Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']mnie prosze juz oficjalnie zapisać na pokój:lol:
jesli jeszcze są wolne....

Przeleje kasę później jak wróce do domu;)

Jadą ja+ osoba + 2 psy, z Kowala:eviltong:[/quote]

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Tinka, to tamten banner był lepszy:evil_lol:. Choć przyznam, ze mam sznaucerka, który ze swoją chorobą psychiczną idealnie spełnia sie w IPO hahahah.
Waży 7,5 i jego nie licze jako psa:diabloti:.

Posted

[quote name='Mysia_']taki pijok? :crazyeye:

:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

piwa pije wiecej :diabloti::diabloti:

karilka, nie rozumiem :hmmmm: w ogóle nie pojmuję tego co napisałaś, szcególnie tego o bannerze, oprócz tego że twój sznaucer to nie pies :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']piwa pije wiecej :diabloti::diabloti:[/quote]

wiesz dla mnie 0,5 litra brzmi jednoznacznie :lol: i bynajmniej nie chodzi mi o 0,5 litra piwa :eviltong::eviltong::eviltong:

:diabloti:

Posted

Tinka:
1) Miałaś biały banner ze strzałką do grafiki Twojego psiaka i podpisem "szczur".
Tamten banner bardziej pasował do Twojej galerii.

2) Mam sznaucerka miniaturowego, który jest jebnięty ale za to niezawodny w IPO. Waży 7,5kg i nie zaliczam go do "psów" a bardziej do "kotów"

Ładnie wytłumaczyłam:loveu:?

Posted

Ładnie wytłumaczyłaś ,ale nie potrzebnie namotałaś:evil_lol:
Basiukondom-nie dowiesz się bo anka pojechała zarabiać pod nadmorskimi latarniami:evil_lol:
Dobra Czarek odpowiednio przeszkolony na zlot ,wczoraj sprawdzałem czy pamięta co znaczy "bierz go" więc możemy już jechać:lol:

Posted

[quote name='olekg89']Basiukondom-nie dowiesz się bo anka pojechała zarabiać pod nadmorskimi latarniami:evil_lol:[/quote]

no tak sezon nad morzem się zaczyna :diabloti:

[quote name='olekg89']Dobra Czarek odpowiednio przeszkolony na zlot ,wczoraj sprawdzałem czy pamięta co znaczy "bierz go" więc możemy już jechać:lol:[/quote]

no tak to jest najważniejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']
no tak to jest najważniejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
to jest bardzo ważne! gdyby znów jacyś erotomani sie przyplątali znad jeziora :placz:

Posted

[quote name='basia bonnie']to jest bardzo ważne! gdyby znów jacyś erotomani sie przyplątali znad jeziora :placz:[/quote]

to fakt :evil_lol: z Barbarą mamy traumę :placz:
Czarkosław nasz wybawca :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Ładnie wytłumaczyłaś ,ale nie potrzebnie namotałaś:evil_lol:
[/quote]
No fakt. Jak przeczytałam to co napisałam dzisiaj to ... no cóż. :evil_lol:
[quote name='olekg89']
Dobra Czarek odpowiednio przeszkolony na zlot ,wczoraj sprawdzałem czy pamięta co znaczy "bierz go" więc możemy już jechać:lol:[/quote]

Ja mam "Dawaj dziada!":evil_lol:. Tyle, że często nie działa:oops:, tak bez powodu.

Posted

Hej wam. Ja tylko z doskoku, więc nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego co naprodukowaliście. Chciałam zapytać, czy znalazł się ktoś na nasze miejca na zlot (moje i manixsy)???

Posted

[quote name='basia bonnie']nie wspominając już o Twoim spotkaniu z niedźwiedziem Mysiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

niestety w tym wypadku Czarek nie mógł mi pomóc :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Karilka']Tinka:
1) Miałaś biały banner ze strzałką do grafiki Twojego psiaka i podpisem "szczur".
Tamten banner bardziej pasował do Twojej galerii.

2) Mam sznaucerka miniaturowego, który jest jebnięty ale za to niezawodny w IPO. Waży 7,5kg i nie zaliczam go do "psów" a bardziej do "kotów"

Ładnie wytłumaczyłam:loveu:?[/QUOTE]

a nooo, pasował :evil_lol: ale kobieta zmienną jest :diabloti: zrobię jeszcze coś podobnego, tylko ze stefanią ;)

dziękuję za wytłumaczenie, wysiłek, staranność i łatwość odbioru tego, co napisałaś :loveu::loveu: