Fiks Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Zbójini to chyba chlopak :lol: Ok. Czyli spokojnie moge wesprzec gotowka Misia ;) Quote
iwop Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Szczeniaczek nazywa się teraz Maniuś i jest w drodze do prawdziwego domku w Koszalinie! Trzymajmy kciuki za Maniusia! :) DZIEKUJEMY ZBÓJINI!:loveu: Quote
Zbójini Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 tak, potwierdzam, Zbójini to chłopak:diabloti: Melduję wykonanie swojej części zadania. Pozowoliłem sobie po uzgodnienaich przekazać go Pani która odebrała ode m nie Aresa, z którym jechały razem zgodnie w jednej klatce i maluch za pół godziny był już w Gdyni u p. Jolanty. Ale powiem Wam że nie widziałem w życiu takie zestresowanego szczeniaka:shake: Quote
iwop Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Dobrze, że wątek Maniusia się odnalazł...:p Ciekawe jak spędził pierwszy dzień w domku... On rzeczywiście jest bardzo bojący się...:shake: Quote
Fiks Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Biedny Manius. Caly czas przy mamusi byl. A w podrozy sam wsrod nieznanych mu osob. Ale domek wszystko mu wynagrodzi :loveu: Quote
iwop Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Maniuś jest juz w nowym domku... mam nowe zdjęcia Maniusia, ale nie udaje mi się ich wrzucić... Moze jutro...:oops: Quote
Soema Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A jak z jego zaaklimatyzowaniem się? Bo maluch bał się trochę.. Quote
Fiks Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Kochany Manius :loveu: Ciesze sie, ze jest juz w domku :multi: Na zdjeciach wyglada na szczesliwego, wiec chyba sie zaaklimatyzowal. Quote
Zbójini Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 co u małego? biega już radośnie? przepraszam za offa ale brakuje nam 600 zł do jutra:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/min-900zl-do-czwartku-pilnie-potrzebna-pomoc-na-operacje-onki-130521/ Quote
Recommended Posts