Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']W takim razie proszę mnie wypisac ze zlotu, bo nie mam zamiaru z nikim się kłocic

Widzę, ze Karillka jeszcze nie zapłaciła, więc ona prześle pieniądze na moje konto, a moja zaliczka będzie jako Karillki
I teraz bedzie bez problemu ;)[/quote]
Ty się wypiszesz, to pewnie Dozia i Maksowa od razu też :cool3: Słuchaj, nie chodzi o to,żeby się obrazić i powiedzieć do widzenia, tylko problem rozwiązać co nie? :lol:

A zaliczka jest po to, żeby w razie gdy ktoś chce się wypisać, zaliczki nie zwracać, żeby organizatorzy nie zostali na lodzie i nie musieli za kogoś płacić:shake:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam was... widze że niezłe zamieszanie ekhm:crazyeye:. Powiem tak jeśli nie ma innej możliwości to mogę być z kimś innym w pokoju, choć nie powiem, że również zależy mi na tym by być z Iza i Dozia - No ale... nie bedzie koniec swiata jak pójde gdzie indziej ... Ale byłoby miło gdyby sie udało być z nimi hehe :razz::lol: Tylko plizzz bez takich spięć :eviltong:

Posted

[quote name='Estera']

Zrób siusiu bo coś Ci ciśnienie skacze :cool3:
Ustalcie skład wszystkich domków nam podjcie tylko do wpisu, tak aby WSZYSTKIM pasowało i po bólu ;)[/quote]
Jestem bardzo opanowana ;)
Mi nie zalezy aby na ten zlot jechac, więc nie będzie też problemu jeśli nie pojadę, myslę, ze nikt nie bedzie z tego powodu płakał :lol: Również dobrze mogę spędzic gdzieś indziej wakacje

Posted

[quote name='basia bonnie']Ty się wypiszesz, to pewnie Dozia i Maksowa od razu też :cool3: Słuchaj, nie chodzi o to,żeby się obrazić i powiedzieć do widzenia, tylko problem rozwiązać co nie? :lol:

A zaliczka jest po to, żeby w razie gdy ktoś chce się wypisać, zaliczki nie zwracać, żeby organizatorzy nie zostali na lodzie i nie musieli za kogoś płacić:shake:[/quote]
Droga Basiu, ale ja wcale się nie obrażam :)
A to co one zdecydują to juz nie mój problem
To w takim razie trudno, proszę moją zaliczkę na jakiegoś bezdomniaczka przelac

Posted

[quote name='maksowa17']Witam was... widze że niezłe zamieszanie ekhm:crazyeye:. Powiem tak jeśli nie ma innej możliwości to mogę być z kimś innym w pokoju, choć nie powiem, że również zależy mi na tym by być z Iza i Dozia - No ale... nie bedzie koniec swiata jak pójde gdzie indziej ... Ale byłoby miło gdyby sie udało być z nimi hehe :razz::lol: Tylko plizzz bez takich spięć :eviltong:[/quote]maksowa dziękuję :) W pokoju i tak razem byście nie były, bo w pokoju są tylko 2 łóżka, więc i tak musiałybyscie się rozdzielić. A zawszem możecie się wymieniać na noc :diabloti: Jest jeszcze opcja, że ktoś zrezygnuje , czy się dopisze.... Do zlotu wszystko może się zmienić :diabloti:

Posted

Szok...

Dziewczyny...
Po co tyle ciśnienia?
Po co to wszystko?

Dziewczynki już dawno, dawno ustaliły, że chcą być razem w domku...
Co w tym złego? Czy to jakiś paranormalny problem?
Czy komuś za to ręke utną? Oko wydłubią?
Dla nich to okazja, żeby pomieszkać sobie z koleżankami, przez cały rok właściwie wirtualnymi, to czemu mają z niej nie skorzystać?

Zlot ma być przyjemnością, a to co tu czytam przyprawia o zawrót głowy...
Istna zabawa czyimś kosztem.. !

[CENTER]"Nie pasuje Ci? To WON!"
Kuźwa! Gdzie ja jestem?

[/CENTER]

Posted

[quote name='Izabela124.']Droga Basiu, ale ja wcale się nie obrażam :)
To w takim razie trudno, proszę moją zaliczkę na jakiegoś bezdomniaczka przelac[/quote]
Wr... no więc jak to nie Twój problem, skoro to o Ciebie chodzi? i po to jest tu ta cała zasrana dyskusja,żeby coś ustalić, a nie oddać grabki i uciec z piaskownicy:lol: Skoro nagle Ci się odechciewa jechać i twierdzisz,że możesz spędzić te wakacje lepiej i gdzie indziej to po jaką cholere się w ogóle zapisywałaś? i mówisz,że Dozia jest pod Twoją opieką, w takim razie jej pieniądze też mają przepaść i ma niejechać przez Ciebie? I skoro i tak chcecie być we 3 w pokoju, to dlaczego nie odpowiada Wam wizja,że będziecie w 5 w domku, Wy swój pokój 3 os. i drugi pokój miałyby gops i osoba? Oj Iza:shake:
Przecież zaliczka jest po to ,że ona idzie na opłate tego miejsca, nie do kieszeni organizatorów:angryy: i nie można jej wpłacić na bezdomego psa, tylko na opłatę Twojego miejsca..:shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']Droga Basiu, ale ja wcale się nie obrażam :)
To w takim razie trudno, proszę moją zaliczkę na jakiegoś bezdomniaczka przelac[/quote]

Izu spokojnie ! stanie sie cos jak pojde gdzie indziej ? wiesz! ja zawsze moge wbic do ciebie na chate i dozia pewnie tez i w ogole...:lol::cool3::diabloti: a zlot jest raz na rok ... kurcze, ale "problemy ":evil_lol::evil_lol::shake: hehe!

Posted

[quote name='Karilka']Szok...

Dziewczyny...
Po co tyle ciśnienia?
Po co to wszystko?

Dziewczynki już dawno, dawno ustaliły, że chcą być razem w domku...
Co w tym złego? Czy to jakiś paranormalny problem?
Czy komuś za to ręke utną? Oko wydłubią?
Dla nich to okazja, żeby pomieszkać sobie z koleżankami, przez cały rok właściwie wirtualnymi, to czemu mają z niej nie skorzystać?

Zlot ma być przyjemnością, a to co tu czytam przyprawia o zawrót głowy...
Istna zabawa czyimś kosztem.. !

[CENTER]"Nie pasuje Ci? To WON!"
Kuźwa! Gdzie ja jestem?

[/CENTER]
[/quote]

Ty nic nie rozumiesz!
Jest problem bo nie ma miejsc w domku! nie zauważyłaś:roll:

Posted

Kasieńka moja najdroższa zgodziła się na małe przemeblowanie :loveu: :loveu: :loveu:

Izabelo skład macie jaki chciałyście a gops z osobą wędrują to domku Kasi + osoby i dogg.

Posted

[quote]Wr... no więc jak to nie Twój problem, skoro to o Ciebie chodzi? i po to jest tu ta cała zasrana dyskusja,żeby coś ustalić, a nie oddać grabki i uciec z piaskownicy:lol: Skoro nagle Ci się odechciewa jechać i twierdzisz,że możesz spędzić te wakacje lepiej i gdzie indziej to po jaką cholere się w ogóle zapisywałaś? i mówisz,że Dozia jest pod Twoją opieką, w takim razie jej pieniądze też mają przepaść i ma niejechać przez Ciebie? I skoro i tak chcecie być we 3 w pokoju, to dlaczego nie odpowiada Wam wizja,że będziecie w 5 w domku, Wy swój pokój 3 os. i drugi pokój miałyby gops i osoba? Oj Iza:shake:
Przecież zaliczka jest po to ,że ona idzie na opłate tego miejsca, nie do kieszeni organizatorów:angryy: i nie można jej wpłacić na bezdomego psa, tylko na opłatę Twojego miejsca..:shake:[/quote]

[CENTER]WOW...
:mdleje:

[/CENTER]

Posted

[quote name='Karilka']Rose tak, no ale czemu od razu tyle szyderstwa?
Przecież ostatnie 3 strony to po prostu... :lying:[/quote]

jakie szyderstwo? próbowałyśmy tylko ustalić składy domków, a to rozwiazanie wydawało nam sie najlepsze, gdybyśmy chciały np dać Lorien i Glorie osobno byłoby takie samo zamieszanie..

Posted

aha, dodam jeszcze, że ja bardzo lubie spać na podłodze więc wiecie :lol::evil_lol: po co robic problem z niczego... i myślę, że maks też nie będzie miał nic przeciwko hehe cóż nigdy nie wiadomo dokładnie jak to wszystko się pukłada i czasem trzeba odpuścic i cieszyć sie, że np. nie bedzie trzeba spac na dworze :lol: chociaz i tam miloby bylo:cool3:

Posted

[quote name='Karilka']rose no bo to tak jakbyś miała dopasować korek od taniego wina do coca-coli, no proszę Cie...:shake:[/quote]

to ja Cie proszę, żebyś sie nie wtrącała, bo ta sprawa akurat Ciebie nie dotyczy.. a zresztą koniec tematu, już wszytko ustalone:p

Posted

rose dotyczy mnie to, co jest na tym wątku, ponieważ to jest wątek VII Zlotu Dogomaniaków, który jak najbardziej mnie dotyczy.

Wszystko ustalone.

Nie fajne sie wydają zwroty choćby typu "tej, ruda".
Tak na przyszłość.

[SIZE=1]Basia cholernie z Ciebie szydzę:diabloti:. [/SIZE]

[CENTER]:evil_lol:

[LEFT]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

ludzie, spokojnie. organizacja takiego zlotu nie jest taka prosta. a rose i esterka starają się jak moją by wszystkim dogodzić ... trzeba tylko się dogadać ... a to z kim się będzie w domku nie oznacza, że trzeba tam spać - szczególnie jeśli komuś odpowiada podłoga czy spanie we dwóch na jednym łóżku ...

Posted

[quote name='Karilka']

Nie fajne sie wydają zwroty choćby typu "tej, ruda".
Tak na przyszłość.[/quote]Tu akurat nie było nic złośliwego. Sama jak byłam ruda lubiłam jak się tak do mnie zwracano :diabloti:
Zresztą zwrot nie był do Ciebie, więc czytaj post Rose.

Posted

Estera, mogło to być dla Ciebie miłe, dla mnie by nie było.
Po co pisać rzeczy, które są na granicy? Po co tak po bandzie?
Ma być fajnie tu i na Zlocie...

No i co z tego, ze zwrot nie był do mnie?
Mnie się to nie podoba i już.