rose Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='olekg89']To tylko puste tak robią:evil_lol:[/quote] dlatego ja nie siedziałam bezczynnie czekając, tylko wykazałam swoja inicjatywę i wskoczyłam Ci w objęcia:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: haha aż się popłakałam:evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 :diabloti::diabloti::lol::lol::evil_lol::evil_lol:Ha Ha Ha:evil_lol::evil_lol::lol::lol::diabloti::diabloti: Quote
rose Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 ale bym Ci teraz wytarmosiła ten łysy łeb:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Wróciłam do domku, teraz nie będzie gadania o mnie beze mnie :cool3: Wiecie, że i tak Was loffciam koffciam? :loveu: Im więcej gadacie tym bardziej loffciam :loveu: Gruba jestem nadal i dobrze mi z tym :evil_lol: Autami jeździłam, każde mnie unosiło więc nie tak źle :cool3: Mysza trzymam mocno kciuki z Wikusię, musisz jechać na zlot!!! :cry: Trzymaj się mała. Też uwielbiam Avenged sevenfold :loveu: Quote
rose Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Estera']Wróciłam do domku, teraz nie będzie gadania o mnie beze mnie :cool3: Wiecie, że i tak Was loffciam koffciam? :loveu: Im więcej gadacie tym bardziej loffciam :loveu: Gruba jestem nadal i dobrze mi z tym :evil_lol: Autami jeździłam, każde mnie unosiło więc nie tak źle :cool3: Mysza trzymam mocno kciuki z Wikusię, musisz jechać na zlot!!! :cry: Trzymaj się mała. Też uwielbiam Avenged sevenfold :loveu:[/quote] jak szybko wszystko ogarnęłaś:evil_lol: Quote
Estera Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='rose']jak szybko wszystko ogarnęłaś:evil_lol:[/quote]Eeee Kicia, Asia mi czytała co nieco, trochę sama u niej czytałam, dzisiaj miałam tylko 5 stron do przeczytania :eviltong: Quote
rose Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Estera']Eeee Kicia, Asia mi czytała co nieco, trochę sama u niej czytałam, dzisiaj miałam tylko 5 stron do przeczytania :eviltong:[/quote] Ej jak Kicia, az mnie dreszcz przeszedł:evil_lol: Quote
Estera Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 To dobrze czy źle? :cool3: Bo mogę tak więcej nie mówić, chociaż lubie mówić do ludzi zdrobniale :cool3: Quote
rose Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Estera']To dobrze czy źle? :cool3: Bo mogę tak więcej nie mówić, chociaż lubie mówić do ludzi zdrobniale :cool3:[/quote] fatalnie:diabloti: a jak ktoś kogo obie mamy na myśli zdrabnia to też lubisz?:diabloti: Quote
Estera Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='rose']fatalnie:diabloti: a jak ktoś kogo obie mamy na myśli zdrabnia to też lubisz?:diabloti:[/quote]no nie, tego nie lubie :diabloti: Ale czasem mozna do kogoś słitaśnie powiedzieć, nie? :loveu: Quote
rose Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Estera']no nie, tego nie lubie :diabloti: Ale czasem mozna do kogoś słitaśnie powiedzieć, nie? :loveu:[/quote] no czasem tak moja Ty Perełeczko:evil_lol: Quote
Estera Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='rose']no czasem tak moja Ty Perełeczko:evil_lol:[/quote]Dobra już koniec, bo zaraz cukrzycy od tej słodyczy dostaniemy :diabloti: Quote
rose Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrange][B]36 :diabloti: [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Unbelievable Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='rose'][CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrange][B]36 :diabloti: [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/QUOTE] a chciałam być pierwsza :placz: Quote
rose Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Tinka:)']a chciałam być pierwsza :placz:[/quote] to sie przychodzi o 24 a nie o 1:diabloti: Quote
polciuaa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='olekg89']Wszystkie tak mówią ,a potem nie moge sie opędzić:diabloti::diabloti:[/quote] Tsia,wmawiaj sobie,że jesteś taki rozchwytywany.:evil_lol::eviltong: [quote name='rose']ale bym Ci teraz wytarmosiła ten łysy łeb:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] poprostu byś go ukochała.:loveu::diabloti::diabloti: Quote
gops Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ma ktos na sprzedarz komorke? to bym odkupila na zlocie wiadomo w miare normalna zeby byla ;) Quote
komar Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 hmm;P ja mam kilka tel. które mi zajmują miejsce;P jeżeli cie ucieszy NOKIA 6230i tyle że [B]aparat foto nie działa[/B] to spoko;) może być twoja:D Quote
gops Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Karilka']gops Ty handlaro :evil_lol:[/quote] pfff , oj zgubilam w piatek narazie mam pozyczony a musze wkoncu kupic jakis wiec przy okazji sie pytam :eviltong: [B]komar [/B]wolalbym calkiem sprawny , moze masz cos jeszcze? w ten desen wllasnie ;) Quote
rose Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='gops']ma ktos na sprzedarz komorke? to bym odkupila na zlocie wiadomo w miare normalna zeby byla ;)[/quote] ja mam:evil_lol: motorole L6:p brak przycisków 1,2,3, ale może je jeszcze znajdę:evil_lol: a tak poza tym to wszystko działa dobrze;) GRATIS uwaga uwaga... zdjęcie Olka na tapecie:diabloti: kiedyś mi przysłał takie ładne:loveu::loveu: Quote
komar Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 mam jeszcze jakies;P NOKIA 3220 (taka dyskoteka) [url=http://www.youtube.com/watch?v=LwiXYfNJYM0]YouTube - Nokia 3220 ringtones[/url] tyle że nie działa wtyczka pod ładowarke, ale to da sie naprawić;) Quote
gops Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ta dyskotekowa niema wejscia na karte :roll: zgubilam nokie 5220 wiec chodzi mi o cos w ten desen moze jednak cos jeszcze SPRAWNEGO :diabloti::eviltong: macie? Quote
Recommended Posts