Mysia_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='olekg89']Będziemy gnoić goroli:diabloti:[/quote] no baaaa :diabloti::evil_lol: Quote
olekg89 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 M&T -a masz JESZCZE jakieś wątpliwości?:angryy::mad::cool3: Quote
Mysia_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='M&T']O gosh, znowu będzie, że Ślązacy najlepsi? :diabloti:[/quote] przecież to jest oczywiste :loveu: :lol: Quote
komar Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 aj tam;P napewno ktoś z Wrocławia sie jeszcze zapisze:D poza tym nie liczy sie ilość tylko jakość:cool3::cool3: Quote
Atkaaaa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ojojoj to trzeba to zmienic xD Trójmiejski gang wkroczy: Pusiakowo-Mickeyo-Mango-Koro-Dżekusiowy i to "oczywiste" się zmieni:diabloti: Quote
M&T Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 O gosh, znowu będzie, że Ślązacy najlepsi? :diabloti: Quote
rose Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 A Poznań? buu:-( tylko ja jedna z Poznania..:placz: Quote
rose Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Atkaaaa dobrze był 4-a, tylko przy skłądzie domków zjadłam jedno:eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='rose']A Poznań? buu:-( tylko ja jedna z Poznania..:placz:[/quote]JA też osamotniona jestem :eviltong: Też tylko jedna z Suwałk :eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='komar']aj tam;P napewno ktoś z Wrocławia sie jeszcze zapisze:D poza tym nie liczy sie ilość tylko jakość:cool3::cool3:[/quote] a w sytuacji kiedy ilości i jakość idą w parze :loveu::loveu::loveu: jak jest w przypadku ślązaków :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='olekg89']Będziemy gnoić goroli:diabloti:[/quote] ja niby mieszkam w górach..no ale przeca kaj mi ta do gorolki :roll: ależ ja się czuję jak najprawdziwsza ślązaczka! :multi: Quote
olekg89 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Południowa polska przeciw środkowej i pólnocnej:diabloti: Quote
Patikujek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 południe najlepsze może ktoś mysli inaczej:mad::mad::mad::mad::mad:????? nie żebym groziła, ale...:diabloti::razz: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='basia bonnie']ja niby mieszkam w górach..no ale przeca kaj mi ta do gorolki :roll: ależ ja się czuję jak najprawdziwsza ślązaczka! :multi:[/quote] przeciż Ty jesteś ślązaczka :razz::diabloti: Quote
basia bonnie Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Mysia_']przeciż Ty jesteś ślązaczka :razz::diabloti:[/quote] bliżej mam do goroli niż prawdziwych ślonzoków ;P ale fakt,że ze śląska:loveu: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='basia bonnie']bliżej mam do goroli niż prawdziwych ślonzoków ;P ale fakt,że ze śląska:loveu:[/quote] Gorol to każdy nie ślązak :lol: A tutaj proszę: Porąbka wieś 3531 osób [B]woj. śląskie :diabloti:[/B] powiat bielski gmina porąbka Quote
basia bonnie Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Mysia_']Gorol to każdy nie ślązak :lol: A tutaj proszę: Porąbka wieś 3531 osób [B]woj. śląskie :diabloti:[/B] powiat bielski gmina porąbka[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: u nas mianem goroli sie okresla zupełnie innych ludzi:cool3: no mowie,ze slask:eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='basia bonnie']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: u nas mianem goroli sie okresla zupełnie innych ludzi:cool3: [/quote] hehe :lol: dla nas każdy nie ślązak to gorol :diabloti: dobra idę spać :loveu: i jak codziennie przypominam - [B]zaliczki wpłacać :mad:[/B] Quote
rose Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Mysia_'] i jak codziennie przypominam - [B]zaliczki wpłacać :mad:[/B][/quote] Mysia ach Ty mój nadworny pomocniku:loveu: Quote
K_/ub\_A Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Kiuba-pies(sucz)-domek z gangu gdyniskiego(jak moge:()gdynia ....są jeszcze miejsca;p Jestem nowy i troche zagubiony:-( Quote
rose Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='K_/ub\_A']Kiuba-pies(sucz)-domek z gangu gdyniskiego(jak moge:()gdynia ....są jeszcze miejsca;p Jestem nowy i troche zagubiony:-([/quote] o nareszcie jakiś facet:eviltong: już zapisuję;) Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 haha Aleksandrze ależ Ty skromny! :evil_lol: Quote
K_/ub\_A Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Znaczy ze bede sam??;p nie no to beczka bedzie;d Quote
Recommended Posts