Marta_Ares Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dopiero 12 wraca?? zeby jeszcze udało sie dla nas pokoj zarezerwowac:-(??? Quote
polciuaa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ja już się w tych miejscach pogubiłam całkiem. Quote
basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='marta925']dlugo mnie na dogo nie bylo, moi znajomi pobanowani:crazyeye: niczego nie moge znalezc, jakies to dogo inne tu jest przynajmniej wesolo jestem fajna i o jakieś cwierc wieku od was starsza. wezmiecie mnie ze soba?[/quote] jeśli miejsce jest.... ale to wie [B]rose [/B]która wraca 12 lipca Quote
basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Marta_Ares']dopiero 12 wraca?? zeby jeszcze udało sie dla nas pokoj zarezerwowac:-(???[/quote] no to teraz trzeba czekać, a wy nie mieliście wejść na miejsce patikujek i maniksy? bo ja juz sie gubię Quote
Marta_Ares Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='basiapron']no to teraz trzeba czekać, a wy nie mieliście wejść na miejsce patikujek i maniksy? bo ja juz sie gubię[/quote] nie my chcielismy do pokoju, bo nie ufam swojemu psu:lol: Quote
basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Marta_Ares']nie my chcielismy do pokoju, bo nie ufam swojemu psu:lol:[/quote] to ja proponuje cobyście zadzwonili do tego ośrodka i się dowiedzieli jak sytuacja z miejscami, bo jak rose wróci to pewnie tez bedzie musiała się w ten sam sposób zorientować, chyba że ma coś w zanadrzu Quote
Asia & Ginger Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ale przecież rezerwacją miejsc zajmuje się Estera, Rose jest księgową. ;) Quote
Marta_Ares Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Ale przecież rezerwacją miejsc zajmuje się Estera, Rose jest księgową. ;)[/quote] to ja juz sie pogubiłam:lol: To Estera ma dostep do kompa ?? Quote
basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Marta_Ares']to ja juz sie pogubiłam:lol: To Estera ma dostep do kompa ??[/quote] ano rzeczywiście, mozliwe:) ja też sie gubię:) Quote
Asia & Ginger Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Marta_Ares']to ja juz sie pogubiłam:lol: To Estera ma dostep do kompa ??[/quote] Ma, ale teraz jest w pracy, wraca po 17. ;) Quote
Estera Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Marta_Ares']dopiero 12 wraca?? zeby jeszcze udało sie dla nas pokoj zarezerwowac:-(???[/quote]Anka nie ma nic wspólnego z rezerwacją!!! :mad: [quote name='Asia & Ginger']Ale przecież rezerwacją miejsc zajmuje się Estera, Rose jest księgową. ;)[/quote]no właśnie, moja Ty :loveu: [quote name='Marta_Ares']to ja juz sie pogubiłam:lol: To Estera ma dostep do kompa ??[/quote]ma, ma, tylko pracuje do 17 i w domu jest o 18. Jutro z pracy zadzwonię do ośrodka bo teraz już nie odbierają telefonu :roll: Quote
olekg89 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Basiukondom i po co motasz???Nie wiem to trzymam pyszczek na kłódkę.:cool3: Quote
basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='olekg89']Basiukondom i po co motasz???Nie wiem to trzymam pyszczek na kłódkę.:cool3:[/quote] ale jak widzisz napisałam ze najlepiej zadzwonić do ośrodka i widze że Estera właśnie to zamierza zrobic więc w sumie bez wzgledu na to kto się tym zajmuje, zadzwonić akurat z takim pytaniem mógłby każdy-a w szczególności osoba zainteresowana. Quote
Marta_Ares Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Hehe oki dziekuje za informacje;) Basiu cos tam:lol: uwierz mi ze zadzwoniłabym zeby sprawdiz, ale po co motac jak nie ja to organizuje;) w takim razie cierpliwie czekam na informacje czy bedziemy mieli gdzie spac:lol: Quote
Estera Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='basiapron']ale jak widzisz napisałam ze najlepiej zadzwonić do ośrodka i widze że Estera właśnie to zamierza zrobic więc w sumie bez wzgledu na to kto się tym zajmuje, zadzwonić akurat z takim pytaniem mógłby każdy-a w szczególności osoba zainteresowana.[/quote]Jeśli chcesz organizować na własną rękę- proszę bardzo. Droga i ręka wolna. Tylko, że sama czy Ty czy Marta załatwicie tyle, że za dobe zapłacicie 40 zł, czy 35 a nie 25 zł....a to chyba różnica, nie? Quote
Marta_Ares Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Estera']Jeśli chcesz organizować na własną rękę- proszę bardzo. Droga i ręka wolna. Tylko, że sama czy Ty czy Marta załatwicie tyle, że za dobe zapłacicie 40 zł, czy 35 a nie 25 zł....a to chyba różnica, nie?[/quote] no tez napisałam ze dlatego nie dzownilam sama;) Basia cos tam nam zalatwi ze bedzie jeszcze taniej:diabloti: Quote
basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 to rozumiem że wy bez organizatora nic byście nie umieli sami zrobić? (to nie było do Ciebie Marta;)) edit: nie mam na myśli "na własną rekę" Esterko, po prostu wydaje mi się że jakbyś np nie mogła zadzwonic to w takiej sytuacji jak ktoś dzwoni to mówi że jest z tej grupy zorganizowanej co ma być wtedy i wtedy i chciałby się zapytac o to i to-to mam na myśli.ech Quote
basia bonnie Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='basiapron']to rozumiem że wy bez organizatora nic byście nie umieli sami zrobić? (to nie było do Ciebie Marta;))[/quote] na prawde nie czaisz, że dzięki temu,że mamy organizatora i jesteśmy grupą mamy DUŻĄ zniżke? dzięki temu nie płacicie 40zł za noc, a 25zł. A bez organizatora też sobie potrafimy zrobić sami...dużo:diabloti: Quote
basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='basia bonnie']na prawde nie czaisz, że dzięki temu,że mamy organizatora i jesteśmy grupą mamy DUŻĄ zniżke? dzięki temu nie płacicie 40zł za noc, a 25zł. A bez organizatora też sobie potrafimy zrobić sami...dużo:diabloti:[/quote] ale ja przecież to czaję,gdzie masz napisane że nie czaję? co wy dzisiaj jacyś tacy jesteście że piszecie że napisałam coś czego nie napisałam? Quote
basia bonnie Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='basiapron']ale ja przecież to czaję,gdzie masz napisane że nie czaję? co wy dzisiaj jacyś tacy jesteście że piszecie że napisałam coś czego nie napisałam?[/quote] skoro piszesz, że Marta ma sama zadzwonić, to logiczne, że nie czaisz, że dzwonić może tylko Estera.. które ma 'pochwytane' :diabloti: będzie piekło bejbe :evil_lol: Quote
Estera Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Marta_Ares']no tez napisałam ze dlatego nie dzownilam sama;) Basia cos tam nam zalatwi ze bedzie jeszcze taniej:diabloti:[/quote]Mój post nie był skierowany do Ciebie ;) W tym ośrodku na pewno nie załatwi taniej. Basiu- droga wolna, następny zlot możesz organizować sama. [quote name='olekg89']Estera rozmawia z facetem cały czas wie jak z nim gadać [/quote]Tym bardziej, że Pan nie jest łatwym kompanem do rozmów. Przekonałam go uśmiechem :loveu: Jak dzwoniłam rezerwować to mówił "A to Pani co w lutym chciała Pani się targować za ładny uśmiech?" :lol: Quote
Estera Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='basia bonnie']skoro piszesz, że Marta ma sama zadzwonić, to logiczne, że nie czaisz, że dzwonić może tylko Estera.. które ma 'pochwytane' :diabloti: będzie piekło bejbe :evil_lol:[/quote]Kochanie dzwonić może każdy, nikomu nie zabronimy ;) Ale to mnie znają po głosie, i to ja mam zawsze do nich dzwonić. I to ja mam zniżkę. Nie wyobrażam sobie żeby teraz każdy dzwonił i mówił, że jest z tej i tej grupy i jedzie tam i tam i chce to i to :shake: Skoro wyjazd zorganizowany to niech załatwia jedna osoba, bo potem robi się mętlik nie potrzebny :shake: Zresztą rezerwacja jest na moje imie, moje nazwisko, mój numer dowodu. Ale jak ktoś chce samemu- proszę bardzo. Ale niech nie powołuje się na Estere i zlot dogomaniacki. Nie pamięam niku, ale osobo ćwierć wieku starsza od nas :evil_lol:, jest miejsce w domku: [B][COLOR=DarkOrange]7.[/COLOR][/B] Domek 4-osobowy 1. 2. [B][COLOR=Magenta]maksowa17[/COLOR][/B] 3. [B][COLOR=Magenta]basiapron [/COLOR][/B][COLOR=Black]4. [B][COLOR=Red]dogomanka_[/COLOR][/B][/COLOR][B][COLOR=Magenta] [/COLOR][/B]Skontaktuj się z manixą albo Patikujek, im przelej kasę, a dziewczyny niech się najlepiej kasą podzielą. Quote
olekg89 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Konwersacja z Tobą zniszczyła moje poczucie estetyki.Dobranoc. Quote
basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='olekg89']Konwersacja z Tobą zniszczyła moje poczucie estetyki.Dobranoc.[/quote] wcześnie chodzisz spać, ale dobrej nocy życzę równiez dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy a szczypawki do zabawki, świnki do skrzynki, komary za filary albo do szpary, Oleczki do laleczki i w ogóle Quote
Marta_Ares Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Basia wyluzuj troche:evil_lol: wszysko obraca sie wokół tego ze odezwałas sie nie potrzebnie, kiedy nie mialas o tym pojecia;) poraz kolejny powtarzam Tobie ze jak bym chciala namieszac to bym zadzwonila i sie zapytała, myslalam ze Rose sie wszystkim zajmuje. Szanuje dziewczyny za to ze organizują ten zlot, podjely sie tego trudnego zadania i nie zamierzam im tu nic mieszac. moze jeszcze lepiej jakas ochrone wynajac na zlot zeby pilnowali Basi i Olka:evil_lol: Quote
Recommended Posts