rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Estera']Anka bo nikt nam nic już nie pożyczy! :mad:[/quote] a po co ma nam ktoś coś pożyczać, przecież nie będziemy robić sobie jedzenia tylko chodzić do innych na gotowe:diabloti: VIPy jesteśmy musimy mieć jakieś przywileje:evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja jak mi się zmieści śpiwór to też sobie wezme,mam złe wspomnienia co do tego typu domków i pościeli w nich.:evil_lol: Co do garów to ja raczej nie zamierzam brac.;:razz: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Nawalone będziecie to nawet kupy pod kołdrą nie zauważycie:lol: Quote
polciuaa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Olek-mów za siebie.:evil_lol: Ja pić nie zamierzam..no..moze troche.:diabloti: Quote
basiapron Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='dogomanka_']Olek-mów za siebie.:evil_lol: Ja pić nie zamierzam..no..moze troche.:diabloti:[/quote] jak się dogomanka napije to i ja:evil_lol:może, przemyśle to:) Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='olekg89']Skoro nie piszesz to nie możesz ociekać zajebistością.Przykro mi....[/quote] nie piszesz? :lol: ja tez nie pije tzn nie tak zeby rzygac i spac pod stolem ;) nas abstynentow jest wielu , nas nie pokonacie :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Skoro nie piszesz to nie możesz ociekać zajebistością.Przykro mi.... Quote
dog193 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='gops']nie piszesz? :lol: ja tez nie pije tzn nie tak zeby rzygac i spac pod stolem ;) nas abstynentow jest wielu , nas nie pokonacie :evil_lol:[/quote] Pokonacie? A to będzie pojedynek między pijącymi i abstynetami? ;) Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='dog193']Pokonacie? A to będzie pojedynek między pijącymi i abstynetami? ;)[/quote] o bosze to bylo ironicznie napisane w sensie ,ze nie pije tak samo duzo osob wiec bedzie fajnie dla akzdego , tego pijacego i tego nie a pozatym nie slyszalas tej piosenki "jest nas wielu, nas nie pokonacie" , dobra nie wazne :eviltong::lol: Quote
dog193 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Przecież żartowałam :lol: A piosenki nie słyszałam ;) Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='dog193']Przecież żartowałam :lol: A piosenki nie słyszałam ;)[/quote] zawsze mam rokmine czy ktos zartuje czy nie bo nie chce byc nie mila czy cos :lol: a piosenka taka sobie :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dog193-a ja mam w telefonie fotke specjalnie dla ciebie:cool3::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='gops']nie piszesz? :lol: ja tez nie pije tzn nie tak zeby rzygac i spac pod stolem ;) nas abstynentow jest wielu , nas nie pokonacie :evil_lol:[/QUOTE] bueheheh, przecież abstynent to ktoś kto ZUPEŁNIE nie pije alkoholu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dog193 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Hmm domyslam sie co na niej moze byc ;) Juz jestem przyzwyczajona, że mi pokazują fotki np z bicia królików - norma ;) Żarty o pasztetach też już oklepane ;) Chyba, że to nie o to chodzi ;) Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Unbelievable']bueheheh, przecież abstynent to ktoś kto ZUPEŁNIE nie pije alkoholu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] toc wiem , nie pisze slow ktorych znaczenia nie znam:eviltong: :evil_lol: mozliwe ,ze zle zlozylam zdanie i nie kazdy je odebral jak mial ;) a znam wiele osob ktore wogole nie pija :cool3: Quote
Unbelievable Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='gops']toc wiem , nie pisze slow ktorych znaczenia nie znam:eviltong: :evil_lol: mozliwe ,ze zle zlozylam zdanie i nie kazdy je odebral jak mial ;) a znam wiele osob ktore wogole nie pija :cool3:[/QUOTE] nie nie, w zdaniu wcześniej napisałaś że pijesz, a później NAS abstynentów :evil_lol: Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Unbelievable']nie nie, w zdaniu wcześniej napisałaś że pijesz, a później NAS abstynentów :evil_lol:[/quote] no wlasnie. teraz przeczytalam to 3 razy , bo nie kumalam o co sie czepiasz :lol: teraz juz wiem masz racje, zle napisalam. moglam napisac bez tego NAS :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 widze ze na prawde nie macie juz chyba co robic:lol: to ta pogoda tak działa?? ciekawe jaka na zlocie bedziemy mieli Quote
dog193 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 A właśnie - czy przypadkiem w tamtych rejonach nie było powodzi? Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dog193-fotka głowy królika:cool3:A potem Czarej jedzący tą głowe:evil_lol::lol: Quote
rose Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='dog193']A właśnie - czy przypadkiem w tamtych rejonach nie było powodzi?[/quote] Wrocław trochę zalało, ale jak to w Sulistrowicach jest to nie mam pojęcia.. zamawia ktoś kolczyki, bo zaraz będę robić?:eviltong: Quote
olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Zalało nie znaczy ,że jest 2m wody i do domków pływa się kajakami:lol: Quote
dog193 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='olekg89']Dog193-fotka głowy królika:cool3:A potem Czarej jedzący tą głowe:evil_lol::lol:[/quote] Super :p Czyli szłam dobrym tropem ;) Quote
basiapron Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='olekg89']Zalało nie znaczy ,że jest 2m wody i do domków pływa się kajakami:lol:[/quote] to kajaki też trzeba brać??:eviltong: Quote
Recommended Posts