dog193 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Karilka']...to chyba 3(?) osoby + psiuniek się zmieszczą, Komar?:cool3:[/quote] Karilka - jeszcze ja:mad::eviltong: Quote
komar Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 no mysle że damy rade;) aczkolwiek bede miał troche mniejsze aytko niż na poprzednim zlocie;) Quote
komar Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 sie coś wymysli jak zobaczymy ile osób bedzie o mniej więcej jednej godzinie;D Quote
Karilka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ...to chyba 3 [+kierowca] + psiuniek się zmieszczą, Komar? EDIT: 5 osób i nakolankowy psiulek ?:cool3: Quote
basiapron Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 my jedziemy w 4 pociągiem na pewno-wjeżdzamy do Wrocka o 12:45 (+jeden pies),dlatego 2 z nas na pewno będą musiały wsiąść do busa bo sie nie zmieścimy Quote
Dog Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [B][quote name='komar']ooo;P to ja nie bede brał gitarry skoro ty bierzesz:P licze na to że się podzielisz:D:D [/B] A co do miejsc hmm... Ja bez psa;P wy bez psów więc jeżeli wasze bagaże nie zajmą całej objętości auta to wejdzie jeszcze jedna osoba + pies (ale ta osoba jedzie z psem z przodu);) Najwyżej kogoś do dachu sie przywiąże;D Ja bagaż bede miał bardzo mały;)[/quote] nie wiem do kogo był kierowany post, dla sprostowania Dogomanka bierze gitarke, na której ja se bede pykolic :loveu: ach Dogomanka, Winko dla Ciebie :diabloti: Quote
komar Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='basiapron']my jedziemy w 4 pociągiem na pewno-wjeżdzamy do Wrocka o 12:45 (+jeden pies),dlatego 2 z nas na pewno będą musiały wsiąść do busa bo sie nie zmieścimy[/QUOTE] jeżeli wasze bagaże nie zajmą dużo miejsca to sie wszyscy zmieszcza;) zawsze możecie wziąść bagaże na kolanka;D EDIT: ALbo po prostu osoby chętne niech dadzą mi znać (jak da rade to teraz) na gadulcu (8095347) lub na privie;) I coś wymysle;) Ale jutro mnie już nie ma;) Quote
komar Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No to wszystko jasne;) Do autka biore bagaże (wszystkich 5 osób co by targać nie musiały:angel::angel: + psy (1 czy 2??) i właścicieli psów;P Quote
basiapron Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='komar']No to wszystko jasne;) Do autka biore bagaże (wszystkich 5 osób co by targać nie musiały:angel::angel: + psy (1 czy 2??) i właścicieli psów;P[/quote] dobrze,czyli: ja kondomanka dog193 maksowa+pies karilka+pies taaa? Quote
komar Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 no na to wychodzi;) aczkolwiek właśnie patrze na rozkład jazdy busików:D poczekacie sobie do 15:30;P albo sie ładnie usmiechniecie do mnie;P EDIT: podjedziecie do Sobótki a ja już was zgarne bo to 6 km od zlotu;) do Sobótki jest więcej autobusów;) [url]http://www.polbus.pl/uploads/images/70/Linia_522.html#table1[/url] tu jest rozkład;) Quote
polciuaa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Dog']Twoja, Twoja.. :loveu: mam nadzieje, że dasz radę ją przytachać :multi: :evil_lol:[/quote] dam dam.;pp jakoś dam.:diabloti: [quote name='basiapron']ja proponuje wywalić komara z auta to bedziemy mieć jedno miejsce więcej:) a ile ten samochód mieści? będziemy musieli ustalić kto wsiada-zrobimy losowanie:) w sumie ja bez psa jestem to mogę ustąpić,bez psa łatwiej do busa wejść, prawda kondomanko (bo ty też bez psa:) )[/quote] Ja moge busem jechać,bo tak jak Ci pisałam na gadu chciałam się spotkać jeszcze z taką dziewczyną we Wrocławiu więc o tej 15 moge jechać spokojnie.;pp [quote name='Dog'][/b] za to z gitarą, miejsce być musi,:evil_lol: toż to taki delikatny instrument :loveu::loveu:[/quote] o tak tak.:loveu: :eviltong: [quote name='basiapron']gitara może pojechać samochodem bez osoby:eviltong:[/quote] nie może,boje się o nią!:mad::diabloti: [quote name='basia bonnie']Dog i Komar :evil_lol:[/quote] a ja?:placz: ja też umiem..tzn. tak jakby.:diabloti: [quote name='basiapron']my jedziemy w 4 pociągiem na pewno-wjeżdzamy do Wrocka o 12:45 (+jeden pies),dlatego 2 z nas na pewno będą musiały wsiąść do busa bo sie nie zmieścimy[/quote] ja z Tobą możemy jechać busem.:evil_lol::eviltong: [quote name='Dog'][b] nie wiem do kogo był kierowany post, dla sprostowania Dogomanka bierze gitarke, na której ja se bede pykolic :loveu: ach Dogomanka, [B]Winko dla Ciebie :diabloti:[/B][/quote] winko? to ja się pisze.:evil_lol: Quote
dog193 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jak cos moge jechac w bagazniku :D O ile masz combi :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='olekg89']Komar czemu ty nie wracasz z nami:evil_lol:Bd musiał pierwszy raz w życiu jechać PKSem:shake::diabloti:[/QUOTE] o nie, olek, co ty zrobisz? :shake: Quote
olekg89 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Komar czemu ty nie wracasz z nami:evil_lol:Bd musiał pierwszy raz w życiu jechać PKSem:shake::diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='olekg89']Trałma :lol::lol:[/QUOTE] poklepię cię po pleckach przed wyjazdem, cobyś się zestresował jeszcze bardziej:loveu: Quote
polciuaa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Unbelievable']poklepię cię po pleckach przed wyjazdem, cobyś się zestresował jeszcze bardziej:loveu:[/QUOTE] a ja zasadzę kopa w doope,cobyś się odstresował.:loveu: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 :evil_lol:Jako panicz jeżdżę tylko autobusami ,pociągami i autem:loveu:Ale PKS a feee:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jedną przywale basikondom w łebek:loveu::loveu: Quote
komar Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 mam kombi;) ale takie średniej wielkości;P P.S: Brać gitare czy jedna nam starczy??:) Ale Olku to nie jest PKS tylko autobus podmiejski;P czyli zwykły autobus z nr 512 tylko kursujący w długie trasy i kosztujący odpowiednio więcej;P [url]http://www.polbus.pl/galeria[/url] ----> tak wyglądają te "busiki" [url]http://www.polbus.pl/uploads/images/69/linia_512.html[/url] -----> rozkład jazdy autobusu na miejsce zlotu;) Quote
polciuaa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Komar-jak chcesz to bierz.;p więcej gitar nie zaszkodzi.;pp Quote
Recommended Posts