wycieczke z psiurami i wylądałam 4 wsie dalej.
Obliczając na mapie internetowej - przejechaliśmy 43km:evil_lol:.

Basia wypij za mnie też bo ja nie mam siły:evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']Pojechałam na wycieczke z psiurami i wylądałam 4 wsie dalej.
Obliczając na mapie internetowej - przejechaliśmy 43km:evil_lol:.

Basia wypij za mnie też bo ja nie mam siły:evil_lol:[/quote]
czym ty jeździsz? rowerem? w ogóle gdzie są te Twoje Brójce?

Posted

[quote name='Estera']Wpadłam powiedzieć dzieńdoberek wszystkim słitaśnym i mniej słitaśnym :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
wdech... wydech... 1...2...3...4...5...6...7...8...9..10.. wdech..wydech.. spokojnie...już spokojnie...

Posted

[quote name='basia bonnie']wdech... wydech... 1...2...3...4...5...6...7...8...9..10.. wdech..wydech.. spokojnie...już spokojnie...[/quote]
mamusia kocha?

Posted

[quote name='basia bonnie']Adres pod który można wysyłac kwiaty podam na PW :loveu: :evil_lol:[/quote]
dostarczę osobiście! :loveu:

[quote name='Manixsa'][CENTER][B][I]Niestety, ja i Patikujek nie możemy jechac na zlot:-(. Praca nam na to nie pozwala ( brak urlopu w wybranym terminie :placz:). Jak ktos jest chetny na nasze miejsca to zapraszam , moj numer to 518534909 a pati 513139349.[/I][/B][/CENTER]
[/quote]
Luca :mad::mad::mad:

[quote name='basiapron']czy macie swoje zapasy na sobotę?:evil_lol:[/quote]
u mnie zapasy są zawsze :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Estera']Wpadłam powiedzieć dzieńdoberek wszystkim słitaśnym i mniej słitaśnym :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='olekg89']No Luca właśnie miałem pisać :mad::mad::mad:Dziki ci nie pomogą:mad::mad::mad:[/quote]

no teraz dzikami już się bronić nie może, bo Olek na Sośnicy ma swoje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Basiapron a różnymi pojazdami jeżdżę:eviltong:.
Dzisiaj było cieplutko to wsiadłam na rowerek.

Moja wioska to Wola Rakowa vel Rockowa -10 km od Łodzi.

Luca na PW adres szefa dawaj to Zlotowy Gang go.. poprosi:evil_lol: o urlop.

Posted

[quote name='Manixsa'][CENTER][B][I]Niestety, ja i Patikujek nie możemy jechac na zlot:-(. Praca nam na to nie pozwala ( brak urlopu w wybranym terminie :placz:). Jak ktos jest chetny na nasze miejsca to zapraszam , moj numer to 518534909 a pati 513139349.[/I][/B][/CENTER]
[/quote]
i co? znalazł się już ktoś chętny? bo szkoda żeby dziewczynom przepadły pieniądze a nam towarzystwo.

Posted

[quote name='maksowa17']mam zapłaconą tylko zaliczkę a tą drugą połowę tzn 50 zł mam przesłać na ten sam adres tia?[/quote]
Wprawdzie 50 zł to nie połowa ze 150 :evil_lol:, ale tak na ten sam adres :eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']Dogomaniacy-pijacy, w tym roku też układamy taki słit słitaśny napis? :cool3::loveu:
[url]http://photos.nasza-klasa.pl/6119731/24/main/aaa92a3649.jpeg[/url][/quote]Nu ba! :multi: U nas na werandzie będziemy zbierać wszystkie butelki i puszki :eviltong:
A ma ktoś nasz napis z Sylwka? :loveu: