Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][quote name='komar']ooo;P to ja nie bede brał gitarry skoro ty bierzesz:P licze na to że się podzielisz:D:D
[/B]
A co do miejsc hmm... Ja bez psa;P wy bez psów więc jeżeli wasze bagaże nie zajmą całej objętości auta to wejdzie jeszcze jedna osoba + pies (ale ta osoba jedzie z psem z przodu);)

Najwyżej kogoś do dachu sie przywiąże;D Ja bagaż bede miał bardzo mały;)[/quote]

nie wiem do kogo był kierowany post, dla sprostowania Dogomanka bierze gitarke, na której ja se bede pykolic :loveu: ach Dogomanka, Winko dla Ciebie :diabloti:

Posted

[quote name='basiapron']my jedziemy w 4 pociągiem na pewno-wjeżdzamy do Wrocka o 12:45 (+jeden pies),dlatego 2 z nas na pewno będą musiały wsiąść do busa bo sie nie zmieścimy[/QUOTE]

jeżeli wasze bagaże nie zajmą dużo miejsca to sie wszyscy zmieszcza;)

zawsze możecie wziąść bagaże na kolanka;D

EDIT: ALbo po prostu osoby chętne niech dadzą mi znać (jak da rade to teraz) na gadulcu (8095347) lub na privie;)

I coś wymysle;) Ale jutro mnie już nie ma;)

Posted

No to wszystko jasne;) Do autka biore bagaże (wszystkich 5 osób co by targać nie musiały:angel::angel: + psy (1 czy 2??) i właścicieli psów;P

Posted

[quote name='komar']No to wszystko jasne;) Do autka biore bagaże (wszystkich 5 osób co by targać nie musiały:angel::angel: + psy (1 czy 2??) i właścicieli psów;P[/quote]
dobrze,czyli:
ja
kondomanka
dog193
maksowa+pies
karilka+pies
taaa?

Posted

no na to wychodzi;) aczkolwiek właśnie patrze na rozkład jazdy busików:D poczekacie sobie do 15:30;P albo sie ładnie usmiechniecie do mnie;P

EDIT: podjedziecie do Sobótki a ja już was zgarne bo to 6 km od zlotu;) do Sobótki jest więcej autobusów;)

[url]http://www.polbus.pl/uploads/images/70/Linia_522.html#table1[/url] tu jest rozkład;)

Posted

[quote name='Dog']Twoja, Twoja.. :loveu: mam nadzieje, że dasz radę ją przytachać :multi: :evil_lol:[/quote]
dam dam.;pp jakoś dam.:diabloti:

[quote name='basiapron']ja proponuje wywalić komara z auta to bedziemy mieć jedno miejsce więcej:) a ile ten samochód mieści? będziemy musieli ustalić kto wsiada-zrobimy losowanie:) w sumie ja bez psa jestem to mogę ustąpić,bez psa łatwiej do busa wejść, prawda kondomanko (bo ty też bez psa:) )[/quote]
Ja moge busem jechać,bo tak jak Ci pisałam na gadu chciałam się spotkać jeszcze z taką dziewczyną we Wrocławiu więc o tej 15 moge jechać spokojnie.;pp

[quote name='Dog'][/b]
za to z gitarą, miejsce być musi,:evil_lol: toż to taki delikatny instrument :loveu::loveu:[/quote]
o tak tak.:loveu: :eviltong:
[quote name='basiapron']gitara może pojechać samochodem bez osoby:eviltong:[/quote]
nie może,boje się o nią!:mad::diabloti:
[quote name='basia bonnie']Dog i Komar :evil_lol:[/quote]
a ja?:placz: ja też umiem..tzn. tak jakby.:diabloti:

[quote name='basiapron']my jedziemy w 4 pociągiem na pewno-wjeżdzamy do Wrocka o 12:45 (+jeden pies),dlatego 2 z nas na pewno będą musiały wsiąść do busa bo sie nie zmieścimy[/quote]
ja z Tobą możemy jechać busem.:evil_lol::eviltong:

[quote name='Dog'][b]

nie wiem do kogo był kierowany post, dla sprostowania Dogomanka bierze gitarke, na której ja se bede pykolic :loveu: ach Dogomanka, [B]Winko dla Ciebie :diabloti:[/B][/quote]
winko? to ja się pisze.:evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']poklepię cię po pleckach przed wyjazdem, cobyś się zestresował jeszcze bardziej:loveu:[/QUOTE]
a ja zasadzę kopa w doope,cobyś się odstresował.:loveu: :evil_lol:

Posted

mam kombi;) ale takie średniej wielkości;P

P.S: Brać gitare czy jedna nam starczy??:)

Ale Olku to nie jest PKS tylko autobus podmiejski;P czyli zwykły autobus z nr 512 tylko kursujący w długie trasy i kosztujący odpowiednio więcej;P

[url]http://www.polbus.pl/galeria[/url] ----> tak wyglądają te "busiki"

[url]http://www.polbus.pl/uploads/images/69/linia_512.html[/url] -----> rozkład jazdy autobusu na miejsce zlotu;)