Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogomanka_']mamy się bać? :diabloti:[/quote]
bać nie :evil_lol:
[quote name='basiapron']a mi mówili że to ja się nudzę jak odliczalam godziny do zlotu
twister świetny,rozumiem że część druga to pokrętełko?
a jeśli mam być szczera-ja tak naprawdę w życiu w to nie grałam:evil_lol:[/quote]
hahaha :evil_lol:
tak, dokladnie :cool3:
hahahaha:evil_lol: ja grałam :eviltong: ale po pijaku jeszcze nie :diabloti:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiapron']a czemu ty tych koszulek własnoręcznie nie zrobisz?? taniej by nas wyszło:evil_lol:[/quote]
no coś Ty!:evil_lol: szlak by mnie trafił :eviltong: i farba by się zmyła od razu;)

Posted

[quote name='basia bonnie']no coś Ty!:evil_lol: szlak by mnie trafił :eviltong: i farba by się zmyła od razu;)[/quote]
ja mam takie pisaczki do koszulek specjalne:eviltong: Basia kup sobie otwieraj interes:D a ja mogę Wam robić kolczyki:evil_lol::evil_lol:

Posted

przymierzyłam moją koszulkę z ubiegłego roku i jest OK., więc jednak zaryzykuję :lol: i biorę eSkę :cool3:

[B]Mysia_ , damska, S, czarna, Mysia_[/B]

Posted

[quote name='basia bonnie']bać nie :evil_lol:
hahahaha:evil_lol: ja grałam :eviltong: ale po pijaku jeszcze nie :diabloti:[/quote]
napewno? xdd

ja grałam,i troche dziwne pozycje przy tej grze są czasami.:diabloti:

[quote name='basiapron']a czemu ty tych koszulek własnoręcznie nie zrobisz?? taniej by nas wyszło:evil_lol:[/quote]
dokładnie,więcej VIPów by się kupiło.:evil_lol::eviltong:

[quote name='rose']ja mam takie pisaczki do koszulek specjalne:eviltong: Basia kup sobie otwieraj interes:D a ja mogę Wam robić kolczyki:evil_lol::evil_lol:[/quote]
kolczyki? ja chce,ja!:loveu::lol:

[quote name='olekg89']Mysz ubrałaś koszulke którą orzygałaś rok temu?:evil_lol: bleeeh[/quote]
fuuuuuj! :roll::diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Mysz ubrałaś koszulke którą orzygałaś rok temu?:evil_lol: bleeeh[/quote]

teee a Ty jak sobie coś obrzygasz to już na hasiok wywalasz? :lol:
wiesz co mam w domu pralkę i proszek nawet :cool3::loveu:
przypominam, że na zlocie też ją wyprałam i potem się wietrzyła na dworze cały zlot :evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']napewno? xdd

ja grałam,i troche dziwne pozycje przy tej grze są czasami.:diabloti:

dokładnie,więcej VIPów by się kupiło.:evil_lol::eviltong:
[/quote]
tak :diabloti: Jak to Olek ładnie ujął "nie ma tyszanów, więc nikt się burzyć nie będzie" :diabloti::diabloti:

czasami...:evil_lol:

A Ty ile masz lat?! :evil_lol: że o Vipach mówisz:evil_lol: haha:eviltong:

[quote name='rose']ja mam takie pisaczki do koszulek specjalne:eviltong: Basia kup sobie otwieraj interes:D a ja mogę Wam robić kolczyki:evil_lol::evil_lol:[/quote]
jak sobie takie kupie to spoko, moge Wam zrobić koszulki :eviltong: tylko nie wiem gdzie kupić :diabloti: tak:multi: Anka, zarobimy fortune :loveu:

Posted

[quote name='dogomanka_']

kolczyki? ja chce,ja!:loveu::lol:
[/quote]

wezmę na zlot i z Baśką będziemy interesa rozkręcać :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']A ja otworze budkę "Buziaczek za 5zł":evil_lol:[/quote]

hahahahahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i będziesz na minusie, bo nikt nie skorzysta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']wezmę na zlot i z Baśką będziemy interesa rozkręcać :evil_lol::evil_lol:[/quote]
nooo :multi: będzie drogo, bo to hand-made :diabloti:
haha, Estera nie będzie gorsza i otworzy "dupa za 10zł" :diabloti:
[quote name='dogomanka_']Basia- starsza (chyba.;d) od Ciebie jestem więc siedz cicho.:diabloti:[/quote]
zobaczymy! :diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']

haha, Estera nie będzie gorsza i otworzy "dupa za 10zł" :diabloti:

[/quote]

tak tanio?:evil_lol: to olek będzie w niej siedział od świtu do nocy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Olek, lepiej pomyśl nad innym interesem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo zarobisz tylko 5 zł od dogomanki :lol:

Posted

[quote name='rose']tak tanio?:evil_lol: to olek będzie w niej siedział od świtu do nocy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
musialby mieć klapki na oczach :diabloti: nie wierze, ze ktoś by tak z Esterą w pełnej świadomości ten teges...:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']Basia- starsza (chyba.;d) od Ciebie jestem więc siedz cicho.:diabloti:

Rose- założymy firme.:loveu: ;d[/quote]
która Basia jest starsza?hę? Basiu,ile Ty masz lat?

Posted

[quote name='basiapron']która Basia jest starsza?hę? Basiu,ile Ty masz lat?[/quote]
yyy..aa...ee...no:evil_lol: a ile byś mi dała? :eviltong:
haha na zlocie jak zawołają "baśka" to obie będziemy reagować:evil_lol:

Posted

Olek, widzisz nawet od dogomanki nie zarobisz :shake: to moze lepszy ten interes "doopa za 10 zł" :cool3: albo taki chwyt marketingowy i zobić promocję za 9,99? :lol:

najstarsza będzie Asia :loveu::cool3:

a najmłodsza Basia? :evil_lol: czy kto tam jeszcze jedzie?:cool3:

Posted

[quote name='Mysia_']
a najmłodsza Basia? :evil_lol: czy kto tam jeszcze jedzie?:cool3:[/quote]
Gordonowa jest najmłodsza! :eviltong: poza tym jakieś 13latki też chyba jadą :cool3: już nie róbcie znowu ze mnie takiej zUej:placz: