Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marta925']dlugo mnie na dogo nie bylo, moi znajomi pobanowani:crazyeye: niczego nie moge znalezc, jakies to dogo inne
tu jest przynajmniej wesolo
jestem fajna i o jakieś cwierc wieku od was starsza.
wezmiecie mnie ze soba?[/quote]
jeśli miejsce jest.... ale to wie [B]rose [/B]która wraca 12 lipca

Posted

[quote name='Marta_Ares']dopiero 12 wraca??

zeby jeszcze udało sie dla nas pokoj zarezerwowac:-(???[/quote]
no to teraz trzeba czekać, a wy nie mieliście wejść na miejsce patikujek i maniksy? bo ja juz sie gubię

Posted

[quote name='basiapron']no to teraz trzeba czekać, a wy nie mieliście wejść na miejsce patikujek i maniksy? bo ja juz sie gubię[/quote]
nie my chcielismy do pokoju, bo nie ufam swojemu psu:lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']nie my chcielismy do pokoju, bo nie ufam swojemu psu:lol:[/quote]
to ja proponuje cobyście zadzwonili do tego ośrodka i się dowiedzieli jak sytuacja z miejscami, bo jak rose wróci to pewnie tez bedzie musiała się w ten sam sposób zorientować, chyba że ma coś w zanadrzu

Posted

[quote name='Marta_Ares']dopiero 12 wraca??

zeby jeszcze udało sie dla nas pokoj zarezerwowac:-(???[/quote]Anka nie ma nic wspólnego z rezerwacją!!! :mad:

[quote name='Asia & Ginger']Ale przecież rezerwacją miejsc zajmuje się Estera, Rose jest księgową. ;)[/quote]no właśnie, moja Ty :loveu:

[quote name='Marta_Ares']to ja juz sie pogubiłam:lol:

To Estera ma dostep do kompa ??[/quote]ma, ma, tylko pracuje do 17 i w domu jest o 18. Jutro z pracy zadzwonię do ośrodka bo teraz już nie odbierają telefonu :roll:

Posted

[quote name='olekg89']Basiukondom i po co motasz???Nie wiem to trzymam pyszczek na kłódkę.:cool3:[/quote]
ale jak widzisz napisałam ze najlepiej zadzwonić do ośrodka i widze że Estera właśnie to zamierza zrobic więc w sumie bez wzgledu na to kto się tym zajmuje, zadzwonić akurat z takim pytaniem mógłby każdy-a w szczególności osoba zainteresowana.

Posted

Hehe oki dziekuje za informacje;)

Basiu cos tam:lol: uwierz mi ze zadzwoniłabym zeby sprawdiz, ale po co motac jak nie ja to organizuje;)

w takim razie cierpliwie czekam na informacje czy bedziemy mieli gdzie spac:lol:

Posted

[quote name='basiapron']ale jak widzisz napisałam ze najlepiej zadzwonić do ośrodka i widze że Estera właśnie to zamierza zrobic więc w sumie bez wzgledu na to kto się tym zajmuje, zadzwonić akurat z takim pytaniem mógłby każdy-a w szczególności osoba zainteresowana.[/quote]Jeśli chcesz organizować na własną rękę- proszę bardzo. Droga i ręka wolna. Tylko, że sama czy Ty czy Marta załatwicie tyle, że za dobe zapłacicie 40 zł, czy 35 a nie 25 zł....a to chyba różnica, nie?

Posted

[quote name='Estera']Jeśli chcesz organizować na własną rękę- proszę bardzo. Droga i ręka wolna. Tylko, że sama czy Ty czy Marta załatwicie tyle, że za dobe zapłacicie 40 zł, czy 35 a nie 25 zł....a to chyba różnica, nie?[/quote]

no tez napisałam ze dlatego nie dzownilam sama;)

Basia cos tam nam zalatwi ze bedzie jeszcze taniej:diabloti:

Posted

to rozumiem że wy bez organizatora nic byście nie umieli sami zrobić?
(to nie było do Ciebie Marta;))
edit: nie mam na myśli "na własną rekę" Esterko, po prostu wydaje mi się że jakbyś np nie mogła zadzwonic to w takiej sytuacji jak ktoś dzwoni to mówi że jest z tej grupy zorganizowanej co ma być wtedy i wtedy i chciałby się zapytac o to i to-to mam na myśli.ech

Posted

[quote name='basiapron']to rozumiem że wy bez organizatora nic byście nie umieli sami zrobić?
(to nie było do Ciebie Marta;))[/quote]
na prawde nie czaisz, że dzięki temu,że mamy organizatora i jesteśmy grupą mamy DUŻĄ zniżke? dzięki temu nie płacicie 40zł za noc, a 25zł. A bez organizatora też sobie potrafimy zrobić sami...dużo:diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']na prawde nie czaisz, że dzięki temu,że mamy organizatora i jesteśmy grupą mamy DUŻĄ zniżke? dzięki temu nie płacicie 40zł za noc, a 25zł. A bez organizatora też sobie potrafimy zrobić sami...dużo:diabloti:[/quote]
ale ja przecież to czaję,gdzie masz napisane że nie czaję? co wy dzisiaj jacyś tacy jesteście że piszecie że napisałam coś czego nie napisałam?

Posted

[quote name='basiapron']ale ja przecież to czaję,gdzie masz napisane że nie czaję? co wy dzisiaj jacyś tacy jesteście że piszecie że napisałam coś czego nie napisałam?[/quote]
skoro piszesz, że Marta ma sama zadzwonić, to logiczne, że nie czaisz, że dzwonić może tylko Estera.. które ma 'pochwytane' :diabloti:
będzie piekło bejbe :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']no tez napisałam ze dlatego nie dzownilam sama;)

Basia cos tam nam zalatwi ze bedzie jeszcze taniej:diabloti:[/quote]Mój post nie był skierowany do Ciebie ;)
W tym ośrodku na pewno nie załatwi taniej.

Basiu- droga wolna, następny zlot możesz organizować sama.

[quote name='olekg89']Estera rozmawia z facetem cały czas wie jak z nim gadać [/quote]Tym bardziej, że Pan nie jest łatwym kompanem do rozmów. Przekonałam go uśmiechem :loveu: Jak dzwoniłam rezerwować to mówił "A to Pani co w lutym chciała Pani się targować za ładny uśmiech?" :lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']skoro piszesz, że Marta ma sama zadzwonić, to logiczne, że nie czaisz, że dzwonić może tylko Estera.. które ma 'pochwytane' :diabloti:
będzie piekło bejbe :evil_lol:[/quote]Kochanie dzwonić może każdy, nikomu nie zabronimy ;) Ale to mnie znają po głosie, i to ja mam zawsze do nich dzwonić. I to ja mam zniżkę. Nie wyobrażam sobie żeby teraz każdy dzwonił i mówił, że jest z tej i tej grupy i jedzie tam i tam i chce to i to :shake:
Skoro wyjazd zorganizowany to niech załatwia jedna osoba, bo potem robi się mętlik nie potrzebny :shake:
Zresztą rezerwacja jest na moje imie, moje nazwisko, mój numer dowodu.
Ale jak ktoś chce samemu- proszę bardzo. Ale niech nie powołuje się na Estere i zlot dogomaniacki.

Nie pamięam niku, ale osobo ćwierć wieku starsza od nas :evil_lol:, jest miejsce w domku:
[B][COLOR=DarkOrange]7.[/COLOR][/B] Domek 4-osobowy
1.
2. [B][COLOR=Magenta]maksowa17[/COLOR][/B]
3. [B][COLOR=Magenta]basiapron
[/COLOR][/B][COLOR=Black]4. [B][COLOR=Red]dogomanka_[/COLOR][/B][/COLOR][B][COLOR=Magenta]

[/COLOR][/B]Skontaktuj się z manixą albo Patikujek, im przelej kasę, a dziewczyny niech się najlepiej kasą podzielą.

Posted

[quote name='olekg89']Konwersacja z Tobą zniszczyła moje poczucie estetyki.Dobranoc.[/quote]
wcześnie chodzisz spać, ale dobrej nocy życzę równiez
dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy a szczypawki do zabawki, świnki do skrzynki, komary za filary albo do szpary, Oleczki do laleczki i w ogóle

Posted

Basia wyluzuj troche:evil_lol:

wszysko obraca sie wokół tego ze odezwałas sie nie potrzebnie, kiedy nie mialas o tym pojecia;)

poraz kolejny powtarzam Tobie ze jak bym chciala namieszac to bym zadzwonila i sie zapytała, myslalam ze Rose sie wszystkim zajmuje.
Szanuje dziewczyny za to ze organizują ten zlot, podjely sie tego trudnego zadania i nie zamierzam im tu nic mieszac.

moze jeszcze lepiej jakas ochrone wynajac na zlot zeby pilnowali Basi i Olka:evil_lol: