Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']To tylko puste tak robią:evil_lol:[/quote]

dlatego ja nie siedziałam bezczynnie czekając, tylko wykazałam swoja inicjatywę i wskoczyłam Ci w objęcia:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:
haha aż się popłakałam:evil_lol::evil_lol:

Posted

Wróciłam do domku, teraz nie będzie gadania o mnie beze mnie :cool3:
Wiecie, że i tak Was loffciam koffciam? :loveu: Im więcej gadacie tym bardziej loffciam :loveu:
Gruba jestem nadal i dobrze mi z tym :evil_lol: Autami jeździłam, każde mnie unosiło więc nie tak źle :cool3:
Mysza trzymam mocno kciuki z Wikusię, musisz jechać na zlot!!! :cry: Trzymaj się mała.

Też uwielbiam Avenged sevenfold :loveu:

Posted

[quote name='Estera']Wróciłam do domku, teraz nie będzie gadania o mnie beze mnie :cool3:
Wiecie, że i tak Was loffciam koffciam? :loveu: Im więcej gadacie tym bardziej loffciam :loveu:
Gruba jestem nadal i dobrze mi z tym :evil_lol: Autami jeździłam, każde mnie unosiło więc nie tak źle :cool3:
Mysza trzymam mocno kciuki z Wikusię, musisz jechać na zlot!!! :cry: Trzymaj się mała.

Też uwielbiam Avenged sevenfold :loveu:[/quote]

jak szybko wszystko ogarnęłaś:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']jak szybko wszystko ogarnęłaś:evil_lol:[/quote]Eeee Kicia, Asia mi czytała co nieco, trochę sama u niej czytałam, dzisiaj miałam tylko 5 stron do przeczytania :eviltong:

Posted

[quote name='Estera']Eeee Kicia, Asia mi czytała co nieco, trochę sama u niej czytałam, dzisiaj miałam tylko 5 stron do przeczytania :eviltong:[/quote]

Ej jak Kicia, az mnie dreszcz przeszedł:evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']To dobrze czy źle? :cool3:
Bo mogę tak więcej nie mówić, chociaż lubie mówić do ludzi zdrobniale :cool3:[/quote]

fatalnie:diabloti:
a jak ktoś kogo obie mamy na myśli zdrabnia to też lubisz?:diabloti:

Posted

[quote name='rose']fatalnie:diabloti:
a jak ktoś kogo obie mamy na myśli zdrabnia to też lubisz?:diabloti:[/quote]no nie, tego nie lubie :diabloti: Ale czasem mozna do kogoś słitaśnie powiedzieć, nie? :loveu:

Posted

[quote name='Estera']no nie, tego nie lubie :diabloti: Ale czasem mozna do kogoś słitaśnie powiedzieć, nie? :loveu:[/quote]

no czasem tak moja Ty Perełeczko:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Wszystkie tak mówią ,a potem nie moge sie opędzić:diabloti::diabloti:[/quote]
Tsia,wmawiaj sobie,że jesteś taki rozchwytywany.:evil_lol::eviltong:

[quote name='rose']ale bym Ci teraz wytarmosiła ten łysy łeb:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
poprostu byś go ukochała.:loveu::diabloti::diabloti:

Posted

hmm;P ja mam kilka tel. które mi zajmują miejsce;P jeżeli cie ucieszy NOKIA 6230i tyle że [B]aparat foto nie działa[/B] to spoko;) może być twoja:D

Posted

[quote name='Karilka']gops Ty handlaro :evil_lol:[/quote]

pfff , oj zgubilam w piatek narazie mam pozyczony a musze wkoncu kupic jakis wiec przy okazji sie pytam :eviltong:

[B]komar [/B]wolalbym calkiem sprawny , moze masz cos jeszcze? w ten desen wllasnie ;)

Posted

[quote name='gops']ma ktos na sprzedarz komorke?
to bym odkupila na zlocie
wiadomo w miare normalna zeby byla ;)[/quote]

ja mam:evil_lol: motorole L6:p brak przycisków 1,2,3, ale może je jeszcze znajdę:evil_lol: a tak poza tym to wszystko działa dobrze;) GRATIS uwaga uwaga... zdjęcie Olka na tapecie:diabloti: kiedyś mi przysłał takie ładne:loveu::loveu:

Posted

mam jeszcze jakies;P NOKIA 3220 (taka dyskoteka)

[url=http://www.youtube.com/watch?v=LwiXYfNJYM0]YouTube - Nokia 3220 ringtones[/url]

tyle że nie działa wtyczka pod ładowarke, ale to da sie naprawić;)

Posted

ta dyskotekowa niema wejscia na karte :roll:
zgubilam nokie 5220 wiec chodzi mi o cos w ten desen
moze jednak cos jeszcze SPRAWNEGO :diabloti::eviltong: macie?