basia bonnie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='dogomanka_']mamy się bać? :diabloti:[/quote] bać nie :evil_lol: [quote name='basiapron']a mi mówili że to ja się nudzę jak odliczalam godziny do zlotu twister świetny,rozumiem że część druga to pokrętełko? a jeśli mam być szczera-ja tak naprawdę w życiu w to nie grałam:evil_lol:[/quote] hahaha :evil_lol: tak, dokladnie :cool3: hahahaha:evil_lol: ja grałam :eviltong: ale po pijaku jeszcze nie :diabloti: Quote
basiapron Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 a czemu ty tych koszulek własnoręcznie nie zrobisz?? taniej by nas wyszło:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='basiapron']a czemu ty tych koszulek własnoręcznie nie zrobisz?? taniej by nas wyszło:evil_lol:[/quote] no coś Ty!:evil_lol: szlak by mnie trafił :eviltong: i farba by się zmyła od razu;) Quote
rose Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='basia bonnie']no coś Ty!:evil_lol: szlak by mnie trafił :eviltong: i farba by się zmyła od razu;)[/quote] ja mam takie pisaczki do koszulek specjalne:eviltong: Basia kup sobie otwieraj interes:D a ja mogę Wam robić kolczyki:evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 przymierzyłam moją koszulkę z ubiegłego roku i jest OK., więc jednak zaryzykuję :lol: i biorę eSkę :cool3: [B]Mysia_ , damska, S, czarna, Mysia_[/B] Quote
olekg89 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Mysz ubrałaś koszulke którą orzygałaś rok temu?:evil_lol: bleeeh Quote
polciuaa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='basia bonnie']bać nie :evil_lol: hahahaha:evil_lol: ja grałam :eviltong: ale po pijaku jeszcze nie :diabloti:[/quote] napewno? xdd ja grałam,i troche dziwne pozycje przy tej grze są czasami.:diabloti: [quote name='basiapron']a czemu ty tych koszulek własnoręcznie nie zrobisz?? taniej by nas wyszło:evil_lol:[/quote] dokładnie,więcej VIPów by się kupiło.:evil_lol::eviltong: [quote name='rose']ja mam takie pisaczki do koszulek specjalne:eviltong: Basia kup sobie otwieraj interes:D a ja mogę Wam robić kolczyki:evil_lol::evil_lol:[/quote] kolczyki? ja chce,ja!:loveu::lol: [quote name='olekg89']Mysz ubrałaś koszulke którą orzygałaś rok temu?:evil_lol: bleeeh[/quote] fuuuuuj! :roll::diabloti: Quote
Mysia_ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='olekg89']Mysz ubrałaś koszulke którą orzygałaś rok temu?:evil_lol: bleeeh[/quote] teee a Ty jak sobie coś obrzygasz to już na hasiok wywalasz? :lol: wiesz co mam w domu pralkę i proszek nawet :cool3::loveu: przypominam, że na zlocie też ją wyprałam i potem się wietrzyła na dworze cały zlot :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='dogomanka_']napewno? xdd ja grałam,i troche dziwne pozycje przy tej grze są czasami.:diabloti: dokładnie,więcej VIPów by się kupiło.:evil_lol::eviltong: [/quote] tak :diabloti: Jak to Olek ładnie ujął "nie ma tyszanów, więc nikt się burzyć nie będzie" :diabloti::diabloti: czasami...:evil_lol: A Ty ile masz lat?! :evil_lol: że o Vipach mówisz:evil_lol: haha:eviltong: [quote name='rose']ja mam takie pisaczki do koszulek specjalne:eviltong: Basia kup sobie otwieraj interes:D a ja mogę Wam robić kolczyki:evil_lol::evil_lol:[/quote] jak sobie takie kupie to spoko, moge Wam zrobić koszulki :eviltong: tylko nie wiem gdzie kupić :diabloti: tak:multi: Anka, zarobimy fortune :loveu: Quote
rose Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='dogomanka_'] kolczyki? ja chce,ja!:loveu::lol: [/quote] wezmę na zlot i z Baśką będziemy interesa rozkręcać :evil_lol::evil_lol: Quote
polciuaa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Basia- starsza (chyba.;d) od Ciebie jestem więc siedz cicho.:diabloti: Rose- założymy firme.:loveu: ;d Quote
rose Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='olekg89']A ja otworze budkę "Buziaczek za 5zł":evil_lol:[/quote] hahahahahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i będziesz na minusie, bo nikt nie skorzysta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
polciuaa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='olekg89']A ja otworze budkę "Buziaczek za 5zł":evil_lol:[/quote] hahaha.:evil_lol: to ja zajmuje pierwsze miejsce w kolejce.:diabloti::loveu: Quote
olekg89 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 A ja otworze budkę "Buziaczek za 5zł":evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='rose']wezmę na zlot i z Baśką będziemy interesa rozkręcać :evil_lol::evil_lol:[/quote] nooo :multi: będzie drogo, bo to hand-made :diabloti: [quote name='olekg89']A ja otworze budkę "Buziaczek za 5zł":evil_lol:[/quote] haha, Estera nie będzie gorsza i otworzy "dupa za 10zł" :diabloti: [quote name='dogomanka_']Basia- starsza (chyba.;d) od Ciebie jestem więc siedz cicho.:diabloti:[/quote] zobaczymy! :diabloti: Quote
polciuaa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 phi. to jak tak sprawy stoja to wybacz Olek ale odemnie też nie zarobisz.:evil_lol: Quote
rose Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='basia bonnie'] haha, Estera nie będzie gorsza i otworzy "dupa za 10zł" :diabloti: [/quote] tak tanio?:evil_lol: to olek będzie w niej siedział od świtu do nocy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='olekg89']A ja otworze budkę "Buziaczek za 5zł":evil_lol:[/quote] Olek, lepiej pomyśl nad innym interesem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo zarobisz tylko 5 zł od dogomanki :lol: Quote
basia bonnie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='rose']tak tanio?:evil_lol: to olek będzie w niej siedział od świtu do nocy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] musialby mieć klapki na oczach :diabloti: nie wierze, ze ktoś by tak z Esterą w pełnej świadomości ten teges...:evil_lol::evil_lol: Quote
basiapron Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='dogomanka_']Basia- starsza (chyba.;d) od Ciebie jestem więc siedz cicho.:diabloti: Rose- założymy firme.:loveu: ;d[/quote] która Basia jest starsza?hę? Basiu,ile Ty masz lat? Quote
polciuaa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ojj Baśka,przeciez kazdy wie,ze bedziesz tam najstarsza.:diabloti: żart oczywiście.;dd Baśka number two - jestem starsz,jestem starsza.:diabloti: Quote
basia bonnie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='basiapron']która Basia jest starsza?hę? Basiu,ile Ty masz lat?[/quote] yyy..aa...ee...no:evil_lol: a ile byś mi dała? :eviltong: haha na zlocie jak zawołają "baśka" to obie będziemy reagować:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Olek, widzisz nawet od dogomanki nie zarobisz :shake: to moze lepszy ten interes "doopa za 10 zł" :cool3: albo taki chwyt marketingowy i zobić promocję za 9,99? :lol: najstarsza będzie Asia :loveu::cool3: a najmłodsza Basia? :evil_lol: czy kto tam jeszcze jedzie?:cool3: Quote
basia bonnie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Mysia_'] a najmłodsza Basia? :evil_lol: czy kto tam jeszcze jedzie?:cool3:[/quote] Gordonowa jest najmłodsza! :eviltong: poza tym jakieś 13latki też chyba jadą :cool3: już nie róbcie znowu ze mnie takiej zUej:placz: Quote
Asia & Ginger Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Nie obrażajcie mojej Esterki, ona się nie sprzedaje... :mad: [SIZE=1][COLOR=gray]...a przynajmniej nie tak tanio.[/COLOR][/SIZE] :diabloti: A po za tym wcale nie będę najstarsza. :eviltong: Quote
Recommended Posts