Karilka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Latem przy 2 - 3 psach 8,5 litra schodzi. Mówie o PSACH nie o szczurach 10kg.:roll: Quote
Marta_Ares Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 mnie prosze juz oficjalnie zapisać na pokój:lol: jesli jeszcze są wolne.... Przeleje kasę później jak wróce do domu;) Jadą ja+ osoba + 2 psy, z Kowala:eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Marta_Ares']mnie prosze juz oficjalnie zapisać na pokój:lol: jesli jeszcze są wolne.... Przeleje kasę później jak wróce do domu;) Jadą ja+ osoba + 2 psy, z Kowala:eviltong:[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Karilka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Tinka, to tamten banner był lepszy:evil_lol:. Choć przyznam, ze mam sznaucerka, który ze swoją chorobą psychiczną idealnie spełnia sie w IPO hahahah. Waży 7,5 i jego nie licze jako psa:diabloti:. Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Karilka']Latem przy 2 - 3 psach 8,5 litra schodzi. Mówie o PSACH nie o szczurach 10kg.:roll:[/QUOTE] mój waży 7,5 :diabloti: Quote
Mysia_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Unbelievable']mojemu 0,5 l starcza na dwa/trzy dni :diabloti:[/quote] taki pijok? :crazyeye: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Mysia_']taki pijok? :crazyeye: :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] piwa pije wiecej :diabloti::diabloti: karilka, nie rozumiem :hmmmm: w ogóle nie pojmuję tego co napisałaś, szcególnie tego o bannerze, oprócz tego że twój sznaucer to nie pies :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Unbelievable']piwa pije wiecej :diabloti::diabloti:[/quote] wiesz dla mnie 0,5 litra brzmi jednoznacznie :lol: i bynajmniej nie chodzi mi o 0,5 litra piwa :eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti: Quote
basiapron Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 napisałabym ile dni zostało,ale się zgubiłam yyy [B]16[/B]??? Quote
rose Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Buziaczki misiaczki:evil_lol::loveu: wracam kiedyś tam:eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='rose']Buziaczki misiaczki:evil_lol::loveu: wracam kiedyś tam:eviltong:[/quote] przywieź mi coś z nad morza :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Karilka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Tinka: 1) Miałaś biały banner ze strzałką do grafiki Twojego psiaka i podpisem "szczur". Tamten banner bardziej pasował do Twojej galerii. 2) Mam sznaucerka miniaturowego, który jest jebnięty ale za to niezawodny w IPO. Waży 7,5kg i nie zaliczam go do "psów" a bardziej do "kotów" Ładnie wytłumaczyłam:loveu:? Quote
olekg89 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ładnie wytłumaczyłaś ,ale nie potrzebnie namotałaś:evil_lol: Basiukondom-nie dowiesz się bo anka pojechała zarabiać pod nadmorskimi latarniami:evil_lol: Dobra Czarek odpowiednio przeszkolony na zlot ,wczoraj sprawdzałem czy pamięta co znaczy "bierz go" więc możemy już jechać:lol: Quote
Mysia_ Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='olekg89']Basiukondom-nie dowiesz się bo anka pojechała zarabiać pod nadmorskimi latarniami:evil_lol:[/quote] no tak sezon nad morzem się zaczyna :diabloti: [quote name='olekg89']Dobra Czarek odpowiednio przeszkolony na zlot ,wczoraj sprawdzałem czy pamięta co znaczy "bierz go" więc możemy już jechać:lol:[/quote] no tak to jest najważniejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Mysia_'] no tak to jest najważniejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] to jest bardzo ważne! gdyby znów jacyś erotomani sie przyplątali znad jeziora :placz: Quote
basia bonnie Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 nie wspominając już o Twoim spotkaniu z niedźwiedziem Mysiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='basia bonnie']to jest bardzo ważne! gdyby znów jacyś erotomani sie przyplątali znad jeziora :placz:[/quote] to fakt :evil_lol: z Barbarą mamy traumę :placz: Czarkosław nasz wybawca :loveu::diabloti: Quote
Karilka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='olekg89']Ładnie wytłumaczyłaś ,ale nie potrzebnie namotałaś:evil_lol: [/quote] No fakt. Jak przeczytałam to co napisałam dzisiaj to ... no cóż. :evil_lol: [quote name='olekg89'] Dobra Czarek odpowiednio przeszkolony na zlot ,wczoraj sprawdzałem czy pamięta co znaczy "bierz go" więc możemy już jechać:lol:[/quote] Ja mam "Dawaj dziada!":evil_lol:. Tyle, że często nie działa:oops:, tak bez powodu. Quote
Patikujek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Hej wam. Ja tylko z doskoku, więc nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego co naprodukowaliście. Chciałam zapytać, czy znalazł się ktoś na nasze miejca na zlot (moje i manixsy)??? Quote
Mysia_ Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='basia bonnie']nie wspominając już o Twoim spotkaniu z niedźwiedziem Mysiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] niestety w tym wypadku Czarek nie mógł mi pomóc :evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Karilka']Tinka: 1) Miałaś biały banner ze strzałką do grafiki Twojego psiaka i podpisem "szczur". Tamten banner bardziej pasował do Twojej galerii. 2) Mam sznaucerka miniaturowego, który jest jebnięty ale za to niezawodny w IPO. Waży 7,5kg i nie zaliczam go do "psów" a bardziej do "kotów" Ładnie wytłumaczyłam:loveu:?[/QUOTE] a nooo, pasował :evil_lol: ale kobieta zmienną jest :diabloti: zrobię jeszcze coś podobnego, tylko ze stefanią ;) dziękuję za wytłumaczenie, wysiłek, staranność i łatwość odbioru tego, co napisałaś :loveu::loveu: Quote
olekg89 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Zlocik coooraz bliżej.Ale jak na razie to będzie nas na zlocie maluuuutko.Bo coś słabo dopłacacie całość:shake: Quote
polciuaa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [COLOR=Magenta][B]15![/B][COLOR=Black]:multi::multi::multi::loveu:[/COLOR][/COLOR] Quote
olekg89 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [COLOR=Yellow][SIZE=7][FONT=Arial Black]14/15 jak już kondomanko:evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Recommended Posts