Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rose']sami maturzyści :P to ja też sobie napisze za rok:P a na co idziecie dalej?:P Mysia weterynaria?:>[/quote]

no chyba dalej tej wersji się trzymam, chociaż jak wszyscy wiedzą mam wiele wątpliwości :roll::eviltong:

Posted

[quote name='komar']idzcie wszyscy na PWR:D najfajniejsza uczelnia pod słońcem;D w ciągu semestru są tylko 2 tygodnie masakry;P a tak to luuzik:D[/quote]

no i potem takie niełopy chodzą po ziemi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']:loveu:Dziś już śniłem o zlocie:evil_lol:[/quote]

ja dziś koszmara miłam:-( mamusie wolalam przez sen, nie przyszła:placz: kto mnie przytuli??:-(:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Koszmara ,a ja przeczytałem Komara :evil_lol:Ale to się w sumie łączy:lol:[/quote]

tak tylko, że komara dziś nie miałam:eviltong: kiedy to było...:eviltong: ale ten czas mija:roll:

Posted

Ej nowi, nieznani, zakamuflowani:evil_lol: pokażcie swoje pyszczki, od razu Wam powiem kogo lubie, a kogo nie:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='rose']Ej nowi, nieznani, zakamuflowani:evil_lol: pokażcie swoje pyszczki, od razu Wam powiem kogo lubie, a kogo nie:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote]

ze jak niby ?
poznasz na zlocie :cool3:
niektorzy sa nie fotogieniczni :eviltong:

Posted

[quote name='gops']ze jak niby ?
poznasz na zlocie :cool3:
niektorzy sa nie fotogieniczni :eviltong:[/quote]

ale ja chce już sobie o Was wcześniej zdanie wyroić:evil_lol: jak Was zobaczę na zlocie to już będzie po ptakach, a tak to teraz mam szanse jeszcze zrezygnować z wyjazdu haha:evil_lol::evil_lol:

a tak na serio no pokażcie się:eviltong: co roku sie ktoś pokazuje:evil_lol: człowiek wychodzi tak na zdjęciach jak wygląda w rzeczywistości, więc proszę mi nie ściemniać żeś niefotogeniczna:diabloti:

Posted

[quote name='rose']Ej nowi, nieznani, zakamuflowani:evil_lol: pokażcie swoje pyszczki, od razu Wam powiem kogo lubie, a kogo nie:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote]
Ja nie pokazuje bo się wystarszysz na wstepie i po co mi to?:diabloti:

Posted

[quote name='dogomanka_']Ja nie pokazuje bo się wystarszysz na wstepie i po co mi to?:diabloti:[/quote]

spokojnie, zaparzyłam sobie melisę:evil_lol:

Posted

Mnie Anka na żywo widziała nie raz- przeżyła, nawet piłyśmy razem, same w toalecie :loveu:
Więc nie przesadzać :cool3:
Pokazywać się i to już :cool3:
Kto się nie pokaże- nie jedzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Mnie Anka na żywo widziała nie raz- przeżyła, nawet piłyśmy razem, same w toalecie :loveu:
Więc nie przesadzać :cool3:
Pokazywać się i to już :cool3:
Kto się nie pokaże- nie jedzie :evil_lol:[/quote]

ooo popieram, kto się nie pokaże nie jedzie:diabloti: