Marca_Besi Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Witam wszystkich! Czy wie ktoś może jaki charakter mają charciki włoskie? I czy ma ktoś zdjęcia tych piesków i mógłby je tu wkleić? :P Pozdrawiam Quote
Pokika Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Witam , na szybko mogę zaproponować wejście na stronę www.klubcharta.friko.pl i tam będą informacje o wzorcu , hodowlach , miotach itp. między innymi i charcika włoskiego . :Dog_run: A więcej informacji na pewno posiadacz takowego udzieli :lol: Kasia z whippetami ( tylko trochę większe od ch. włoskiego ) Quote
Marca_Besi Posted October 18, 2004 Author Posted October 18, 2004 Wiem widziałam whippeta(w książce :) ) Dzięki za stronę! Quote
Lazarus Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Proponuje ci kontakt z ITA To hodowczyni z ogromnym doswiadczeniem i wiedza... no i ogromna iloscia zdjec:)) Zapewne wyczerpujaco opowie Ci o rasie . Dawno ITA tu nie zagladala bo ostatnio sporo szaleje na wystawach i coursingach w razie czego podam ci do niej kontakt jak napiszesz na priva do nas zreszta na stronie klubowej stronie powino byc troche zdjec charcikow na wystawach:)) Quote
moja*królewna Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Moze mi ktos powiedziec ile cm dlugosci ma dorosly ChW? Chciala bym kupić ubranko od Izy, ale nie wiem jaki rozmiar :-? Quote
Nina_07 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Wszystko zależy od charcika wymiar sięga do 38 cm ale są i takie które mają 42 :) Dla jakiegoś konkretnego psa kupujesz, czy na przyszłość? Quote
Recommended Posts