Mraulina Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ściągaj. Miucia się zgodzi. Ona itak tłumaczy wzorce na skalę przemysłową. Potem te wzorce krążą po internecie. Na dogomanii było jej tłumaczenie wzorca saarlosa (takiego wilkowatego cosik).
Migotka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Byłam wczoraj na wystawie Zw.Kyn. którą organizował oddział w Rybniku...( oczywiscie jako widz ) i kupiłam dla Ingberta czarną ringówke i 2 muszki ......[URL=http://img181.imageshack.us/my.php?image=ringwka005sc5.jpg][IMG]http://img181.imageshack.us/img181/38/ringwka005sc5.th.jpg[/IMG][/URL]
Patikujek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No proszę ale elegancki będzie chłopak:):loveu:
Mraulina Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A Germanii kup seksowne podwiążki... (To pod kątem Ingberta..._)
GosiaNatalka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Mraulina']A Germanii kup seksowne podwiążki... (To pod kątem Ingberta..._)[/quote] Lepiej nie bo znając jego upodobania to mogą mu zaszkodzić. No chyba że dostaniesz jadalne:lol:
Migotka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 GosiaNatalka ma racje :razz: ...Ingbert wszysko przepuszcza przez zeby :evil_lol: , 2 dni temu zabrał sie za obgryzanie węża gumowego z pralki , a dzisiaj siłą wyszarpałam mu prawie z gardła rezystor ok 0,8 cm wielkosci ... gdybym niezauważyła ,że coś sie czai dziwnie byłby znowu chory :Help_2:
jolisia34 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Witam wszystkich serdecznie.Jestem nowa na forum,choć od dawna śledzę co się tu dzieje.Mam w domu dwa yoreczki,lecz teraz zakochałam się w biewerach.Są śliczne. Pozdrawiam!
Ramona Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Witaj Jolisiu :) miło poznac nowa kolezanke. No migotki biewerki sa rzeczywiscie sliczne :loveu::loveu::loveu:
Mraulina Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A jestem ciekawa, ile będzie kosztował taki śliczny malutki biewerek.....:cool3: Na razie mamy w Polsce podobno dwa pieski i dwie suczki - a może się mylę?
jolisia34 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ;)Ja jestem na etapie szukania w różnych hodowlach w Czechach i w Niemczech.Ceny są wysokie,ale są też bez rodowodu trochę tańsze.Zastanawiam się nad zakupem.
Mona4 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A jaka bedziesz miala pewnośc,ze wyrosnie ci z tego York biewer? rasa jest na Topie! a oszustow jest pelno! wystarczy porzeglondac nasze serwisy z ogloszeniami:shake: Niedawno mialam okazje widziec Yorka niby to biewera,kupionego w Diseldorfie w Niemczech z hodowli ale bez rodowodu:shake:zaluje ze niemialam przysobe aparatu aby zrobic temu psiakowi pare fotek.To byl czysty mieszaniec Maltanczyka z Yorkiem z ktorego ludzie zaplacili 1000euro. jescze ich zapewniano ze piesek bedzie wyjatkowy, no i jest sliczny kundelek. Widzialam biwery migotki i powiem ze fotki nieozdwierciedlaja ich urody,poprostu sa piekne,maja wspaniale charaktery:loveu: piesczochy,naprawde pprzepiekne psy,zgodne z wzorcem rasy. Niewiem czy nieustawie sie w kolejcedo Migotki, kiedys po sczeniaka oczywiscie rodowodowego.Bo jak mam wydac tyle kasy to chce miec pewnosc ze to bedzie to co chcialam.
jolisia34 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Pewnie masz rację,ale ja nie umiem tak długo cierpliwie czekać.Im więcej fotek oglądam,tym bardziej się napalam. :multi:Taki okropny,narwany charakterek mam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:!
Migotka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu :shake: ....... muszą być pierw płodne te Biewery :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...u mnie kolejka już się ustawiła :modla::modla: wnuczka 5 lat i wnuk 11 lat ..oczywiscie będą to prezenty ... Germanie pokryję zaraz po uzyskaniu uprawnien tzn za ok. 1 rok będą małe Biewerki lub ich nie :turn-l: będzie.......Myślę ,że do tej pory Jony tez uzyska uprawnienia to on by został ojcem , a Ingbert zajadałby sobie żelatynowe podwiązki Germanii :eviltong:
Mona4 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Migotko ja uwazam, ze warto poczekac:lol: a takie kupowanie Co nagle to podiable:shake: to nie namnie. kilkanascie lat temu sie tak napalilam na Charta Perskiego.jak nazlosc nigdzie niebylo sczeniat,ktos z znajomych dal mi adres do Pragi do hodowli.Oczywiscie napalona baba szybko pojechala,wywalilam kupe kasy,przywiozlam swojego upragnionego sczeniaka i dlugo sie nim nienacieszylam,bo tylko 8 miesiecy,ktoregos dnia sie nieobudzila,niewspomne juz ze ro saluki duzooooo jej brakowalo. Jak sie czlowiek raz przewroci ,to potem chodzi ostroznie.
bascha.p Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Mona4']Migotko ja uwazam, ze warto poczekac:lol: a takie kupowanie Co nagle to podiable:shake: to nie namnie. kilkanascie lat temu sie tak napalilam na Charta Perskiego.jak nazlosc nigdzie niebylo sczeniat,ktos z znajomych dal mi adres do Pragi do hodowli.Oczywiscie napalona baba szybko pojechala,wywalilam kupe kasy,przywiozlam swojego upragnionego sczeniaka i dlugo sie nim nienacieszylam,bo tylko 8 miesiecy,ktoregos dnia sie nieobudzila,niewspomne juz ze ro saluki duzooooo jej brakowalo. Jak sie czlowiek raz przewroci ,to potem chodzi ostroznie.[/quote] Mysle ze masz wiele racji ze jak sie juz ktos raz przewroci pozniej chodzi ostroznie! ja tez bardzo chce Bierweka i poczekam na niego chocby caly ten rok i zapisze sie do kolejki! Fakt kupic psa za granica to wielka loteria , nawet te z rodowodami moga sie okazac nie takimi jakie oczekujemy. To nowa rasa i jak wkazdej ludzie kombinuja ... awydac 1tys .Euro to juz naprawde duza kasa! Wiec myusimy czekac a jak na juz to kupic ze sprawdzonej hodowli by poznije sie nie okazalo ze to mieszaniec yorkaz maltanem!
Ramona Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Najlepiej poczekac jak u Migotki sie urodza :cool3:
bascha.p Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Shahar']Najlepiej poczekac jak u Migotki sie urodza :cool3:[/quote] Wlasnie tak pomyslalamPrzynajmniej bedzie wiadomo kogo i od kogo sie kupi!!:multi: Migotko ,prosze zapisac mnie do kolejki oczekujacych :lol: Ja poprosze pieska gdy sie urodzi!! :lol:
jolisia34 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ja też chętnie bym poczekała,ale z tego co widzę kolejka już jest długa :nerwy:,więc trzeba będzie długo czekać :placz:.
Migotka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 O tak kolejka sie ustawia :knuje: po 1 suczce zarezerwowali wnuk i wnuczka ( myślę ,że ta druga wnusia co ma teraz 8 miesięcy nie zechce ) 1 piesek dla baschy,:bday: myslę ,że urodzą sie chociaż 3 szt.
bascha.p Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Migotka']O tak kolejka sie ustawia :knuje: po 1 suczce zarezerwowali wnuk i wnuczka ( myślę ,że ta druga wnusia co ma teraz 8 miesięcy nie zechce ) 1 piesek dla baschy,:bday: myslę ,że urodzą sie chociaż 3 szt.[/quote] cale szczescie ze zamowilam pieska nie sunieczke bo bym chyba musiala czekac ze 2 lata ale i tak bym czekala Wole poczekac i kupic i wiedziec co niz jedyny pan bog wie co przywiesc!! Dziekujeza wpisanie mnie na liste oczekujacych!! Migotko przypomnialy mi sie zapisy i kolejki z dawnych lat :cool3::cool3:
Migotka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Zapisy zapisami , ale ja niedawno na Dogo chciałam założyć partie ........ :bigok: Zgody Narodowej... zbieranie podpisów trwało niedługo :turn-l::turn-l::turn-l: ok 15 min. bo mój topik zlikwidowano - :spam2: takie były wysokie bariery do wstapienia do mojej partii :zly7:... jednak znalazły sie osoby ,które zdążyły przeczytać " regulamin partyjny " i członków będziemy doprowadzać siłą :Help_2: proszę:roflt::roflt::roflt::roflt: nie przeładowywać mi PW .......
Recommended Posts