Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Zlocik coooraz bliżej.Ale jak na razie to będzie nas na zlocie maluuuutko.Bo coś słabo dopłacacie całość:shake:[/quote]

mój przelewik własnie poszedł :cool3:

Posted

[quote name='olekg89'][COLOR=Yellow][SIZE=7][FONT=Arial Black]14/15 jak już kondomanko:evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/quote]
łeeeee.:placz::placz::placz: mnie się nigdy nie udaje.:placz::placz::placz::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Wiem
No jesteś fanką kondomanką ,a nie tabletkoantykoncepcyjnomanką:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Kalendarzyk?? :lol: lubisz ryzyko:cool3:[/quote]
Ryzyko to moje drugie imie.:evil_lol:
ejj dobra ide stad,bo zaczynam gadać głupie rzeczy.:eviltong:

Posted

[quote name='dogomanka_']dokładnie tak!:evil_lol: do tego moja gitara!:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

Twoja, Twoja.. :loveu: mam nadzieje, że dasz radę ją przytachać :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Marta-Anka zarabia na zlot pod latarnią morską :lol:Więc dlatego nie miała kiedy cię wpisać:cool3:[/quote]
a no faktycznie, zapomniałam:lol:

Dzisiaj wracają?
bo chce wiedzieć czy kasa ode mnie też już wpłyneła

Posted

[quote name='olekg89']Marta-Anka zarabia na zlot pod latarnią morską :lol:Więc dlatego nie miała kiedy cię wpisać:cool3:[/quote]

ważne że zarabia :cool3:a Ty siedzisz i nic nie robisz :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Ja czekam na rejestracje firmy Nip i regon wypraszam sobie:cool3:[/quote]

czekać każdy może, leniu jeden Ty :cool3: